eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
4.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا خدا جلوی قدرت گرفتن افراد ناصالح را نمی گیرد⁉️
❌ فارغ از تصنعی بودن تصویر در نگاه اول و استدلال و ادبیات کودک‌وارانه دبیر جبهه مردمی اصلاحات قم، با جست‌وجوی تصویر مذکور به یک سایت مرجع ایده‌های هنری _ concept art _ می‌رسیم که این ایده تخیلی با عنوان GunShip نیز در آنجا به ثبت رسیده است.
استاد رائفی پور4_5978937016853726670.mp3
زمان: حجم: 13.68M
💾🔊 #دانلود_سخنرانی استاد رائفی پور 📝 « جنود عقل و جهل » جلسه بیستم و دوم 📅 ٢٧ اردیبشهت ۹٨ - مشهد مقدس 📥🎵 دانلود صوتی با کیفیت 24kb
دشمن شناسی وقتی ناقص باشد است. برخی در جبهه انقلاب معتقدند دشمن فقط و و چند کشور دیگر هستند . این و سطحی ترین فهم از دشمن است. دشمن فقط موجودات و بیگانه و خارجی نیستند . دشمن گونه خطرناکتری هم دارد که اتفاقا است .... چه کسانی به آمریکاییها نامه نوشتند برای کشور؟ چه کسانی صنعت کشور را یکشبه نابود کردند؟ چه کسانی اسناد ننگین ۲۰۳۰ و معاهده را به کشور تحمیل کردند؟ چه کسانی کشور را دو دستی در خدمت سرویسهای جاسوسی غرب قرار دادند. چه کسانی را در کشور گسترش دادند؟ چه کسانی بنای مسئولان و حقوقهای نجومی را در جمهوری اسلامی گذاشتند؟ چه کسانی هنگام خروج آمریکا از برجام ظرف چند هفته ۲۰ میلیارد دلار به همراه ۶۰ تن طلای کشور را مفت کردند؟ چه کسانی در مدافعان حرم با داعش از پشت به مجاهدین حق خنجر زدند؟ چه کسانی بدنبال بین دو ملت ایران و عراق و دیگر کشورهای همسایه هستند؟ چه کسانی اقدام به و نیروهای مسلح و نهادهای انقلابی و متدینین جامعه میکنند؟ چه کسانی یک شبه و سکه و خودرو و... را چند برابر کردند؟ چه کسانی تحت عنوان صنایع بزرگ ملی را به سمت نابودی سوق دادند؟ و صدها مثال دیگر که نشان میدهد در داخل کشور عده ای کارها و اقدامات و ای انجام میدهند که دشمنان بیرونی مانند آمریکا هرگز توان انجام آن را ندارند. دشمن شناسی حقیقی آنست که هم و هم را خوبتر بشناسیم. امام خمینی(ره) فرمودند: آمریکا هیچ 'غلطی نمیتواند بکند. حقیقتا این دشمنان داخلی هستند که همه جوره به جان انقلاب افتاده اند و غلط پشت میکنند. نقشه راه را باید خوب شناخت. دشمن بیرونی سالهاست شکست خورده.... عده ای با تحلیل غلط به اسم وحدت و ما را سرگرم دشمن خارجی کرده اند تا دشمن داخلی راحت کار را تمام کند هوشیار باشید. جوانان انقلابی آماده باشند که دشمن داخلی بسیار خطرناکتر هست. اینها زمینه ساز ورود دشمن خارجی هستند.
🔴 #افساد_طلب_احمق رو ببین چه سوتی داده .... اینا برای مذاکره با آمریکا حاضر هستن یک دست و یک پا شون‌ رو قطع کنند
3.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 در پی بارش های شدید امروز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت، فروچاله ای در یکی از خیابان های کرمانشاه بوجود آمد و آب سیلاب بسمت آن روان شد!!! اصلا پر نمیشه 😳
🌸 🌷 به امامت برسید! سؤال: چرا در آیات و روایات متعدّد نیل به مقام «امامت» -با اینکه رسیدن به اوج مقام آن برای ما محال است-، به ما سفارش شده است؟
🌸 🌷 میدان مسابقه.. امام حسن مجتبی (عليه السّلام) فرمود: خداوند عزّ و جلّ ماه رمضان را ميدان مسابقه براى خلقش قرار داده است، تا ...
🌸 🌷 عقل مجسّم.. میلاد با سعادت سبط اکبر رسول خدا (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، فرزند ارشد حضرت امیر (علیه السّلام) و حضرت زهرا (سلام الله علیها)، کریم اهل بیت، سرور جوانان اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی (علیه السّلام) بر پیروان حقیقی قرآن، عترت و ولایت، تبریک و تهنیت باد.
5.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 اعترافات تحلیلگر بی‌بی‌سی : ایران ۴٠ سال هست تحریمه و همچنان سرپاست، پس نگید برنامه ندارن! 🔴 کمبود اقلام ضروری در ایران نیست اما یک هجمه عظیم تبلیعاتی از داخل و خارج انجام میشه تا مردم رو عصبانی کنه و هر دفعه روی یک محصولی دست میزارن ( پوشک، رُب، گوشت، ماکارونی و..) #کاسبان_تحریم #جریان_نفوذ #مذاکره
هر نفسی مرگ را خواهد چشید یک روز هم نوبت به ما می رسد... به نیابت از تمام اموات مان ،شهدای اسلام و انقلاب ، علما ، صالحین ، انبیاء و ائمه علیهم السلام و ملائکه سه صلوات هدیه میکنیم به امام زمان علیه السلام مطمئن باشید که در حقمان دعا می کنند و گره های دنیوی و اخروی ما را باز می کنند 🌷 اللّهمَ صَلّ عَلی مُحَمّد وَ آلِ مُحَمّد وَ عَجّل فَرَجَهم