مدرس و پژوهشگر حوزه علمیه علوی هیدج:
🔻روز دانشجو، تداعی درایت و جانفشانی در برابر سیاست آلوده آمریکا است
لینک خبر:
http://www.mojerasa.ir/khabar/34087/
🔴 کانال اخبار استان زنجان 👈
🆔 https://eitaa.com/mojerasa_ir
🆔 @Myidea
🔵 توانمندی انسان حاصل #امید و تلاش اوست. اگر آینده را روشن دیده و دست از فعالیت علمی و فکری و معنوی بر نداریم شاهد فعلیت یافتن استعدادها و توانمندی های خودمان خواهیم شد
✅ #جامعه نیز این گونه است یعنی پیشرفت آن منوط به کار و تلاش و اعتقاد به #ما_میتوانیم است. از جمله تلاش ها ، مبارزه با #کج_اندیشان همچون غربگراها و لیبرالهاست. اعتقاد اینها به اسارت فکری و اینکه ما نمی توانیم و باید همیشه پیرو و مقلد باشیم ، بسیار اندیشه کج و نا راستی هست که نه در عقل سلیم جایگاهی دارد و نه مبانی دینی ، پذیرای آن است.
✅ این در حالی است که اندیشه اسلامی در طول تاریخ خود ، کارهای شگفت آور بسیار بسیار زیادی را توانسته به انجام برساند از جمله توانسته یک قدرت و هیبت مثال زدنی و ابهتی ویژه در قامت انقلاب اسلامی با روش تشکیل جبهه مقاومت در مبارزه با امپریالیسم جهانی و سلطه طلبی آنها ایجاد کند. این اندیشه جلوی بسیاری از برنامه های نامیمون دشمن را در منطقه گرفته و ظرفیت بیدار سازی و بصیرت افزایی ملل منطقه و حتی جهان را وسعت ببخشد.
✅ تنها غربگرایانی چون زیبا کلام ها و محمد جواد ظریف ها و همفکران کوچک و بزرگ در مراکز آموزشی مختلف دانشگاهی و حتی حوزوی در داخل کشور هستند که در کلاس درسهای خود با این اندیشه یعنی اندیشه پرتلألؤ اسلامی به شدت مبارزه کرده و این مسیر شوم و مخالف دین الهی و آرمان انقلابی را با تمام بی مهری طی می کنند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 شیخ اکبر نژاد ادامه دهنده راه آیت الله #شریعتمداری و #مدنی_تبریزی گفته:
بر این باورم که آیت الله خامنه ای استراتژی سیاسی رسول الله(ص) را درست متوجه نشدهاند
✅ پی نوشت : این شیخ فارغ از عدم اطلاع از کلید واژه های خاص #رهبر_انقلاب در عرصه های مختلف ، هیچ اطلاعی از #بیانیه_گام_دوم_انقلاب نیز ندارند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 عطش شرکت در جلسه و نشستن روی صندلی های گرم و نرم چرخشی ندارم بارها پیشنهاد صندلی پست و مقامی هم شده و استنکاف ورزیده ام ،
✅ لیکن بسبب حضور فعال ده ساله در #فضای_مجازی و انجام #مناظرات آنلاین مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی و عقیدتی تجاربی کسب کرده ام که گفتنشان در چنین جلساتی ، حیاتی و بلکه فوری می باشد.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 شیخ اکبر نژاد یکی از این ملعونین هست که بی محابا دنبال نقد رهبری و انقلاب اسلامی است
✅ او خیال می کند کار خوبی انجام می دهد. اگر او بالفرض نفوذی و از محصولات ملکه انگلیس نباشد ، آن قدر ساده است که انتها ندارد. او نمی داند که دشمنان اسلام و انقلاب از تمام کلیپ های صد من غازش ، نهایت استفاده را می برند.
قرآن چقدر خوب می فرماید :
یحسبون انهم یحسنون صنعا.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 #شیخ_رحمت : پیرو مطالبه پایان خدمت از دکتر شجاعی ، لطفا سوالاتم را پاسخ دهید:
▫️ کدام مدرسه علمیه و در چه سطحی تدریس می کنید؟
▫️ کدامیک از اساتید حوزه قم به شما حکم تدریس داده اند؟
▫️ #حکم_تدریس_تان را هم منتشر بفرمایید تا بلکه سیل دانش پژوهان دینی به مکتب علمی تان سرازیر شده و فیض کامل ببرند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 اگر بالفرض که شیخ اکبر نژاد دارای اجتهاد بوده و صلاحیت افاضه درس خارج را داشته باشد یعنی بتواند اصل صدور ، جهت صدور و نوع دلالت احادیث را بشناسد ( با پیش کشیدن نقد رهبری و انقلاب اسلامی ) قطعا از شرط چهارم اجتهاد و تفقه در دین یعنی : #شناخت_تأثیر_زمان_و_مکان_در_اجتهاد به شدت محروم و ناتوان است.
✅ این شرط به تمام معنا در رهبر حکیم انقلاب به جهت شناخت منافع و مفاسد اسلام و مسلمین موجود است.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 امروز درباره شیخ اکبر نژاد با یکی از دوستان بسیار موجه و معتمد ، راجع به شخصیت #کاریکاتوری اکبرنژاد گفتگوی داشتم که فرمودند:
✅ او سرباز امام زمان عج نیست بلکه سرباز فعال #ملکه_بانوی_انگلیس است که ناخود آگاه برنامه های پیر مکار را با طرح نقد رهبری و انقلاب اسلامی آن هم با سندهای بی اساس پیاده می کند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 #تحلیل_سیاسی زمانی درست از آب در خواهد آمد که علاوه بر اشراف اطلاعاتی و حفظ مقدمات یقینی و پرهیز از مغالطات ، تقوای سیاسی و وجدان اخلاقی نیز باشد.
✅ #اصلاح_طلبان در جهت نقد جبهه انقلاب پایه استدلالشان #چای_دبش است. آنها با نهایت بی تقوایی ، کارنامه نازیبای خود همانند شهردار قاتلشان ( محمد علی نجفی ) و... را فرمواش کرده اند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
هدایت شده از طلوع فکر و اندیشه
🔵 #تحلیل_سیاسی زمانی درست از آب در خواهد آمد که علاوه بر اشراف اطلاعاتی و حفظ مقدمات یقینی و پرهیز از مغالطات ، تقوای سیاسی و وجدان اخلاقی نیز باشد.
✅ #اصلاح_طلبان در جهت نقد جبهه انقلاب پایه استدلالشان #چای_دبش است. آنها با نهایت بی تقوایی ، کارنامه نازیبای خود همانند شهردار قاتلشان ( محمد علی نجفی ) و... را فرمواش کرده اند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
🔵 جامعه، یک #انسان_کل است اگر به فکر حل مشکلات دیگران نباشیم یعنی سعی ما در تقلیل #مرارت_ها و تلخ کامی ها به هر نحو ممکن از دیگران نباشد، قطعا در وقت گرفتاری سر تنها خواهیم ماند.
این جهان #کوه هست و فعل ما ندا
سوی ما باز آید نداها را صدا
✅ چه بسیار ثروتمندانی که کارها می توانند انجام دهند اما دریغ .....!
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea