eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺 پشت پرده قهر یکی از دلایل اصلی قهر و ادعای وزیر بهداشت که منجر به استعفای وی شد مربوط به برداشت ۳ هزار میلیارد تومانی از منابع عمرانی دولت بود. قاضی‌زاده هاشمی قصد داشت با لابی و فشار سیاسی از تعهد پس دادن ۳ هزار میلیارد تومان شانه خالی کند. ✍️ روح الله زهره وند
4_5839092422134464575.mp3
3.15M
#روضه_حضرت_زهرا_س تقدیم به تک تک عاشقان کانال حضرت زهرا س ان شاء الله حاجت روا باشید التماس دعای فرج
4_5866259705189368909.ogg
1.16M
🔴تحلیلی بر دو انتصاب #آیت_الله_آملی_لاریجانی و #سعیدرضا_عاملی دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی ✅ تشخیص حضرت آقا بر سه اصل #عزت، #حکمت و #مصلحت ❌هرکسی درون خودش یه #خوارج داره ... 📛 مثل خوارج نباشید ...جلوتر از ولی ...⛔️ #‌ نشر_حداکثری
✅ آخوندی و قاضیزاده هاشمی را به جرات میتوان شناسنامه و تجسم عینی بنیانهای تئوریک دولت روحانی دانست. حضور همزمان در دولت و بخش خصوصی، ثروت هزارمیلیاردی، تفرعن و طلبکاری از عالم و آدم و شوآف گسترده رسانه ای به مدد پول، ویژگی مشترک این دو بود. حالا دولت به معنای واقعی کلمه بی شناسنامه شده است!
⚡️این دیگر جهالت نیست، خباثت سیاسی است 🔹آقای صفایی فراهایی از مجرمان و محکومان فتنه ۸۸ و فعال سیاسی لیبرال گفته است: "شفافیت یعنی بررسی کنیم کدام نیاز واجب تر است. چرا باید بودجه سازمان دارو و غذا ۳۳ میلیارد تومان و بودجه نوسازی مدارس با این همه مشکلات ۱۱ میلیارد تومان باشد اما بودجه مرکز خدمات حوزه ۶۰۹ میلیارد تومان، جامعه المصطفی ۳۰۰ میلیارد تومان و حق بیمه طلاب غیرشاغل ۲۹۰ میلیارد تومان باشد؟" 🔹چند روزی است جریان لیبرال با سوء استفاده از کم‌اطلاعی عموم درباره جزئیات بودجه و وظایف دستگاه‌ها، این خط تبلیغی را علیه نهادهای فرهنگی کشور کلید زده‌اند. اگر کسی از ماهیت و وظایف سازمان غذا و دارو بی‌خبر باشد، بلاتردید تصور خواهد کرد که برای تهیه غذا و داروی کشور در سال ۹۸ صرفا ۳۳ میلیارد تومان اختصاص یافته است! برای اینکه بدانیم عددی که جناب صفایی برای تهیه غذا و داروی کشور فرض کرده چقدر پرت است، کافی است خبر داشته باشیم سالانه بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان فقط بابت خرید تضمینی گندم از کشاورزان پرداخت می‌شود. 🔹وظایف سازمان غذا و دارو در حوزه تدوین و ارائه سیاست‌ها، برنامه‌ها و خط‌مشی‌های دارویی-غذایی است. در موارد ضروری و استثنایی نیز، به عنوان زنجیره تامین دارو عمل کرده و هزینه را از مصرف‌کننده دریافت می‌کند. 🔹حقیقتا نمی‌توانم تصور کنم که این سخنان آقای صفایی فراهانی از روی جهالت است. سابقه این جماعت در کینه‌توزی نسبت به اسلام و ائمه اطهار کاملا روشن است و اگر فرصت بیابند، همان کاری را با روحانیت می‌کنند که محمدرضا پهلوی دوم فروردین ۴۲ در فیضیه انجام داد. اما باز نیت‌خوانی نمی‌کنیم و بهتان نمی‌زنیم. می‌گوئیم "اگر صفایی فراهانی عذرخواهی نکرد و سخن خود را پس نگرفت"، این لجن‌پراکنی از روی جهالت نبوده، از روی دنائت و خباثت سیاسی بوده است. توجه کنید که بودجه ۹۸ کل کشور ۱۷۰۳ هزار میلیارد تومان است. بودجه ۶۰۹ میلیاردی مرکز خدمات حوزه را تقسیم بر این عدد کنید تا سهم این مرکز در بودجه دستتان بیاید!
💠 هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ... دلیل غصه ی پنهان قلب مان این است که جمعه می شود آقای مان نمی آید... 💠
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پولشویان_منتقد_پولشویی کاری از کانال جدال احسن با سخنرانی انقلابی و حماسی حجت الاسلام حمید رسایی 🔹 🔶 جدال احسن 🔶 🔹
972.2K
✅ #سوال : شما با چه استدلالی از انتصاب آقای #آملی لاریجانی به ریاست #مجمع تشخیص دفاع می کنید!؟ ◀️ممنون از ماسمالیزاسیونتون در خصوص جناب صادق لاریجانی! #دکتر_صدیقی
15.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ از بشارت های حضرت آقا را خوب گــ🔊ـوش بدیم دقت کنیم به جملات سرشار از 🌺 #امید_به_آینده ✊ قرار گرفتن در #قله_افتخار 🌺 رسیدن به #آرمانهای_انقلاب 👊 نابودی کفر و #اسرائیل 👊 نابودی #آل_سعود ✌️ پیروزی قطعی #یمن 👊 #سقوط_آمریکا 📌به یقین همه این جملات حضرت آقا خبر از یک اتفاق بزرگ می دهد... در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی و در #پیچ_تاریخی عظیم قرار داریم و به فضل الهی خبرها و #بشارت های بزرگی در راه است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عاقبت نوکری آمریکا در کلام #امام_خامنه_ای 📌 بخش کوچکی از مدح و ستایش آمریکا توسط شاه که هیچ گاه پخش نشده!
4_5965313062763233759.mp3
5.65M
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 صلوات عصر روز جمعه⬇️⬇️ صلوات ابولحسن ضراب اصفهانی حجم: 5.4MB منتظران ظهور⬇️⬇️