eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
⛅️به رسم شروع هرجمعه⛅️ 💎السلام علیک یاصاحب الزمان💎 🍃🌼آقای خوبم هرجا که هستی باهزاران عشق سلام..🌼🍃. .دعوت به کانال👇👍👌👇 ‌ @Noori82325 🇮🇷 () ⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
🌷🌷 😔 🌹؟🌹 قلب سوخته من آموخته است که هر صبح جمعه، با دیگر "ندبه کنان" شعله‌ور شود، بسوزد و مویه کند؛ تا چنین، سند دل باختگی خود را ثبت کند. من بزرگ شده‌ام به عشق دیدار تو و نفس کشیدن در دنیای ظهورت. مولای من! تا کی باید در بن بست حیرت و گمراهی باشم؟ 🌸🌸 @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری
‍ ‍ ‍ سلام بر منجی موعود✋ دنیای : «بدون جنگ» «بدون فقر» «بدون ظلم» «بدون بیماری» ✅فقط با ظهور امام مهدی(عج)✌️ 👥پس بیاییم همه با هم برا ظهور آقا دعا کنیم @Moori82325
🔴 منابع یمنی از شنیده شدن صدای انفجار در پایگاه "تداوین" مارب راس ساعت ۱:۴۴ به وقت محلی(۲:۱۴ به وقت تهران) خبر دادند... @Moori82325
🔸پیامبر اکرم صلی‌الله علیه‌وآله: در بلای سختی از ناحیه‌ی زمامداران به امت من وارد می‌شود این بلا به قدری سخت می‌شود، که نظیر آن هرگز شنیده نشده و زمین را با این وسعت و گستردگی، در نظر آنها تنگ می‌نماید کسی از آنها پناهگاهی پیدا نمی‌کند، که از ستم زمامداران به آنجا پناه ببرد در چنین زمانی(که جان به حلقوم امت‌ام رسیده است)، خداوند مردی را از عترت من بر می‌انگیزد... 📚بشارةالاسلام ص۲۸ @Moori82325 🇮🇷 ()
🌄 چراغ اول فتنه روشن شد... @Moori82325
💢 شورای نگهبان طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها را تایید کرد 💬 «کدخدایی» سخنگوی شورای نگهبان: 🔻 اصلاحیه مجلس در خصوص ماده ششم طرح «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت و اکنون مصوبه مجلس از نظر شورای نگهبان فاقد مغایرت با شرع و قانون اساسی است. 🔻 این قانون اکنون می‌تواند از سوی رئیس مجلس به رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شود. ▫️ tn.ai/2402307 @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 واشنگتن اگزمینر: طرفداران بایدن به بومیان آمریکایی ۲۵ تا ۵۰۰ دلار کارت هدیه و جواهرات دادند که رای‌ شان را بخرند! @Moori82325 🇮🇷 ()
♦️تیتر نشریه دفتر رهبر انقلاب در مورد انتقام 🔹 آمران و عاملان جنایت علیه ملت ایران در تیررس انتقام؛ مجازات قطعی است... @Moori82325 🇮🇷 ()
🌨بارانهای چهل روزه امام صادق علیه السلام : ( إِذَا آنَ قِیَامُهُ مُطِرَ النَّاسُ جُمَادَی الْآخِرَةَ وَ عَشَرَةَ أَیَّامٍ مِنْ رَجَبٍ مَطَراً لَمْ یَرَ الْخَلَائِقُ مِثْلَهُ فَیُنْبِتُ اللَّهُ بِهِ لُحُومَ الْمُؤْمِنِینَ وَ أَبْدَانَهُمْ فِی قُبُورِهِمْ فَکَأَنِّی أَنْظرُ إِلَیْهِمْ مُقْبِلِینَ مِنْ قِبَلِ جُهَیْنَةَ یَنْفُضُونَ شُعُورَهُمْ مِنَ التُّرَابِ" 💦( هنگامی که میخواهد قیام قائم فرا برسد در ماه جمادی الاخر و ۱۰ روز از ماه رجب، آنچنان بارانی بر مردم خواهد بارید که مانندش را ندیده باشند و خداوند با آن باران، گوشتهای مؤمنان و بدنهای آنان در قبرهایشان را خواهد رویاند. گویی من به آنان می نگرم که (از گور برخاسته‌اند و) از سمتِ جُهَینه(منطقه ای بین مکه و مدینه) می آیند در حالی که خاک را از موهای خود می تِکانَند». کتاب الارشاد، ج ۲، ص ۳۸۱ ✍پ ن : بارانهای ۴۰ روزه که از جمادی دوم تا ده روز از رجب فقط مخصوص ایران نیست بلکه کشورهای همسایه و دورتر مثل عربستان را نیز شامل میشود لذا منتظر بارانهای شدید و ادامه دار و سیلهای زیاد باشید( همانطور که زلزله های پیاپی نیز فقط مخصوص ایران نیست و کشورهای دیگر را هم شامل میشود) 💧خواصی در این باران است که در رویاندن گوشت بر بدن افرادی که مدفون هستند و قرار است رجعت کنند و در لحظه ی قیام همراه حضرت باشند موثر است باران_چهل_روزه @Moori82325 🇮🇷 ()
کتاب شنود که همین اخیرا چاپ شده و کتابی است خواندنی در مورد تجربه ی نزدیک به مرگ یکی از نیروهای اطلاعاتی کشور هست که در ده روز به کما رفتن مشاهدات عجیبی را دیده و بیان میکند یکی از سوالات این است که ولی امر مسلمین چه کسی است؟ که در این کتاب جواب این سوال داده شده و برداشت حقیر این هست که از این مشاهده میتوان اینطور نتیجه گرفت که پرچم انقلاب بوسیله ی رهبری به حضرت مهدی عج منتقل میشود همانطور که برخی قضایا حکایت از این دارد که این انقلاب فقط دو رهبر تا ظهور دارد امام و رهبری منتظر این مشاهده ی عجیب برزخی در پست بعدی (ان شاءالله امشب)باشید... @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا