eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛔️هفته نامه صدا؛ صدای دشمن در داخل امروز آمریکا اعلام کرد ناو هواپیمابر لینکلن برای جلوگیری از افزایش تنش بین ایران و آمریکا، وارد خلیج فارس نمیشه❗️ ⭕️فقط رسوایی‌ش موند برای هفته نامه صدا و بقیه اصلاح‌طلبایی که تو اون مدت شده بودن بلندگوی دشمن در داخل برای ترسوندن مردم از جنگ دروغین با آمریکا. #سرطان_اصلاحات
☑️ امام شهید ‼️امام راحل طب مدرن را طب استعماری میدانند بنابراین طب شیمیایی نمیتواند حرفی برای گفتن داشته باشد, چه رسد به اظهار نظر و مقابله با طب اسلامی. 🔶بنابر فرمایش امام مدعیان طب شیمیایی تامین کننده اهداف استعمار گران هستند و بنابر گفته دکتر امام که رحلت امام کار پزشکان بوده پس در واقع امام را شهید کردند و مصداق ما منا الا مقتول او مسموم بودند.
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️چرا غربگرا ها دوست دارن جوونای ما دنبال عیاشی و رقاصی برن! 🔺جریان #ساسی_مانکن و #فیلترینگ و #بی_حجابی و اینها رو به خاطر بیارید.. 📽 و این کلیپ رو #حتما_ببینید!☝️
🔴 #وزارت_کشتار_جمعی اعلام کرده ما مردم رو فریب میدیم.... خب باشه قبول.... یک بار بیایم در رسانه ملی جلو دید مردم #نمک_طبیعی را بر روی بیمار فشار خونی ازمایش کنیم اگر فشار خون بالا رفت خیلی راحت طب اسلامی ایرانی در کشور جمع میشه قبول ؟ 🔶✅اگر سخن ما درست بود وزارت را به وزارت طب اسلامی ایرانی تغییر دهید و اجازه دهید ما کار کنیم !!
🔴 معاونت #وزارت_کشتار_جمعی گفته ایت الله شاهرودی رو طب اسلامی کشته😳 http://www.mashreghnews.ir/amp/828125/ منم در جواب میگم : پس اون کلیه اشتباهی که درآوردین و ایت الله شاهرودی رو شهید کردین ، کلیه عمه من بود ؟
🔴سایت آمریکایی المانیتور: دکترین اقتصادی رهبر ایران مبتنی بر خودکفایی، کاهش واردات، قطع وابستگی به نفت و اولویت دادن به بخش‌های کشاورزی و عمران است که می‌تواند به خروج ایران از رکود و مقاومت در برابر تحریم‌ها کمک کند. ❌پ.ن: دشمن فهمیده، بعضیا هم در داخل هنوز نفهمیدن یا نمیخوان بفهمن! #سرطان_اصلاحات #افساد_طلب_احمق
🌐 الشرق الاوسط نوشت: با اینکه رهبر ایران با آمریکا را به "سم" تشبیه کرده، حسن در واکنش به اعلام تمایل برای گفتگو با تهران، سخنان قبلی خود را تکرار کرد و گفت که برای مذاکره آماده است
🔴مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی: بنی‌صدر می‌خواست مردم را مقابل امام قرار دهد ‼️گفت‌وگوی فرهیختگان با مسیح مهاجری به بهانه سالروز تعطیلی حزب جمهوری اسلامی درباره‌ سیاست‌ورزی دهه ۶۰: ‼️موسوی‌اردبیلی با کاندیدا کردن آقای جلال‌الدین فارسی توسط حزب جمهوری مخالف بود و از این جهت از حزب کناره‌گیری کرد. ‼️بنی‌صدر شگردهای تبلیغاتی شیطنت‌آمیز را بلد بود و با فریب مردم رای آورد. ‼️چون امام(ره) بین مردم خیلی نفوذ داشت، بنی‌صدر با حرف‌هایی مانند اختیارات بیشتر، رفراندوم یا رایی که داشت، می‌خواست نظر مردم را به خودش جلب کند و هدفش فاصله انداختن بین امام‌(ره) و مردم بود. ‼️آقای آیت از عملکرد آقای موسوی در روزنامه هم راضی نبود و به همین دلیل در جلسات شورای مرکزی حزب و سخنرانی‌هایش علیه آقای موسوی حرف می‌زد. 😏 کاری که الان #ابوالحسن_فریدون در حال انجام است .... نقشت سوخته گالیور
🌐 الشرق الاوسط نوشت: با اینکه رهبر ایران با آمریکا را به "سم" تشبیه کرده، حسن در واکنش به اعلام تمایل برای گفتگو با تهران، سخنان قبلی خود را تکرار کرد و گفت که برای مذاکره آماده است
YEKNET.IR @Maddahionlin - مهدی مقدم وداع با رمضان.mp3
4.53M
🌙 #وداع_با_ماه_مبارک_رمضان ⏯ #شور احساسی 🍃بازم شبای آخر اومد 🍃بوی غریب مادر اومد 🎤 #مهدی_مقدم 👌فوق زیبا
تـــکـ👤ــاور جـــنـــگ نرم: ‍ 🔴 نظر امام خمینی (ره) پیرامون پزشکی غربی و طب سنتی ایران 🔶🔸امام خمینی در کتاب کشف الاسرار درباره  طب غربی می نویسد: غرب همه چیز استعماری دارد، طب استعماری، فرهنگ استعماری که برای کشورهای عقب افتاده صادر می کنند. آنها میخواهند ما وابسته باشیم و چیزهایی که به ما میدهند وابستگی می آورد، اگر میخواهید رشد حقیقی پیدا کنید و مستقل شوید اول این وابستگی فکری و قلبی را کنار بگذارید . 🔷🔹امروز در تمام کشور ایران که به قول شما دانشگاهی مانند: جندی شاپور داشته ،یک نفر که قانون بوعلی(طب سنتی) بفهمد  معلوم نیست که باشد، و این ضربتی است که این کشور از دست اجانب به وسیله زمام داران بی خرد خورد.                        
⌛️ #آخـرالزمان_در_آیین_بودا 🌀در فرامین بودا نیز خود او به پیش گویی آینده ی بشر پرداخته است. بودا بر این باور است که در آینده، انسان در دوره ای از زمان دچار نابسامانی و #بحران می گردد. 🌀 بر اساس این پیشگوئیها جوامع انسانی در آخرالزمان بحران زده اند و مردم آن جامعه، افرادی استثمارگر، ستمگر و پوچ گرا خواهند بود. 🌀 آن ها بدی را عین خوبی می پندارند و هیچ تفاوتی بین خیر و شرّ قائل نیستند و تنها به امیال جنسی خویش اَرج می نهند و به زندگی تجملاتی گرایش می یابند، کودکان دچار تغییراتی می شوند که برای والدین قابل درک نمی باشد و این مسأله چیزی است که هیچ دین و آیینی خواستار آن نمی باشد.