در این مقاله از سایت ژیار آنلاین قصد داریم نگاهی به سلاح های رزمی نینجاها بیاندازیم و آنها را به شما معرفی کنیم.
سلاح چوب (Bo)
می توان با قاطعیت گفت که چوب یا Bo یکی از سلاح های معروف نینجاها می باشد. این سلاح حدود 6 پا طول دارد و معمولا از چوب های سخت و تو خالی خیزران ساخته می شد. دلیل اینکه نینجاها چوب های توخالی را انتخاب می کردند این بود که ضربات آنها حالت شلاقی پیدا می کرد و علاوه بر این از توخالی بودن چوب می توانستند به عنوان دارت برای شلیک دارت های سمی به دشمن استفاده کنند.
سلاح تیر و کمان
به غیر از نینجاها سامورایی ها نیز از سلاح تیر و کمان استفاده می کردند. تیر و کمان انواع مختلفی دارد. معمولا از تیر و کمان برای پرتاب تیرهای سمی استفاده می کردند. زنان نینجاکار نیز به طور معمول با این سلاح آموزش می دیدند و در بکار گیری آن مهارت زیادی داشتند.
سلاح بوکن
همانطور که احتمالا دیده باشید بوکن همان شمشیر چوبی می باشد که معمولا برای آموزش شمشیر از آن استفاده می کردند. سلاح بوکن از چوب های سخت ساخته می شد و این را می توان یک سلاح دانست و تعداد زیادی از نینجاها آن را به شمشیر ترجیح می دهند. دلیل اینکه بیشتر تمایل دارند از آن استفاده کنند این است که بوکن نسبت به شمشیر سبک تر است و به همین دلیل حمل و همچنین استتار آن سبک تر است.
سلاح شورایکن
شورایکن یکی از سلاح های مرگبار نینجاها می باشد.این سلاح دارای تیغه های زهر آلود می باشد و با وجود سادگی که دارد بسیار مخرب و ویران کننده می باشد. این سلاح را پرنده زهرآگین نیز می نامند.
سلاح کاماس
کاماس سلاحی است به شکل داس که معمولا از آن به صورت جفتی استفاده می کنند. با استفاده از این سلاح می توانید ضربات سریع و موربی را به حریف تان بزنید. طول تیغه این سلاح 12 تا 12 اینچ می باشد و دسته آن کمی بلندتر است ولی اصل این سلاح دسته آن کوچکتر از تیغه است می باشد.
سلاح کونای
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید کونای چاقویی کوچک است که از آن برای پرتاب کردن در مواقع حساس استفاده می کنند. البته نینجاها از آن به عنوان وسیله ای برای بالا رفتن از جایی استفاده می کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش حرکت فیلیپینی
خارجی میگه ولی خوب توضیح میده؟
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
@honar_ninjutsu2
توشیتسوگو تاکاماتسو در 10ام مارس سال 1887 در هیوگوی ژاپن به دنیا آمد. در 9 سالگی پدرش او را نزد پدربزرگ مادری اش فرستاد تا آموزش هنرهای رزمی را آغاز کند. در جریان آن سال ها او در مکتب های مختلفی به درجه ی استادی رسید که آن ها را از پدربزرگش شینریوکن تودا و نیز اساتید دیگری چون ماتسوتارو ایشیتانی و یوشیتارو تادافوسا میزوتانی آموخته بود .در جوانی در مسابقات زیادی مقابل رزمی کاران دیگری از سبک های مختلف مبارزه کرد که در نتیجه ی آن مبارزات پرده ی گوش او سوراخ شد و شنوایی یکی از گوش های خود را از دست داد . در اواخر نوجوانی به چین رفت تا چند سالی را آنجا زندگی کند . در بیست سالگی دوباره به ژاپن برگشت و به کوهستانی نزدیک خانه اجدادی خود در ناحیه ای اطراف کوبه عزیمت کرد تا در آنجا سلامتی خود را دوباره به دست آورد و به تعلیم خود بپردازد . پس از اینکه سلامتی خود را بازیافت ، 10 سال بعد را به چین برگشت . در آن جا افراد زیادی را دید که در مبازرات متعددی شرکت کرده و تا سرحد مرگ با یکدیگر مبارزه می کردند.
در سال 1919 او در کمک به خانواده ی کوکی برای احیا کردن هنر رزمی فراموش شده شان که کوکیشین ریو نام داشت ، نقش بسزایی ایفا کرد و در طی 30 سال بعدی به آن ها در گسترش کوکیشین ریو کمک کرد . در سال 1950 او تشکیلات مربوط به خانواده ی کوکی را ترک کرد و خود به تنهایی تمریناتش را ادامه داد . دو نفر از قدیمی ترین شاگردان او ، آکیموتو و کیمورا نیز با او همراه شدند. آکیموتو تا زمان فوتش در اوایل دهه ی 1960 همچنان یکی از شاگردان تاکاماتسو باقی ماند و کیمورا نیز تا زمان مرگ تاکاماتسو در دهه ی 1970 همچنان یکی از شاگردان او بود . تاکاماتسو در سال 1957، یوشیاکی هاتسومی که بعدها نام خود را به ماساکی هاتسومی تغییر داد را ملاقات کرد و به جای شاگرد خود ، یو انو تاکاشی، مسئولیت تعلیم این مرد جوان را برعهده گرفت . تاکاماتسو را " آخرین نینجای واقعی " دانسته اند که واقعا به میدان نبرد رفت و مانند یک نینجا مبارزه کرد.
توشیتسو گوی جوان را نینجاهای توگاکوره - ریو از خاندان تودا در ایگای شمالی آموزش دادند و او بعدها هنگامی که همراه با بهترین استادان بوکس در اوایل دهه ی 1900 در چین زندگی و تحصیل می کرد ، عنوان ببر مغولی را به دست آورد . استاد تاکاماتسو در تمام دوران حیاتش، آموزش های نینجایی خود را همچون رازی حفظ کرد و در این کار چنان دقیق عمل کرد که وقتی همسایه هایش سوابق وی را در سال 1972 در آگهی ترحیمش خواندند، مبهوت شدند .
توشیتسوگو تاکاماتسو در ماه می سال 1972 و در 84 سالگی دار فانی را وداع گفت ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جینیچی کاواکامی نینجا ی کوگا
@honar_ninjutsu2
忍術忍者格闘技
کانال NINJUTSU NINJA
⚔️🙏 هنر های رزمی نینجوتسو(نینجا)
کانالی پراز فیلم، عکس، مطالب نینجایی
🌺که همشون واقعی هستن🌺 درضمن باپیوستن به این کانال ازرشته
جذاب هنرهای رزمی نینجوتسو(نینجا)
اطلاعات کسب کنید😀وسوالات خود رادرباره رشته نینجوتسو(نینجا)ازما بپرسید😃
🌹تمامی مطالب کانال معتبر هست
از کانال رسمی نینجوتسو کشور، بوجینکان بودو تایجوتسو🌹
⚔️😉پیشنهاد می کنم یه سر بزنید😉⚔️
کانال:
https://eitaa.com/joinchat/1099890713C3f71c1c6d4
🌹🥋⚔️🥋⚔️🥋⚔️🥋🥋⚔️🥋🌹
استاد اکبرفرجی متولد شهر تهران یکی از اساتید برجسته هنرهای رزمی در کشورمان ایران میباشند . وی از سال 1351 ورزش رزمی را با هنر کاراته و کونگ
فو آن زمان در کنارشنا قهرمانی آغاز کردند وی در دوران کودکی چندین دوره قهرمانی استان وقهرمانی کشور را تجربه کرده اند.
و سعی کردند سایر ورزشهایی همچون دوچرخه سواری ، سنگنوردی ، دو میدانی و ورزشهای رزمی را باجدیت دنبال کنند.
وسرانجام براي اولين بار در ايران بوجين كان دوجو نين جوتسو (نينجا ) توسط استاد اكبر فرجي در زمستان 1369 در شهر كرج تأسيس شد. در آغاز كار به دليل
ناشناخته بودن در ميان ورزشكاران و ورزش دوستان ،مشكلات فراواني داشت .
همچنين بخاطر اينكه اين ورزش از ابزار و سلاحهاي متعددي در امر آموزش استفاده ميكند براي اكثريت ذهنيت غربيي به وجود آورده بود.
ولي با ياري خداوند متعال و زحمات گرانقدر كانچو اکبر فرجي اين رشته نوين و جذاب توانسته جايگاه خود را در ميان ساير رشته ها پيدا كند .
کانچو فرجی چندین کتاب به تالیف رسانده اند که می توان ( نینجوتسو درایران - نینجا ازاسطوره تا حقیقت - رازهای یک نینجا - نین جوتسو را بشناسید،
آنچه از استاد نینجا سوال میکنید - سلاحهای مخوف نینجوتسو - نینجا روح تسخیر ناپزیر - مراحل آزمون درجات نین جوتسو ، کونوایچی زنان نینجا
دل سیاه دشمنان نینجا وصد ها جزوه ومقاله که در روزنامها ومجلات رزمی ایرانی وخارجی به چاب رسیده است را نام برد.
پندی از: استاد کانچو اکبر فرجی
هرگز به خود و دیگران دروغ نگویید و با اطمینان و آرامش در دوجو قدم بردارید.
کارهایتان را برای روح انجام دهید نه تنها برای سود و زیان
اگر با خدا باشید و راستی پیشه کنید دل هرگز دروغ نخواهد گفت
جریان آب هرگز به عقب بر نمیگردد،همین لحظه هم هرگز به عقب بر نمیگردد.
قدر جوانی و سلامتی خود را بدانید
دیروز ، دیروز بود و امروز امروز است! نگذارید لحظه ها به سادگی از کنار شما نینجاها عبور کنند.
وقایع خوب و بد پس از وقوع برگشت ناپذیر هستند،پس ذهن خود را بیهوده خراب نکنید...