#مناسبت
سرباز ملّت، مطیع رهبر و خادم مردم...
مردی #فقط_برای_خدا 2️⃣
---------------------
#سردار_دلها !
#شهادت گواریت باد و راهت پر رهرو...!
#جان_فدا #سردار_سلیمانی #مکتب_سلیمانی
---------------------
🍃@FiqhMoaser
#مناسبت
سرباز ملّت، مطیع رهبر و خادم مردم...
مردی #فقط_برای_خدا 3️⃣
---------------------
#سردار_دلها !
#شهادت گواریت باد و راهت پر رهرو...!
#جان_فدا #سردار_سلیمانی #مکتب_سلیمانی
---------------------
🍃@FiqhMoaser
#مناسبت
سرباز ملّت، مطیع رهبر و خادم مردم...
مردی #فقط_برای_خدا 4️⃣
---------------------
#سردار_دلها !
#شهادت گواریت باد و راهت پر رهرو...!
#جان_فدا #سردار_سلیمانی #مکتب_سلیمانی
---------------------
🍃@FiqhMoaser
لذت بی نهایت _ ویژه مبلغین اعتکاف دانش آموزی.pdf
1.89M
🔺️فایل پشتیبان محتوای اعتکاف دانش آموزی ۱۴۰۳
💠 ویژه مبلغین و مربیان
باعنوان: لذت بینهایت
#اعتکاف
#لذت_بینهایت
#گروه_تبلیغی_امام_محمد_باقر_علیه_السلام
هدایت شده از حسینیه شهید محسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ لحظاتی از شعرخوانی آقای مجتبی رمضانی در آغاز دیدار با رهبری 💕 به مناسبت #پنجمین سالگرد شهادت #حاج_قاسم سلیمانی 😢
📆 ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
#عصر_جمعه
#هنگام_دعا 🤲
🌷🇮🇷🌷
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️چرا متوکل «امام هادی» (علیه السلام) را از مدينه به سامرا منتقل کرد؟
🔹#متوكل براى زير نظر گرفتن #امام_هادى (علیه السلام) از روش نياكان پليد خود استفاده مى كرد و در صدد بود به هر وسيله ممكن فكر خود را از طرف حضرت راحت كند. مأمون از طريق وصلتى كه با حضرت جواد (علیه السلام) برقرار كرد، توانست كنترل و سانسور را حتى در درون خانه امام برقرار سازد، و تمام حركات و ملاقات هاى حضرت را زير نظر داشته باشد.
🔹پس از شهادت امام جواد (علیه السلام) و جانشينى #امام_هادى (عليه السلام) به جاى پدر، ضرورت اجراى چنين نقشه اى بر خليفه وقت كاملاً روشن بود، زيرا اگر #امام (علیه السلام) در مدينه اقامت مى كرد و خليفه به او دسترسى نمى داشت، قطعاً براى حكومت جابرانه او خطر جدى در بر مى داشت. اينجا بود كه كوچكترين گزارشى درباره خطر احتمالى #امام، خليفه را به شدت نگران ساخت و منجر به انتقال امام به #سامرا گشت.
🔹توضيح اينكه: «عبدالله بن محمد هاشمى»، فرماندار وقت مدينه، طى نامه اى خليفه را به شدت از فعاليت هاى سياسى #امام (علیه السلام) نگران ساخت و پايگاه اجتماعى آن حضرت را براى #متوكل تشريح كرد؛ [۱] ولى حضرت با ارسال نامه اى براى متوكل ادعاهاى «عبدالله» را رد كرد و از او به متوكل شكايت كرد. #متوكل مانند اغلب سياستمداران جهان، با يك حركت مزورانه و دو پهلو، از يك طرف «عبدالله بن محمد» را از كار بركنار كرد و از طرف ديگر به كاتب دربار خويش دستور داد نامه اى به حضرت بنويسد كه بر حسب ظاهر علاقه متوكل را نسبت به #امام (علیه السلام) بيان مى كرد، ولى در واقع دستور جلب محترمانه! حضرت بود.
🔹نامه بدين مضمون بود: «به نام خدا، پس از حمد و ثناى خداوند، اميرالمؤمنين شما را خوب مى شناسد، شخصيت، بزرگوارى و نسبت و قرابت شما را با رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) رعايت مى كند، و تنها هدف او جلب رضايت و خشنودى خداوند و شما است. اكنون دستور دادند كه طبق درخواست شما فرمانده جنگ و امام جمعه شهر، عبدالله بن محمد، كه مرتكب خلاف اهانت به شما شده است، بركنار و به جاى او محمد بن فضل منصوب شود. او دستور دارد در برابر امر شما مطيع بوده در تكريم و تعظيم شما نهايت سعى و كوشش را به عمل آورد تا بدان وسيله به خدا و رسول او و اميرالمؤمنين (متوكل) تقرب جويد؛
🔹اميرالمؤمنين مشتاق ديدار شما است تا تجديد عهدى صورت گيرد، اگر مايل به زيارت خليفه باشيد و به آن علاقه داريد مى توانيد به اتفاق خانواده و دوستان و علاقهمندان حركت كنيد. برنامه سفر به اختيار خودتان است، هرجا خواستيد توقف نماييد. در صورت تمايل، خدمتگزار خليفه، «يحيى بن هرثمه»، ملازم ركاب خواهد بود و به خدمتگزارى شما مفتخر خواهد شد، زيرا شما نزد ما محترم هستيد و ما شديداً به شما علاقهمنديم. والسلام عليكم و رحمه الله و بركاته». [۲]
🔹بدون ترديد #امام_هادی (علیه السلام) از سوء نيت #متوكل آگاه بود، ولى چاره اى جز رفتن به #سامرّاء نداشت، زيرا قبول نكردن دعوت متوكل سندى در تأييد گفتار سعايت كنندگان مى شد، و باعث تحريك بيشتر #متوكل مى گرديد و بهانه بيشترى به دست او مى داد كه تضييقات و مشكلات فراوانى را براى حضرت فراهم كند. دليل اينكه #امام (علیه السلام) از نيت شوم متوكل آگاه بود و به ناچار به اين سفر اقدام نمود، جملاتى است كه امام بعدها در سامرّاء مى فرمود: «مرا از مدينه با #اكراه با سامرّاء آوردند». [۳] در هر حال امام نامه دعوت را دريافت داشت و ناگزير همراه «يحيى بن هرثمه» عازم سامرّاء گرديد. [۴]
پی نوشتها:
[۱] مجلسى، بحار الأنوار، الطبعه الثانيه، المكتبه الاسلاميه، ۱۳۹۵ق، ج ۵۰، ص ۲۰۰، شيخ مفيد، الارشاد، قم، مكتبه بصيرتى، ص ۳۳۳. علاوه بر عبدالله بن محمد، طبق نقل مسعودى، «بريحه عباسى» نيز، كه مسئول نظارت بر اقامه نماز در حرمين (مكه و مدينه) بود، بارها به متوكل نوشت: اگر احتياجى به حرمين دارى، على بن محمد را از آنجا اخراج كن، زيرا او مردم را به سوى خود دعوت مى كند و گروه انبوهى به او گرويده اند (اثبات الوصيه، الطبعه الرابعه، نجف، المطبعه الحيدريه، ۱۳۷۴ق، ص ۲۲۵).
[۲] مجلسى، همان كتاب، ج ۵۰، ص ۲۰۰
[۳] مجلسى، همان كتاب، ص ۱۲۹
📕سیره پیشوایان، مهدی پیشوایی، موسسه امام صادق(علیه السلام)، قم، ۱۳۹۰ش، ص ۵۷۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_هادی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از | اندکی اندیشه |
🎈🎈به نسل بِتّا، نخستین نسل عصر هوش مصنوعی سلام کنیم
#اخلاق_نسل_بتا (۱)
🔸آغاز سال ۲۰۲۵ میلادی نه تنها شروع یک سال جدید که آغاز شکل گیری نسل جدیدی است که آنها را «نسل بِتّا» (Beta Generation) نامیده اند و متولدین سال های 2025 تا سال 2039 میلادی را در بر می گیرند. این نسل به نوعی فرزندان نسل آلفا (متولدین۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴) و نسل زد (متولدین ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۹) محسوب می شوند و از منظر فناوری اطلاعات، وجه اشتراک همه آنها استفاده از شبکه های اجتماعی است.
🔸 البته نسل بتا از هوش مصنوعی استفاده بیشتری خواهد کرد و چه بسا شبکه های اجتماعی پیشین را با بهره گیری از هوش مصنوعی تغییر دهد. براین اساس، نسل بتا بیش از نسل های گذشته با فرصت ها و تهدیدهای اخلاقی هوش مصنوعی سروکار خواهد داشت.
📌 از این رو بر همه افراد و نهادهای متولی اخلاق و فناوری لازم است از هم اکنون این موضوع جهانی را موضوع جامعه ایران هم قلمداد کنند و پیش از آن که (مثل نسل زد) دیر شود، با انجام اقدامات لازم، این نسل را برای حضور اخلاقی در عصر هوش مصنوعی آماده کنند.
حسینعلی رحمتی
۱۳ دی ۱۴۰۳
💥«اندکی اندیشه» ضرر ندارد
هدایت شده از وحید پرویزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فانگ سیلونگ یا همون جکی چان خودمون که یادتون هست؟!؟ از محبوبترین ستارههای فیلمهای اکشن در تاریخ، و محبوبِ جوانان دهه ۶۰ ایرانی،
ایشون نه حوزه علمیه قم درس خونده، نه تربیت اسلامی به گوشش آشناست، نه ارزشی محسوب میشه، نه از جمهوری اسلامی پول گرفته، اما ببینید نسبت به اینکه فرزندش ارزشهای سنتی و خانوادگی رو کنار گذاشته، و مطابق با هنجارهای نظام سرمایه سالاری(فرهنگ پوچ آمریکایی) رفتار میکنه، چی میگه؟!؟!
جهانی سازی (globalization) یعنی همه دنیا باید از اخلاق و آداب سنتی، ملی و دینی تهی بشن، و فرهنگ برهنگی و بی بندوباری آمریکایی رو بپذیرن!!!
✍وحید پرویزی
https://eitaa.com/vahidparvizi67
1_1495001720.pdf
354.1K
مراحل تحول مؤلفه عاطفی ایمان به خدا در کودک و نوجوان
✍️نویسندگان: مجتبی حیدری علی عسگری محمود نوذری سید محمدرضا موسوی نسب
📗منبع: روانشناسی و دین سال نهم پاییز 1395 شماره 3 (پیاپی 35)
✨این پژوهش، با هدف بررسی مراحل تحول مؤلفه عاطفی ایمان به خدا در کودکان و نوجوانان، با روش مقطعی انجام شده است. ۱۹۸ دانش آموز دختر و پسر ۷ الی ۱۷ ساله شهر قم، به صورت تصادفی طبقه ای انتخاب شدند. داده های پژوهش بر پایه روش بالینی و از طریق مصاحبه انفرادی نیمه ساخت یافته گردآوری و توسط پنج کارشناس نمره گذاری شدند. داده ها با روش تحلیل واریانس مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان می دهد که با افزایش سن، سطح عاطفه ایمانی نیز افزایش و دگرگونی می یابد. همچنین بر پایه نتایج به دست آمده، روند تحول مؤلفه عاطفی ایمان به خدا در کودکان و نوجوانان دارای مراحل ذیل است: احساس خدا، به عنوان موجودی مهربان، درد دل کردن با خدا، داشتن رابطه نزدیک و صمیمانه با خدا، داشتن حس شکرگزاری یا شرمندگی در مقابل خدا. همچنین، مقایسه نمرات دختران و پسران بیانگر تفاوت معنادار دو جنس در این مؤلفه، و بالاتر بودن نمره دختران نسبت به پسران است.
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از مراقبت معنوی اسلامی 🇵🇸
درسی از امام هادی علیه السلام
🔹 شکر نعمت...
💠 شیخ صدوق از ابوهاشم جعفری روایت میکند که گفت: از نظر معاش، در تنگنای سختی و فقر قرار گرفتم، به حضور امام هادی علیهالسلام رفتم، اجازه ورود دادند، وقتی که در محضرشان نشستم، فرمودند:
💠 يا أباهاشم أيُّ نعم الله عزّ وَ جلّ عليك تريد أن تؤدي شكرها؟
ای ابوهاشم! در مورد کدامین نعمتی که خداوند به تو داده، میتوانی شکرانهاش را به جا آوری؟
من خاموش ماندم و ندانستم که چه بگویم؟
💠 آن حضرت آغاز سخن کرده و فرمودند: «خداوند، ایمان را به تو روزی داد و به خاطر آن، بدنت را از آتش دوزخ، حرام کرد و عافیت و سلامتی روزی تو گردانید و تو را در راه اطاعتش یاری نمود و به تو قناعت بخشید و تو را از خوار شدن و رفتن آبرویت، نگهداشت.
💠 ای ابوهاشم! من در آغاز، این نعمتها را به یاد تو آوردم، چرا که گمان کردم میخواهی از آن کسی که این نعمت ها را به تو بخشیده به من شکایت کنی؟ و البته، بعد از یادآوری نعمت سلامتی و عافیت و نعمت ایمان، من دستور دادم که صد دینار به تو بپردازند، آن را برای خود بگیر تا تنگدستی خویش را جبران کنی.
📚 امالی شیخ صدوق، مجلس ۶۴ ح ۱۱ ص ۴۱۲