🔴 نظر آیتالله جوادیآملی درباره تعطیلی روزهای شنبه
🔹آیت الله جوادی آملی از مراجع تقلید قم : از آنجا که تعطیلی روز شنبه هماهنگ شدن با بازار و دادوستدهای اقتصادی جهانی است و مؤثر در حل برخی از مشکلان اقتصادی و مهار تورم است و قصد تشبه به مخالفین نیست بلکه تعامل است، لذا تعطیلی روز شنبه، علاوه بر روز جمعه، مانعی ندارد./ قم آنلاین
✅ #امیرکبیر گروه تخصصی
#کانون اندیشه های نوین #جوانان_ایران
اولین سازمان #غیردولتی حمایت ازپژوهشهای علمی وصنعتی #جوانان_ایران
https://eitaa.com/joinchat/2241593879C48b3f2142e
نظر آیت الله جوادی رو درباره تعطیلی شنبه گفتیم. نظر آیت الله سبحانی هم بگیم
🔹 آیت الله سبحانی : در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود.
فارغ از نظر هرکدوم از مراجع باید احترام این عزیزان حفظ بشه و از دید مقام معظم رهبری حرمت مراجع تقلید خط قرمزه و نباید کوچکترین بی احترامی به آنها رخ بده. متاسفانه برخی بخاطر مخالفت با نظر آیت الله جوادی، به ایشون بیحرمتی کردن که کار بسیار غلطی بود. ان شاء الله یاد بگیریم اختلاف نظرهامون رو با احترام مطرح کنیم.
#امیرکبیر گروه تخصصی
#کانون اندیشه های نوین #جوانان_ایران
اولین سازمان #غیردولتی حمایت ازپژوهشهای علمی وصنعتی #جوانان_ایران
https://eitaa.com/joinchat/2241593879C48b3f2142e
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
2️⃣ معرفی چند رمان و کتاب کودک با موضوع #فلسطین
اکثر کسایی که اومدن نمايشگاه کتاب، از گرونی کتابها گلهمند بودن
واقعا باید فکری برای این موضوع بشه. نمیشه یک جامعه کتابخون بخوایم و از اونطرف تهیه کتاب روزبهروز سختتر بشه.
باید فکر کرد برای این مشکل
مردم یه وظیفه دارن، مسئولین یه وظیفه
مسئولین میتونن برای کتاب یارانه ملموستری برای مصرفکننده قرار بدن. وقتی برای چیزای غیرمهم دیگه یارانه درنظر گرفته میشه، برای کتاب چرا نه؟
و کارهای دیگهای که میشه انجام داد. مثلا تو مالیات یا....
مردم هم میتونن با نذر فرهنگی، یا اهدا کتاب و... به ترویج کتاب کمک کنن
#مثل_چمران🍁
https://eitaa.com/joinchat/3607560636Cd6d4df9737
╰━━⊰❀࿐༅༅࿐❀⊱━━╯
☑️ روزی که فانتوم ایرانی محاصره خرمشهر را تکمیل کرد
#علیرضا_تقوی_نیا 👇👇👇👇👇
مورد اصابت قرار دادن یک پل باریک در زیر آتش سنگین پدافندی دشمن در یک ماموریت جنگی آنهم با بمب های غیر هدایت شونده سقوط آزاد ، شاهکاری بود که خلبان ارتش ایران محمود اسکندری انجام داد.
🔸️عملیات الی بیت المقدس در اردیبهشت ۶۱ شروع شده و عراق با ۲۲ تیپ رزمی در حال دفاع از خرمشهر و اطراف آن بود.
🔸️به موازات عملیات زمینی نبردی بزرگ نیز در آسمان میان نیروی هوایی ارتش ایران و ارتش بعث عراق در جریان بود تا این که در روز ۱۳ اردیبهشت ۶۱ ، یکی از فانتوم های شناسایی با عکسی که گرفت، فرماندهان ایرانی را متوجه ایجاد یک پل باریک روی اروند گردانید.
🔸️این پل باعث اتصال خرمشهر به عراق میشد و لجستیک نیروهای بعثی را تامین می کرد.
🔸️ظاهرا پل توسط مهندسی-رزمی ارتش بعثی با کمک مهندسان مصری ساخته شده بود و تاثیری استراتژیک بر نبرد خرمشهر داشت.
🔸️برای آن که اهمیت خرمشهر برای صدام بهتر دانسته شود، لازم است به پاسخی که صدام برای فرمانده سپاه سوم عراق "سپهبد صلاح القاضی" فرستاد، اشاره کرد.
🔸️صلاح القاضی از لحاظ نظامی حفظ خرمشهر را ممکن نمی دانست و این نکته را در نامه ای برای صدام گوشزد کرد اما او پاسخ داد : دفاع از محمره (خرمشهر ) همانند دفاع از بغداد است.
🔸️در نتیجه عزم سپاه سوم عراق برای دفاع از خرمشهر در برابر هجوم ایرانی ها جزم شد اما حفظ این شهر استراتژیک بدون اتصال به عقبه خاک عراق بسیار سخت بود.
🔸️در روز ۱۷ اردیبهشت ۶۱، خلبان محمود اسکندری به کابین عقبی خلبان اکبر زمانی ، در یک ماموریت مهم با هدف انهدام پل اروند پرواز کردند.
🔸️فانتوم محمود اسکندری که استاد پرواز در ارتفاع زیر ۵۰ پا بود دوبار از صحنه رادار محور شد (به علت پرواز در ارتفاع نزدیک به زمین ) اما هواپیمای آنها سالم بود و قصد داشتند از طریق آسمان کویت وارد آسمان عراق شوند و به جهت فریب پدافند ارتش بعث، از درون آسمان دشمن، پل را منهدم سازند.
🔸️با دیدن پل، هواپیمای اف ۴ محمود اسکندری ارتفاع گرفته و روی هدف ۱۲ بمب ۵۰۰ پوندی سقوط آزاد را رها می کند که همه آنها به این سازه برخورد کرده و آن را به طور کامل منهدم می کنند.
🔸️مورد اصابت قرار دادن یک پل باریک در زیر آتش سنگین پدافندی دشمن در یک ماموریت جنگی آنهم با بمب های غیر هدایت شونده سقوط آزاد ، شاهکاری بود که خلبان ارتش ایران محمود اسکندری انجام داد.
🔸️ با از بین رفتن پل اروند ، خرمشهر عملا به طور کامل محاصره شد و ارتباط نیروهای متجاوز بعثی با عقبه خود قطع گردید.
🔸️دیگر ارتش صدام نه کمکی می توانست به خرمشهر برساند و نه امکان عقب نشینی وجود داشت.
🔸️در روز سوم خرداد با تصرف خرمشهر، ۱۹ هزار عراقی به اسارت درآمدند و هزاران نفر نیز خود را به اروند زدند تا از طریق شناکردن خود را به ساحل غربی آن برسانند و نجات یابند که اکثرا غرق شدند.
🔸️مهماتی که ارتش صدام در خرمشهر ذخیره کرده بود ، به اندازه ای زیاد تخمین زده شد که تا ۳ سال ایران را بی نیاز می کرد.
🔸️عملیات فانتوم ایرانی برای زدن پل اروند، در حقیقت یک عملیات تاکتیکی بود اما تاثیری استراتژیک بر روند جنگ گذاشت و باعث شد نیروهای پیاده ارتش و سپاه بتوانند خرمشهر را با تلفات و زمان کمتر بازپس گیرند.
🔸️البته شاهکارهای تیمسار خلبان محمود اسکندری به همین عملیات ختم نمی شود؛ او در عملیات H3 ، عملیات زدن پالایشگاه الدوره و ناامن سازی بغداد همراه شهید دوران و عملیات بازگرداندن فانتوم ایرانی در سوریه حضور داشت و یک قهرمان بزرگ در جنگ ۸ ساله با صدام به شمار می رود.🌿🌸☘☘🌺
26.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ما گاهی با خواندن چندرکعت نماز اضافه چنان دچار#غرور میشویم که تمام عمل رابه باد میدهیم
💠ببینیم #فروتنی آقا امام مجتبی سلام الله وصلواته علیه را دربرابر پروردگار تبارک و تعالی..👆
🔴#صراط 🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🔹نزدیک ظهر بود. از شناسایی بر میگشتیم. از دیشب تا حالا چشم روی هم نذاشته بودیم. آن قدر خسته بودیم که نمیتونستیم قدم از قدم برداریم؛ کاسه زانوهامون خیلی درد میکرد.
🔸حسن طرف شنی جاده شروع کرد به نماز خوندن. صبر کردم تا نمازش تموم شد. گفتم: "زمین این طرف چمنیه، بیا این جا نماز بخون."
گفت: "اون جا زمین کسیه، شاید راضی نباشه..."
#شهدا_را_یاد_کنیم_با_ذکر_صلوات🌷
#شهید_حسن_باقری
#درس_اخلاق
#عاقبت_بخیر
#شهید
#لطفا_نشر_دهید...
🔶 با حضورتان از کانال #صراط امید را با هم به اشتراک بگذاریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محتوا با درجه اهمیت بالا برای هر کسی که #سلامتش براش مهمه
ببینید نابغه کبد ایران چی میگه
و چقدر راحت میشه کبد چرب رو درمان کرد👌
📡حداقل برای یک☝️نفراز #عزیزانتون ارسال کنید
لطفاً منتشر کنید...
🟩🟩🟨🟩🟩
🔴#صراط 🍁🍂🍁🍂🍁🍂
🔹نزدیک ظهر بود. از شناسایی بر میگشتیم. از دیشب تا حالا چشم روی هم نذاشته بودیم. آن قدر خسته بودیم که نمیتونستیم قدم از قدم برداریم؛ کاسه زانوهامون خیلی درد میکرد.
🔸حسن طرف شنی جاده شروع کرد به نماز خوندن. صبر کردم تا نمازش تموم شد. گفتم: "زمین این طرف چمنیه، بیا این جا نماز بخون."
گفت: "اون جا زمین کسیه، شاید راضی نباشه..."
#شهدا_را_یاد_کنیم_با_ذکر_صلوات🌷
#شهید_حسن_باقری
#درس_اخلاق
#عاقبت_بخیر
#شهید
#لطفا_نشر_دهید...
🔶 با حضورتان از کانال #صراط امید را با هم به اشتراک بگذاریم
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مهمتر_از_مهم
بفرست برا هر کسی که عزیز دلته
یک رویای صادقه و فوق العاده عجیب و شگفت انگیز از زبان شیرین استاد قرائتی
#لذت_با_شهدا
#شهدا #زندگی_پس_از_زندگی #متافیزیک #خانواده #ناشناخته_ها #آتئیست_ها
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
#صراط
─┅═༅𖣔♥️𖣔༅═┅─
📗در جستجو و بیان حقایق 📕
📙مستند ، مستدل ، متفاوت📘
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در این چند دقیقه تصاویر زیبایی از چهار مولفه قدرت نیروی دریایی ایران ببینید.
نوع بخصوصی از موشک مستقر بر شناور که تا به حال در دنیا سابقه نداشته 🇮🇷
#در_راه_فتح_قله_ایم
#راه_قدس_از_کربلا_می_گذرد
#امام_خمینی رحمت الله علیه
🇵🇸|🇮🇷| دعوت شهدا هستید 👇 |
.... به ما بپیوندید| #صراط |
23.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اومد به آقا کتاب هدیه بده آقا گفت خیلی وقته خوندم😳
اون پسره اولش یکم سانتی مانتاله 😂
#در_راه_فتح_قله_ایم
#راه_قدس_از_کربلا_می_گذرد
#امام_خمینی رحمت الله علیه
🇵🇸|🇮🇷| دعوت شهدا هستید 👇 |
.... به ما بپیوندید| #صراط |