eitaa logo
آموزش نینجاوهنررزمی
270 دنبال‌کننده
474 عکس
130 ویدیو
2 فایل
این کانال برای معرفی و توسعه سبک نینجا بوجینکان سوک ماساکی هاتسومی است و ما باید با سبک بوجینکان ماساکی هاتسومی آشنا شویم این کانال برای کسانی است که می خواهند با نینجا آشنا شوند و یا نینجوتسو کار شوند به کانال ما بپیوندند.
مشاهده در ایتا
دانلود
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم دیدنی از تکنیک های استاد ماساکی هاتسومی جوته جوتسو
درباره 5 دسامبر، روز جهانی نینجا
تاریخ 5 دسامبر مصادف با 15 آذر، روز جهانی نینجا نامگذاری شده است. مردم ژاپن برای گرامیداشت این جنگجویان پنهان در تاریکی شب در این روز رسم و رسوم خاصی دارند. روز جهانی نینجا و تاریخچه ی نامگذاری این روز در طول سال روزهای به خصوصی را با عناوین مشخص می شناسیم، جالب است بدانید در تقویم جهانی روزی به نام روز جهانی نینجا نیز وجود دارد. روز پنجم دسامبر( پانزدهم آذر ) برای گرامیداشت این جنگجویان پنهان در تاریکی شب روز جهانی نینجا نامگذاری شده است. در ادامه این بخش از نمناک با ما همراه باشید تا در مورد این روز جالب و این جنگجویان عجیب و مرموز بیشتر بدانید. نینجاها چه کسانی بودند؟ نینجا ها افراد با مهارت و شجاعی بودند که در دوران فئودالی در ژاپن زندگی می کردند و قابلیت اصلی آنها نفوذ به خطوط دشمن و کشتن یا اسیر کردن فرمانده هان جنگی بود معمولا نینجاها زیر نظر اساتیدی درس یاد می گرفتند و به صورت مزدور در اختیار فرمانروایان و فرماندهان قرار میگرفتند. در فرهنگ ژاپن این جنگجویان به دلیل انجام مخفیانه عملیات خود مانند سامرائی ها از درجه بالایی برخوردار نبودند.
تاریخچه پیدایش نینجا اجداد و پیشینیان نینجاها در دوران پیدایش مذهب های جدیدی مانند بودیسم در قرن ششم میلادی زندگی می کردند و به این مذهب تمایل داشتند و یاغی شمرده می شدند بنابراین به خاطر فرار از شکنجه شدن توسط نیروهای سلطنتی، به کوهستان ها فرار می کردند.آنها در کوهستانها برای دفاع از خود شروع به آموزش هنرهای رزمی نمودند و قدرت خارق العاده ای را بدست آوردند. پس از مدتی آوازه نینجاها و رشادتها و اعمال خارق العاده آنها از مرزهای ژاپن فراتر رفته و این افراد و هنرهای رزمی آنها به جهانیان معرفی شد، فیلمها، سریالها و انیمه های که از روی شخصیت جنگجویان نینجا ساخته شده است، سبب شد آنها در سطح دنیا از محبوبیت خیلی زیادی برخوردار شوند.
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کاتای جینمای توسط استاد کانچو(دایشیهان) اکبر فرجی ایشان بنیان گزار سبک نینجوتسو در ایران هستند. @ninjamoarfi
همراه با «دختران نینجا» در ایسنا / خاطره‌ای که پشیمانی به همراه آورد
سال‌های گذشته انتشار تصاویری از دختران سیاه‌پوش، شبکه‌های مجازی را تکان داد؛ کسانی که برخلاف تصورات با نمایش‌های رزمی خیره کننده، واژه ای به نام "دختران نینجا" را به عموم مردم معرفی کردند. حالا پای گروه دیگری از آن‌ها به تلویزیون باز شده و حالا بیش از پیش این رشته ورزشی مورد توجه واقع شده است. میزبان دختران نینجا بودیم؛ دخترانی سیاه‌پوش که برخلاف رشته‌شان خشن نیستند و  از همان ابتدای ورود نشان دادند که می‌توان کنارشان شاد بود. بیشترشان بچه‌های مدرسه‌ای بودند که به جای روپوش سفید و قلم به دست گرفتن، پشتک می‌زدند و حرکات آکروباتیک اجرا می‌کردند. هرچند که به گفته فریبا فرجی‌پور مربی‌شان از دانش‌آموزان خوب مدرسه هستند اما عشقشان به نینجوتسو آن‌ها را به عضویت گروه دختران نینجا درآورده است. شیطنت‌های خود را داشتند  و از روشن شدن میکروفن‌های سالن کنفرانس خنده‌شان می‌گرفت. همکلامشان شدیم. آن‌ها از انتخاب این رشته، تفریحات و خاطره‌هایشان گفتند. هرچند که بچه‌های نینجا کم حرف بودند و مربی‌شان بیشتر پاسخگوی سوالات بود. در ادامه گفت‌وگوی ایسنا را با گروه دختران نینجا می‌خوانید. خانم فرجی‌پور! لطفا برای شروع در مورد رشته‌ نینجوتسو و زمان ورود آن به ایران صحبت کنید. نینجوسو هنری رزمی است که ریشه در کشور ژاپن دارد. ماساکی هاتسومی سی و چهارمین و آخرین استاد بزرگ این رشته در ژاپن است که استاد فرجی، بنیانگذار نینجوتسوی ایران زیر نظر او آموزش دیده است. آقای فرجی در ادامه این تعلیمات را در ایران ارائه می‌دهد و از سال ۱۳۶۹ نینجوتسو وارد ایران شد. نینجوسو مجموعه‌ای از کار با سلاح، هنر دفاع شخصی، هنر آکربات و تکنیک‌هایی است که در رشته‌های دیگر وجود دارد. از چه زمانی در این رشته فعالیت می‌کنید و ماهیت گروهتان چیست؟ از سال ۱۳۸۴ نینجوتسو کار می‌کنم و از ۱۳۹۰ مربی‌گری را آغاز کردم. تیم‌مان تیمی رزمی است. قبلا فقط یک بار در برنامه بهترین باش شبکه دو کار نمایشی انجام داده بودیم اما امسال با شرکت در یک برنامه تلویزیونی و درخشش دختران گروه، کار نمایشی‌مان را هم آغاز کردیم.   ما تکنیک های واقعی و مبازرات را هم کار می‌کنیم ولی الان مسئولیت دیگری هم پیدا کردیم و از آنجایی که روی استیج اجرا داشتیم، مردم انتظار دارند کارهای نمایشی هم انجام دهیم. به جز مربیگری در این رشته درآمد دیگری هم دارید؟  شغل دیگری ندارم و درآمدم از کلاس‌های نینجاست که در چند سانس برگزار می‌شود. ۲۵۰ نفر هنرجو در باشگاهی که خودم در کرج کرایه کردم حضور دارند. علاوه بر آن ۲۵۰ هنرجوی دیگر هم در باشگاه منطقه کمال شهر دارم.