هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*⛔🎥 #هشدار_تربیتی⛔*
شهرک کلیله و دمنه یک مجموعه نمایشی ایرانی_عروسکی به کارگردانی مرضیه برومند است. این مجموعه روزهای جمعه از اردیبهشت ۱۴۰۱ از پلتفرم فیلمنت منتشر میشود.
📛🔻📛
*فرقی نمی کند فیلم باشد یا موسیقی، وقتی که کودک شما چیزی را می بیند یا می شنود که محتوای سالمی ندارد، در واقع دارد ذره ذره از معصومیتش دور می شود و آثار این دور شدن، در مراحل بعدی زندگی او مانند نوجوانی و جوانی خودش را با بلوغ زودرس و دردسرهای بسیارش نشان خواهد داد.
مخصوصا باتوجه به اینکه اوقات فراغت وتابستان بچه ها نزدیک هست حتما روی استفاده از این شبکه های اینترنتی تجدید نظر نمایید*
*⛔مراقب بچه ها باشیم⛔*
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
@yekmorabbi
🔵برای دوستان خودارسال کنید🙏
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
.
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ #سلام_فرمانده به کراچی رسید
🔻اجرای سرود سلام فرمانده با حضور با شکوه مردم پاکستان در کراچی اجرا شد.
هدایت شده از مغز خاکستری
▪️هی عکس پسره با اون دوتا دختر را میگذارند و به حال نوجوونهای این زمان غصه میخورند در حالی که ما از این نسل علی لندی را هم دیده ایم!
✍رضا یزدان پرست
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بازخوانی سلام فرمانده اینبار توسط کودکان نیجریه
@Farsna
هدایت شده از ماهنشان / تربیت اسلامی
لايو تربيت ديني فرزند-ماه نشان.mp3
49.44M
♨️ صوت وبینار مجازی
#تربیت_فرزند
↩️ نشست اول
#رایگان
⭕️ با محوریت؛
روش تربیت دینی کودک
@mah_neshann
🎙 حجتالاسلام علی فاطمیپور؛
کارشناس تربیتی رادیو معارف
⭕️ برای هر کسی که میدونی این صوت مفیده، بفرست🌷
⏳ نشست دوم؛ چهارشنبه ۲۵ خرداد ساعت ۲۱
📲 در کانال ایتای ماهنشان
@mah_neshann
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پدر باید با بچه رفیق و همبازی باشه و رفیق اول بچه باشه. بچه باید بتواند با پدرش راحت حرف بزند. اگر بچه عاشق پدر نباشه، عاشق دین پدر نمیشه | #ببینید
🔖آیتالله حائری شیرازی
#فرزندپروری
#نقشهای_ویژه_پدر_در_تربیت_دینی
#رشته_تربیت_دینی_کودک_ونوجوان
┏━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Mtarbiatdini
┗━━━🍃🕊━
12.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سلامفرمانده به بحرین رسید
سلام زیبای کودکان بحرینی به امام مهدی(عج)
#سلام_فرمانده
🌷🇮🇷🌷
#سیره_خانواده_تراز
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اینقدر با بچههایتان وَر نروید!🔸
🔺تربیت یعنی کاری کنید که #فطرت طرف آزاد شود. برای شکوفایی طبیعی انسان، باید مانع را برداشت. اینکه شما یک سری مطالب را به طرف تلقین کنید یا به او القاء کنید یا به او تحمیل کنید، این شکفتن نیست.
🔺اگر شما گلی را به زور شکفته کنید، خودتان هم حاضر نیستید نگاهش کنید؛ #خجالت میکشید؛ میگویید: حرامش کردم. این را باور کنید که بچۀ شما یا شاگرد شما از آن گل هم لطیفتر است. ما خیلی به این گلها ور میرویم و آخرش هم شکفتهشان نمیکنیم. شما گاهی تمرین کردهاید که گلی را زودتر از باز شدنش، باز کنید و میدانید چه به روز این گل میآید!
🔺بسیاری از افراد که بچههایشان ضایع میشوند، به خاطر این است که خیلی به آنها ور میروند. خیلی به بچههایتان ور نروید. خیلی بچههایتان را #نصیحت نکنید. خیلی در کار بچههایتان دقت نکنید و اگر هم دقت میکنید، سعی کنید نفهمند که در کارشان دقت میکنید؛ دورادور بپاییدشان. اگر عیب کم یا زیادی دارند، خیلی #وسواس نداشته باشید که همان موقع ترکَش کنند. اینقدر فشار نیاورید که بچههایتان خیلی #مؤدب شوند؛ چون بچههایتان #منافق میشوند، #دروغگو میشوند، متظاهر میشوند.
هدایت شده از موسسه اندیشه شهید آوینی
📙 #معرفی_کتاب
📚 عنوان کتاب: نسل نوخاسته
✍️ نویسنده: مجید صحاف
🏡 ناشر: انتشارات دفتر نشر معارف
📖 صفحات: ۳۷۶ صفحه
📗 معرفی کوتاه کتاب
امروزه دوران کودکی را نه به عنوان یک وضعیت بیولوژیک، بلکه به عنوان بافت و مقولهای اجتماعی قلمداد میکنند. دورانی که در تمدن غرب از زمان رنسانس به بعد، به عنوان یک ساحت قابل تامل، مورد توجهات اجتماعی، فرهنگی و تربیتی قرار گرفت.
حال آنکه در تمدن اسلامی عنایت به کودک، با توجه به اقتضائات جسمی و روحی او، مقولهای است که همواره مورد توجه بوده و دستورات مذهبی و آداب و سنن اجتماعی فراوانی برای صیانت و پرورش او وجود داشته است.
لذا با بضاعت اندک تلاش شده تا نظرات علمی و دقیق مقام معظم رهبری در حوزه کودک و نوجوان با نظمی موضوعی گردآوری شود و نقشهای برای مربیان و متولیان حوزه کودک قرار گیرد.
📖 قطعهی کوتاه کتاب
تعلیم و تربیت: مسئله اوّل نظام و سنگر فرهنگی
مسئله فرهنگ و تعلیم و تربیت مسئلهای اوّل در نظام ماست. در بلند مدت هیچ چیز به اندازه تعلیم و تربیت اهمیت ندارد. نقش معلم و مربی در جامعه ما نقش طراز اوّل است. در حقیقت، سنگر مبارزه...
🪴 #کتاب_بخوانیم
🇮🇷 @Sh_Aviny
هدایت شده از چشمه جاری
🎤👈 استاد صفایی رحمة الله علیه
🔷 پسرم، خدا را شاكر باش كه رهبر امروز كشور تو، از اين انس برخوردار است و از اين امن سرشار.
🔷 و اين است كه براى مبارزه با همه ى اينهايى كه آتش مى كارند، ايستاده است و نه بر شرق و نه بر غرب و نه بر جهان سوم و حتّى نه بر ملّيت ايرانى، كه بر ايمان مردم و آن هم نه ايمان غرور، كه بر ايمان به خداى واحد قهّار متّكى است.
📚 نامه های بلوغ، ص 17
🆔👉 @cheshmeyejarie
هدایت شده از تبیین
🌸☄🌸☄🌸☄🌸☄🌸
☄
⭕️تربیت دینی خانواده (بخش سوم)
💠رابطه تربیت دینی و اخلاقی
🔹بررسی این مطلب نیاز به شناخت مفهوم «دین» و «اخلاق» و نسبت میان آن دو دارد. مفهوم دین از مطالب گذشته روشن شد. «اخلاق» صفت فعل اختیاری است و به افعالی اخلاقی گفته می شود که قابل اتصاف به خوب و بد باشد و بر اساس بایدها و نبایدها انجام گیرد. ویژگی دیگر فعل اخلاقی آن است که مطلوبیت بالغیر دارد و همه ارزش آن به دلیل نتیجه ای است که با انجام آن کار، عاید انسان می شود؛ مانند انجام کارهای شایسته از قبیل خدمت به محرومان و فقرا که برای کسب رضای خدا صورت می گیرد. [۱]
🔹از سوی دیگر، بایدها و نبایدهای اخلاقی مبتنی بر اصول و قواعد بنیادین دینی است. بایدها و نبایدهای اخلاقی از نظر اسلام، بر معیار اندیشه ها و باورهای مسلم اسلامی قابل تبیین است؛ یعنی: هر کس نخست باید اصول و #عقاید_اسلامی را بشناسد و قلبا به آن ها ملتزم شود، سپس به ارزش های اخلاقی ناشی از آن عمل نماید. بر این اساس، نسبت بین دین و اخلاق عام و خاص مطلق است؛ به این معنا که حوزه دین اعم از دایره اخلاق است؛ زیرا بخشی از گزاره های دینی که عبارت از اندیشه های بنیادین دین می باشد، خارج از معیارهای اخلاقی است. اما گزاره های اخلاقی عموماً داخل در قلمرو دین است. در نتیجه، تربیت دین نیز اعم از تربیت اخلاقی است. #تربیت_دین در تمام جنبه ها، اعم از اعتقادی، رفتاری و عاطفی، فراگیرتر از تربیت اخلاقی است. [۲]
🔹منظور ما از #تربیت_دینی چیزی جز #تربیت_اسلامی نیست، و مهم ترین وظیفه مربیان کودک و نوجوان، اعم از والدین و معلم، این است که #متربی را در محیط خانه و مدرسه در سه بعد شناخت و ایمان در حوزه دینی و در بعد عمل به بایدها و نبایدها در قلمرو اخلاق، پرورش دهند. #شروع_تربیت_دینی بهتر است از محور شناخت باشد، تا با اعطای بینش به متربی نسبت به مفاهیم و ارزش های دینی در وی، انگیزه ایجاد کند تا خود با گرایش قلبی به سوی عمل رود. به عنوان مثال، به جای دستور به خواندن نماز، ارزش، فضیلت و پاداش آن را به متربی تفهیم نماید. #جریان_تربیت، به خصوص تربیت دینی، تحمیل پذیر نیست. از این رو، بر مربی لازم است که به دور از هرگونه فشار بر متربی زمینه رشد و شکوفایی استعدادهایی فطری و بالقوه او را فراهم سازد. #ادامه_دارد...
پی نوشتها:
[۱] محمدتقی مصباح یزدی، اخلاق در قرآن، ج ۱، ص ۴۸-۴۹
[۲] همو، فلسفه اخلاق، تهران، اطلاعات، ۱۳۷۴، ص ۱۹۸-۲۰۰
برگرفته از فصلنامه معرفت، شماره ۳۲، محمد احسانی
منبع: حوزه نت
#تربیت #تربیت_دینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد