هدایت شده از مشفقون
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای منتقد حسینیه معلی فحش نگذارید!!/ انتقاد پذیری در کنار انتقاد منصفانه
🔺 متنی که در مورد بخشی از حسینیه معلی نوشتم 👈 به اسم حسینیه
🔺 نظر رهبری در مورد استفاده از آلات موسیقی و صدای سازها در مراسم های مذهبی 👇
اینجا و اینجا
🔺 نظر رهبری در مورد ترویج موسیقی. به عنوان نمونه 👇
اینجا و اینجا و اینجا
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
388.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
و اما «کروبی عزیز!» و دو پرده بی غبار از سال ۸۴ و ۸۸ جهت یاد آوری...
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔹 برخی طوری حرف می زنند که گویا او مظلوم بوده است!
🔸 نمی دانم چرا برخی تا این حد علاقه دارند مسائل را وارونه نشان دهند!
گاهی جای جلاد و شهید را عوض می کنند؛
گاهی جای دوست و دشمن را؛
و گاهی جای ظالم و مظلوم را...
🔷 پرده اول:
🔸 آقای کروبی بعد از شکست خود در انتخابات سال ۸۴، به رهبری نامه نوشت و ضمن خدشه در انتخابات و اتهام به برخی نهاد های خاص، از رهبری خواست تا در موضوع انتخابات مداخله کند.
🔸 اما پاسخ رهبری:
«من رئوس مطالب شما را نگاه کردم. مطالبی که شما گفتید به کلی دور از شأن شما و در جهت ایجاد بحران در کشور است. آیا متوجه هستید که چه کار دارید میکنید؟ آیا متوجه هستید که ایجاد بحران و بدبین کردن مردم کاملاً در جهت خواست دشمنانی است که خیز برداشتهاند برای این که بلایی بر سر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی در بیاورند که همه شما را در بر خواهد گرفت. اگر اعتراض به انتخابات دارید مگر راه قانونی وجود ندارد؟ چرا فضا را خراب میکنید؟ ... من از شما مطلقاً انتظار چنین برخوردی ندارم و من به حول و قوه الهی نخواهم گذاشت افرادی در کشور بحران ایجاد کنند.»(بازگشت از نیمه راه/ ص245)
🔷 پرده دوم:
مسعود رجوی(آن منافق جلاد) در مرداد سال ۸۸ و بعد از جریانات فتنه:
«تا همین جا هم که کروبى قدم برداشته، شایسته و ارزشمند است و کروبى اکنون پس از ۲۱سال به همانجا می رسد که منتظرى رسید...»
💎 @Moshfeghoun 💐
🔴 جمله ای مهم و راهبردی از مقام معظم رهبری:
«خیال نکنید که دههی فجر منهای اسلام، چیزی است. دههی فجر منهای اسلام، یک پول هم ارزش ندارد.»
۱۳۶۹/۱۰/۱۱
رونوشت به همه مسؤولین محترم...
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
هدایت شده از مشفقون
درس بزرگ امام حسین(ع) به ما در بیان آیة الله مصباح
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔹 «کسی که این سد را شکست و این هشیاری را به مردم داد که هر کس بر مسند حکومت نشست حق حکومت ندارد، امام حسین (ع) بود.
🔸 حاکم باید معصوم باشد و یا به اذن معصوم و طبق احکام خدا رفتار کند. در غیر این صورت حاکم با سایر مردم تفاوتی ندارد.
🔹 کسی بدون چون و چرا اطاعتش واجب است که معصوم باشد و خدا عصمت او را تضمین کرده باشد. افراد دیگری که از طرف معصوم با اذن خاص یا با اذن عام تعیین می شوند، در صورتی اطاعتشان واجب است که طبق احکام شرع عمل کنند و گرنه اطاعت هر اولوالامری واجب نیست...
🔸 اگر امام حسین (ع) چنین کاری را انجام نداده بود، هرگز انقلاب اسلامی ایران تحقق پیدا نمی کرد. انقلاب ما از قیام حضرت سیدالشهدا (ع) الگو گرفته است.
🔹 اما پس از پیروزی انقلاب، مجددا ریشه های همان سادگی هایی که در توده مردم زمان گذشته بود، در جامعه ما هم شروع به جوانه زدن کرد.😔
👈 روزی معاویه برای این که امام حسین (ع) را وادار به بیعت با یزید کند نزد آن حضرت آمد و با آن بزرگوار به بحث پرداخت. حضرت فرمود: تو می گویی من با کسی که شرابخوار است بیعت کنم؟ معاویه گفت: چرا از مؤمن غیبت می کنی؟ یزید درباره شما چنین سخنانی نمی گوید و از شما غیبت نمی کند! معاویه با چنین کلام و منطقی مردم را فریب می داد.
🔸 امروز هم در جامعه ما کسانی هستند که اگر از یک گناه، بدعت و انکار ضروری دین توسط مسئولی انتقاد شود، می گویند چرا غیبت می کنی؟! این کار موجب تضعیف حکومت اسلامی می شود!
✅ مگر هر شخصی در هر پستی قرار گیرد، آن فرد معادل نظام اسلامی است!؟
🔹 اگر باب انتقاد از حکام باز نباشد، اساس اسلام از بین خواهد رفت، داستان معاویه تکرار خواهد شد. آن زمان استبداد سلطنتی حاکم بود، امروز استبداد جمهوری خواهد شد!
✅ حضرت سید الشهدا (ع) کسی بود که بنای چنین سنتی را در جامعه اسلامی گذاشت که باید با حاکمی که مخالف دین عمل می کند، برخورد شود. در مرحله اول با موعظه و نصیحت، در مرحله بعد هم از راه های دیگر، تا جایی که اگر حفظ ارزش های اسلامی متوقف بر نثار خون بود، مؤمن باید آمادگی چنین فداکاری را داشته باشد.» [در پرتو آذرخش/ آیة الله مصباح/ ص38 و 39.]
یاعلی🌹
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
آیا علمای قم و عقلای قوم بیدارند!؟
در آینده بسیار نزدیک، با حجم قابل توجهی از دختران علاقه مند به خوانندگی مواجه خواهیم بود.
دخترانی از خانواده های متدین که غالبا قبح چند چیز برایشان شکسته:
ارتباط با نامحرم؛ موسیقی؛
بی چادری؛ ناز و کرشمه در مقابل دوربین و نامحرم و ...
از ماست که برماست!
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
هدایت شده از مشفقون
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صرفا جهت اطلاع و تأمل متدینین و هیئتی ها... / علامه حسن زاده های امروز کجایند!؟
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔹 کِل زدن در عروسی چه حکمی دارد؟ حتی اگر در مراسم زنانه باشیم و صدای کل به گوش نامحرم نرسد چگونه است؟
🔸 پاسخ مقام معظم رهبری:
اگر «مستلزم مفسده نبوده» و «نامحرم هم صدای آنها را نشنود» فی نفسه اشکال ندارد و در غیر این صورت جایز نیست.
پ.ن۱: در مجالس اهل بیتی و مذهبی و حتی قرآنی این روزها، عملا و علنا بانوان محترم هیئتی و متدین ما در حضور نامحرمان، کِل می کشند و جیغ می زنند و مداحان/مجریان محترم، ذوق کرده و «ما شاء الله» می گویند و آن ها را به چنین کارهایی تشویق و ترغیب می کنند...!!
«کل بکشید...» «همه جیغ و هورای بلند...» «دست ها را بالا بیاورید و کف بزنید!» «پرچم ها را بالا بیاورید و تکان دهید!» و ... 😔
و متأسفانه، همه هم عمدتا با ریتم های تند و گاهی موزیکال و در حضور نامحرم و چه بسا در پخش سراسری تلوزیون!!
پ.ن۲: آیا این کارها و رفتارها در قاموس و مرام حضرت زهرا(س)، حضرت زینب(س) و حضرت معصومه(س) است!؟
پ.ن۳: به خدا حیف است این سرمایه عظیم شیعه با کم توجهی و کم دقتی، به تدریج از دستمان برود...
پ.ن۴: به نظر شما اگر به مرحوم علامه حسن زاده آملی، فیلم های این روزها را نشان می دادند چه می گفت و چه می کرد...!؟
علامه حسن زاده های امروز کجایند!؟
یاعلی🌹
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
مقابله با بی/بد حجابی، هزینه دارد!
اما اگر جامعه، هزینه مقابله با آن را امروز نپردازد
فردا باید ده ها برابر برای مقابله با رشد طلاق، انواع بیماری ها به ویژه اضطراب و افسردگی، افزایش خشونت و آزار جنسی، رشد فرزندان نامشروع
و برای افزایش معنویت و تقویت نهاد خانواده هزینه کند!
راهِ رفته غرب را نرویم!
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
قابل توجه همه کارگزاران و مسؤولان جمهوری اسلامی به ویژه رؤسای محترم قوا
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔹 واقعیت غیر قابل انکار این است که
اگر مسؤولان نسبت به مظاهر بی ایمانی، بی بند و باری و شیوع منکرات در جامعه حساسیت لازم را نداشته و به جای حکمرانی، #ولنگاری_فرهنگی حاکم باشد؛
بدنه مؤمن و متدین جامعه که بی تعارف حفظ و بقای «نظام اسلامی»، وابسته به آنان است، به تدریج یا
👈 استحاله شده
و یا
👈 دلسرد شده و از حمایت نظام فاصله گرفته و بی اعتنا می شوند
و در هر دو صورت، حفظ «نظام اسلامی» در معرض خطر جدی قرار می گیرد.
🔸 رهبری در زمان اصلاحات، این هشدار دقیق و مهم را دادند که برای امروز کشور هم صادق است:
🔺 «قدرت نظام باید جلوِ سیرِ فحشا و فساد را بگیرد...[اگر مسؤولان جلوی این کار را نگیرند] عكسالعملِ آن این است كه عدّهای به نظام بدبین شوند؛ مثل اوّل مشروطه.
🔺 یكی از عواملی كه موجب شكست مشروطیت در ایران شد، این بود كه متدیّنین بعد از مدتی احساس كردند كأنّه كار به سمت بیدینی پیش میرود...
🔺 متدیّنین و علما كه در صفوف اول مبارزهی مشروطیت بودند، به تدریج دلسرد شدند و كنار نشستند... چون اطمینان و اعتماد مردم مؤمن سلب شد؛ كنار نشستند و از صحنه بیرون رفتند.
🔺 مسؤولان نباید بگذارند چنین حالتی در مؤمنین به وجود آید.»
۱۳۸۰/۰۵/۱۱
پ.ن: البته واضح است که ما مردم هم باید به وظیفه امر به معروف و نهی از منکر (در مرحله قلبی و زبانی) عمل کنیم.
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
هدایت شده از مشفقون
موسیقی و جذب جوانان به هیئات و جشن های مذهبی
✍ محمد صالح مشفقی پور
🔹 به نظر می رسد یکی از دلیل های اصلی برخی بزرگواران برای راه دادن موسیقی به مجالس، هیئات و جشن های مذهبی و ترویج آن، بحث جذب جوانان و نوجوانان و ... است. اما به چه قیمتی؟
فرمایش رهبری را ملاحظه کنید👇:
🔸 «نکته بعدی این است که مدّاحان عزیز ما دلشان می خواهد که جوانان را به این جلسهی هیئت جذب کنند؛ فکر خوبی است ... بنابراین یکی از اهداف جلسات مدّاحان ما و در ذهن مدّاحان ما، جذب جوانان است؛ این بسیار کار خوبی است،
🔹 منتها من این را می خواهم عرض بکنم که مواظب باشید جذب جوان ها به هر قیمتی نباشد؛ این جور نباشد که برای اینکه این جوان خوشش بیاید، ما فلان آهنگ نامناسب را مثلاً فرض کنید در شعر مدح یا شعر مصیبت به کار ببریم.
🔸 جذب لازم است، واجب است، مفید است، امّا با حفظ ساختار صحیح. مراقب باشید که به مناسبت اینکه انسان می خواهد جوان ها را جذب کند، ترکیب مدّاحی و آن حقیقت و هویّت مدّاحی از بین نرود.» (۱۴۰۰/۱۱/۳)
پ.ن: با توجه به نظر صریح رهبری مبنی بر «حرمت ترویج موسیقی» در این زمان، به نظر شما آیا موسیقی و ترویج آن در هیئات و مراسم های مذهبی به ویژه جشن های مذهبی، با ساختار صحیح و هویت مدح اهل بیت(ع) تناسب دارد!؟
✅ مسأله «ترویج موسیقی» را جدی بگیریم.
یاعلی🌹
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
بزرگواران زیادی بدون اینکه آن ها را بشناسم، محبت می کنند و مطالب و سیاهه های ناچیز این حقیر را در گروه ها و کانال ها منتشر می فرمایند که صمیمانه از همه آن ها متشکرم.
مطلع شدم مدیران محترم کانال جهش ایران، مطالبی از بنده را (بدون اینکه آن ها را بشناسم یا درخواستی کرده باشم یا پولی پرداخت کرده باشم) با ذکر منبع مشفقون، در کانال خود منتشر کرده اند.
اینجا👇
https://eitaa.com/jahesheiran/74115
این، نشان از دغدغه مندی ایشان است.
بر خود لازم می دانم از ایشان تشکر کنم.
خداوند به ایشان و همه عزیزان جزای خیر عنایت کند.
التماس دعا
یاعلی🌹
💎 @Moshfeghoun 💐
یک خوانش صریح و گزنده!!
در حالی که بعضی سیاسیون و بوق چی های رسانه ای، با پرچم «عقلانیت انقلابی» و «وفاق»، در حال تجویز «مذاکره ی چندبار امتحان شده و بی نتیجه با آمریکا» بودند و حتی از رهبری هم مایه می گذاشتند!
رهبری پای عقل، هوشیاری و شرافت را به وسط کشیدند!
وقت آن رسیده بی شرف ها و بی عقل ها را واضح تر بشناسیم...
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی
جالب است!
بعضی از آنان که دائما با انگ خوارج به جریان انقلابی، آنان را متهم به عبور از رهبری می کردند!
الآن به صورت آشکار در حال مقابله با حرف کاملا عقلایی و دقیق رهبری هستند که آزموده را آزمودن خطاست...
راست گفت که کافر همه را به کیش خود پندارد...!
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
ویراستی