سوریه مجوز فعالیت «بیبیسی» را باطل کرد!
پ ن : همه اونایی که تلاش کردند تا اسد بره یکی یکی دارن خودشون میرن.
#آقای_منطقه
#مقاومت
@Mr_gray_1/#soldier
میگم بچه ها شما میدونید ته این بزن بزنا کی برنده شد؟!
@Mr_gray_1 | #آقای_خاکستری
🌙امیرالمؤمنین علی علیهالسلام میفرمایند:
هر كه دنبال عيب هاى مردم بگردد،
خداوند از عيب و زشتيهاى او پرده بردارد.
غررالحکم ۸۷۹۶✨
#حکمت
@Mr_gray_1
خلیل فتاحی از عناصر عملیاتی گروهک تروریستی کومهله که برای مأموریت تروریستی وارد کشور شده بود، امروز در شهرستان مریوان کردستان از سیبیل گرفته و به گونی هدایت شد!
@Mr_gray_1/#soldier
عرض کنم خدمت اون براندازهایی که از مهمونی ده کیلومتری دارن میسوزن،
یه هشتاد کیلومتری تو راهه... :))
کور بشه هرکی نمی تونه ببینه
@Mr_gray_1/#soldier
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش بینی دقیق اینه...
ببینید
و لذت ببرید
@Mr_gray_1_/#soldier
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آن گاه گفتیم : ای آدم ، با همسرت در بهشت ساکن شو
@Mr_gray_1
بسم رب شهدا
السلام علیکم بنده بعنوان یک شهروند ساده این مرز و بوم یک نقدی خدمت رئیس محترم قوه قضائیه داشتم خواستم بپرسم این همه عفو و تخفیف در حکم بعضی از اغتشاشگران به کجا خواهد رسید ؟ لطفا از دهه شصت عبرت بگیرید در ان زمان با ازاد کردن یا تخفیف در حکم بعضی از طرفداران گروه تروریستی مجاهدین خلق باعث شد انها باز دوباره به این گروه بپیوندند و باعث ایجاد کشتار های زیادی شدند.
امروز صبح خبری در فضای مجازی پیچید مبنی بر این که یکی از سردسته های اغتشاشات اخیر که در دادگاه به اعدام محکوم شده بود که این حکم به زندان تخفیف پیدا کرده است.
اقای قوه قضائیه امنیت به راحتی بدست نمی اید ولی براحتی می توان انرا از بین برد اقای قوه قضائیه لطفا با بعضی از تصمیم ها امنیت مردم را بخطر نندازید.
@Mr_gray_1 |#عبیر
اختلاف اپوزیسیون خارج از کشور بعد از ماجرای غرامت گرفتن مصی پولینژاد از پولهای مردم ایران
@Mr_gray_1/#soldier