eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.4هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨|یکی از اعضای کابینه : تصمیم بر این شد ابتدا غزه سپس لبنان زیر حملات ما قرار بگیرند
نخستین دسته موشک‌ها از غزه به سمت شهرکهای صهیونیست نشین تنها دو ثانیه پس از بمباران سه منطقه در غزه شلیک شد. نظامی نیوز
صدای انفجارهایی از شهرک صهیونسیت نشین سدیروت بکوش می‌رسد!!! منتظر اخبار تکمیلی هستیم نظامی نیوز
🚨 🔘نخستین دسته موشک‌ها از غزه به سمت شهرکهای صهیونیست نشین تنها دو ثانیه پس از بمباران سه منطقه در غزه شلیک شد/تسنیم
2.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پدیده‌ای عجیب در عربستان؛ ابری که در یک جا می‌بارد! تصاویر منتشر شده از پدیده‌ای بسیار عجیب و نادر در عربستان سعودی باعث شد مردم سر به آسمان راه بروند و به این پدیده خیره شوند. تصاویر این پدیده بسیار عجیب و نادر در عربستان سعودی در شبکه‌های اجتماعی به سرعت پخش شد. ‌
سلام آقا دوباره جمعه و ما با دهان روزه دنبال تو می گردیم هلال ماه رویت را ببینیم می شود عید
و سیعلم الذین ظلموا أیّ منقلب ینقلبون
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️این کلیپ رو دیدی اگه ندیدی ببین و اگه لذت بردی تو هم انتشارش بده التماس دعا💔
ترجمه: جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء بسم الله الرحمن الرحیم ترین (با آنها بجنگید که خداوند به دست شما عذابشان می کند و رسواشان می کند و شما را بر آنها پیروز می کند و سینه های قوم مؤمن را شفا می بخشد). خدای متعال را باور کنید تمام جهان شاهد جنایات این نهاد موقت و وحشت آن است که علیه مردم فلسطین از جمله کشتار، خشونت و آوارگی انجام می دهد و در عین حال شاهد شجاعت مجاهدین در فلسطین است که آنها با ضربه ای سنگین پاسخ می دهند. علیه نهاد موقت توسعه چشمگیر و مستمر و آمادگی بالا در صفوف مقاومت فلسطین به فال نیک می گیرد که ما را به آزادی کل سرزمین های فلسطین نزدیک می کند چرا که دوران انقلاب سنگی به پایان رسیده و زمان انقلاب موشکی و روش های نوین به پایان رسیده است. آمده است.سرشان جمهوری اسلامی و رهبرش ولی فقیه رحمت الله علیه است. ما در جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء آنچه را که دبیرکل معظم له فرمودند تا زمانی که موفق شود تکرار می کنیم که موضع ما در کنار مردم فلسطین مستمر، مطلق و بدون قید و شرط است و این موضع هرگز تغییر نخواهد کرد. ما از همه آزادگان جهان می‌خواهیم که اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را نپذیرند و از رژیم‌های منطقه می‌خواهیم در حساب‌های خود تجدیدنظر کنند، به‌ویژه که مرحله پیشرفته رویارویی کنونی با این نهاد موقت، همه موارد را از بین برده است. هاله ای از قدرت کاذب از آن تا زمانی که در آن ضعیف شده است همه مراحل. از خداوند متعال برای مجاهدان عزیز در فلسطین پیروزی و برای آن موقت شرم و خسران و الحمدلله پروردگار جهانیان مسئلت داریم. نهضت مقاومت اسلامی نُجَباء 15/ رمضان/ 1444ق/ 6/ آوریل/ 2023م.
659.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام آقا 💚🙏 دوباره جمعه و از بهر دیدار شما خیلی عطش دارد دل ما 💔 لبی خشکیده و اینگونه می خواند برایت همه دار و ندارم کی می آیی نسیم نو بهارم کی می آیی💚 ندارم بی تو آرام و قراری تو آرام و قرارم کی می آیی💚 ☘برای تعجیل در فرج آقا امام زمان عج صلوات عنایت فرماید 💚🙏 أللَّھُمَ عجِلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا