#مسأله_فرزندآوری
یکی از خانمهایی که همسرشون با حضرت آقا دیدار داشتن میگفت در محضرشان از نگرانیهای اغتشاشات گفتیم حضرت آقا تبسم کردند و فرمودند اینها حوادث طبیعی انقلاب هست و زودگذر ...آنچه شبها خواب را از من گرفت#مسأله_فرزندآوری و جمعیت کشور است..
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
#دلنوشته
#شهید نمیشوےاگر
#شبیه_ترین شهدا نباشی
شهدا خود را لابلای #تاریکے_شب
گم ڪردند
ڪه عاقبت #خدا پیدایشان ڪرد
و شدند پیدا شده یار
خودت را شبیه ترین ڪن
تا #شهیدت ڪنند
🇮🇷#جهادتبیین
🇮🇷#سلام_برشهیدان
🇮🇷#پای_کار_انقلاب
🇮🇷#لبیک_یا_خامنه_ای
🇮🇷#در_آرزوی_شهادت
🇮🇷#یازینب
#جهاد_تبیین
جهاد تببین به روایت یک تصویر👆
ببینید چگونه با دل و جان مستمعین در حال گوش دادن و ضبط نمودن هستند و...
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔴 فصلالخطاب و اتمامحجت رهبری درباره هرگونه مسامحه و عقبنشینی در مسئلهی حجاب
⏪رهبرمعظمانقلاب: "حجاب یک ضرورت شرعی است. شریعت است. یعنی هیچ تردیدی در وجوب حجاب وجود ندارد این را همه باید بدانند.
اینکه حالا خدشه و شبهه کنند که آیا حجاب هست؟ لازم است؟ هیچ جای خدشه و شبهه ندارد. یک واجب شرعی است که باید رعایت بشود.
منتها آن کسانی که حجاب را به طور کامل رعایت نمیکنند اینها را نباید متهم کرد به بیدینی و ضدانقلابی" ۱۴۰۱/۱۰/۱۴
✍بنابراین اگرچه مسئولان و مردم باید از یکسو ضعیفالحجاب یا بدحجابها را در دایره اسلام و نظاماسلامی حفظ کنند و همچون دختر خود بدانند، اما از سوی دیگر باید قاطعانه دربرابر یک #حرام_اجتماعی همچون #کشف_حجاب بایستند و ذرهای اجازه خدشه بر وجوب حجاب را ندهند.
#قیام_۱۹_دی
قیام ۱۹ دی تجمع و راهپیمایی مردم و طلابِ شهر قم در سال ۱۳۵۶ش، در اعتراض به انتشار مقاله «ایران و استعمار سرخ و سیاه» در روزنامه اطلاعات که در بخشی از آن مطالبی علیه امام خمینی بیان شده بود. این اعتراض از ۱۸ دی آغاز و تا ۲۰ دی به طول انجامید و اوج آن در ۱۹ دی رخ داد. قیام ۱۹ دی سرآغاز سلسه حرکتهای اعتراضآمیز مردم علیه نظام پادشاهی پهلوی دانسته شده که منجر به انقلاب اسلامی ایران شد.
هدف از انتشار این مقاله را تخریب چهره امام خمینی دانستهاند. از دیگر زمینهها و عوامل قیام ۱۹ دی، مرگ مشکوک سید مصطفی خمینی و همچنین فضای باز سیاسی دانسته شده که از اواسط سال ۱۳۵۵ش در ایران آغاز شده بود.
حرکتهای اعتراضی مردم از ۱۸ دی آغاز و در عصر نوزدهم به خشونت کشیده شد و طبق آمار رسمی حکومت پهلوی شش تن کشته شدند. برخی مراجع تقلید و گروههای ملی و مذهبی کشتار معترضان را محکوم کردند.
مراسم چهلم شهدای قیام ۱۹ دی در تبریز نیز به خشونت کشیده شده و دهها نفر کشته شدند.
برگزاری مراسم چهلمِ شهدایِ هر کدام از وقایع، سبب کشتهشدن شماری دیگر میشد و زمینه برای حوادث تازهای در چهلم بعدی فراهم میشد.
قیام ۱۹ دی را باعث تقویت جنبه اسلامی انقلاب و مطرحشدن امام خمینی بهعنوان رهبر انقلاب اسلامی در مبارزه با حکومت پهلوی دانستهاند. پس از این واقعه، مخالفت با نظام پهلوی از گروههایی خاص به توده مردم گسترش یافت و میان عالمان شیعه ایران وحدتی نِسبی برقرار شد.
کتابهایی مانند «جایگاه قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ در پیروزی انقلاب اسلامی» و «حماسه ۱۹ دی قم ۱۳۵۶» در موضوع قیام ۱۹ دی منتشر شده است.