فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 داستانی فوق العاده تاثیرگذار
🍀هزار بار ببینیش کمه؛ببینیش عاشق خدا میشی✋❤️
🍀 استاد انصاریان
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
📍محسن رضایی:
🔸برجام تمام شده و باید از آن درس آموخت.
🔹روحانی اشتباه چهارم را مرتکب نشود.
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
هتاکی به جای عذرخواهی از ملت!
روحانی چندی پیش گفته بود که پیامبر خدا(ص) و امامان معصوم (ع) را میتوان نقد کرد! ولی ظاهرا نقد به این دولت شرعا حرام است!
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
🔴رهبر انقلاب: كمككنندگان به جنگ رواني دشمن در داخل، امروز درصدد اين هستند كه يك شكل معيوب از برجام را بر كشور تحميل كنند/ دولتهاي خارجي به دنبال اين هستند و عدهاي در داخل هم تبليغ ميكنند كه اگر اين نشود، جنگ ميشود. اين همان خواست دشمن است/ كمك كنندگان به جنگ رواني دشمن آدمهاي حقيري هستند.
http://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9
مقایسه چهرهی سردار #حاجیزاده در لحظهای که حضرت آقا از پاسخ موشکی کشورمان سخن میگفت با جناب #روحانی و #صالحی زمانی که مطالبهی اقدام متقابل هستهای را مینمود یک دنیا حرف دارد!
@hoori8232
animation.gif
107.2K
❤️حدیث از امیرالمومنین
🌼فى صِفَهِ الدُّنْیا: تَغُرُّ وَتَضُرُّ وَتَمُرُّ.
✅در صفت دنیا فرموده است: مى فریبد و زیان مى رساند و مى گذرد
به کانال ما بپیوندید ..👇👇
@hoori8232
🔴نفوذ ایران به شمال آفریقا
الشرق الاوسط: در پی نفوذ ایران در شمال آفریقا، هزاران نفر از #شیعیان الجزایر، تونس و مراکش در حال تشکیل گروه واحدی تحت عنوان #حزب_الله مراکش در برخی کشورهای غربی و بلاد شام (لبنان، سوریه، و بخش هایی از عراق و فلسطین) هستند.
🔸تشیع در شهرها و روستاهای الجزایر و در میان قشرهای مختلف این کشور بویژه نخبگان نفوذ کرده است؛ این مسئله به نفع #ایران و حزب الله خواهد بود.
#ایتا
https://eitaa.com/hoori8232