eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
آنها نباید احساس غرور و افتخار کنند. 👈 دروغهای بزرگ بدهید آنها باورمیکنند . در ذهن آنها بکوبید که رسانه های ایران دروغگوهستند تا جذب اخبار شما شوند. 👈 شما بار سنگینے بر دوش دارید . باید تلاش کنید ، حتے یک لحظه آرام نباشید. زمانی آرام خواهیم شد که باهم در تهران باشیم و ایران را چند تکه کنیم و انتقاممان را بگیریم. 🕳. شما نباید هیچ خبر مثبتی از ایران انتشار دهید. مردم ایران نباید به آینده امیدوار شوند. آنها باید دائم خبر منفی بشنوند. بگذارید شما را راحت کنم ، تنها راه شکست ایرانیها ناامید کردن مردم ایران هست. آنها دارای عقاید محکم مذهبی هستند و این کار ما را سخت کرده است. تحریم اقتصاد ایران کار بسیار واجبی هست. ایرانیها باید مجازات شوند ، آنها تنها گروهی هستند که نه تنها در برابر ما تعظیم نکردند بلکه قصد نابودی ما را دارند ، تمام کار شما این باشد. من برایتان آرزوی موفقیت می کنم. }} 🔰 پی نوشت: سخنان این خاخام خبیث صهیونیستی را بدقت بخوانید و تفکر کنید. آنها چه در سر دارند و برای اقایی بر دنیا و از جمله ایران چه نقشه های شومی کشیده اند . هوشیاروبیدارباشیم. فریب امپریالیسم رسانه اے را نخوریم. ... لینک اصل خبر👇 https://chat.whatsapp.com/JE6CW1ZLfMmBFQDGtitk0d ،
📸 تصویری از حاج قاسم مصلح فرمانده بازداشت شده حشدالشعبی پس از آزادی
🔴 نقض آتش بس و مجروح شدن یک نظامی جمهوری آذربایجان 🔺پایگاه خبری وزارت دفاع جمهوری آذربایجان: دیشب نیروهای ارمنستان در نزدیکی منطقه مسکونی "آشاغی بوزقو" شهر "بابک" در منطقه مرزی جمهوری خود مختار نخجوان اقدام به نقض آتش بس و تیراندازی از چند جهت به مواضع ارتش جمهوری آذربایجان کردند. 🔸در نتیجه تیراندازی یک سرباز جمهوری آذربایجان از ناحیه شانه مجروح شد.
📸 جمهوری ارمنستان برای تقویت مواضع نظامی خود ، ۳ منطقه را در کاپان و مغری و تغ در جنوب این کشور تخلیه و به نیروهای روسی تحویل داد. 🔸لازم به ذکر است که در هفته های اخیر ،ارمنستان با تهدیدات جدی از جانب جمهوری آذربایجان در مناطق مرزی استان سیونیک روبرو بوده است و این اقدام در جهت تقویت مناطق مرزی ارمنستان در برابر تجاوز احتمالی طرف آذری صورت گرفته است.
روزنامه اسرائیلی: سنوار همچنان "اسرائیل" را به چالش می‌کشد روزنامه عبری زبان یدیعوت احرونوت در شماره امروز جمعه خود نوشت که یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی حماس در نوار غزه همچنان در حال به چالش کشیدن رژیم صهیونیستی است. این روزنامه نوشت سنوار که در جنگ اخیر منزل و دفترش توسط جنگنده‌های اسرائیلی بمباران و تخریب شد، مجددا برای به چالش کشیدن رژیم صهیونیستی روی ویرانه‌های دفترش یک صندلی گذاشته و در کمال خونسردی آنجا نشسته است. سنوار به رغم تهدیدات بنی گانتز وزیر جنگ رژیم صیونیستی در رابطه با ترور او، طی روزهای اخیر برای چندمین بار است که علنا در خیابان‌ها و محله‌های غزه ظاهر می‌شود.
واکنش پلیس به انتشار تصاویری از ارتباط نامتعارف یک تبعه خارجی با کاربران ایرانی 🔹رئیس مرکز اطلاع رسانی و ارتباطات معاونت اجتماعی ناجا از تشکیل پرونده ای در خصوص ادعای یکی از اتباع خارجی و بررسی صحت و سقم آن توسط پلیس خبر داد. 🔹سرهنگ سید احمد خسروی: تصاویری در فضای مجازی منتشر شده مبنی بر این که یکی از اتباع بیگانه مدعی شده است با کاربران ایرانی ارتباط نامتعارف دارد. 🔹با توجه به انتشار وسیع این تصاویر در فضای سایبر بسیاری از هموطنان و اصحاب رسانه خواستار رسیدگی به این موضوع شدند/ جماران
مرگ مجری رادیو بی‌بی‌سی پس از دریافت واکسن آسترازینکا شبکه بی‌بی‌سی اعلام کرد که "لیزا شو" مجری و گوینده برنامه‌های رادیویی این شبکه پس از دریافت واکسن ضد ویروس کرونا موسوم به آسترازینکا دچار لختگی خون شد و جان باخت. خانواده این مجری بی‌بی‌سی گفته‌اند او یک هفته بعد از دریافت واکسن آسترازینکا دچار سردرد شدید شد و در بیمارستان رویال ویکتوریا نیوکاسل درگذشت. لیزا شو ۴۴ ساله در سال ۲۰۱۶ به رادیو بی‌بی‌سی پیوسته بود.
🔘اینجا جزایر هاوایی یا سوئیسِ اروپا نیست، ✅اینجا رامسرِ مازندران است،"بهشت زمینی خدا"😍
فرد هتاکی که در مقابل چشمان گستاخ به رهبری جسارت کرد را میشناسید؟! بله درست حدس زدید. او کسی نیست جز نبی الله کربلایی غیاثوند، که به دلیل تخلفات مکرر از بانک ملی اخراج شده است و به دروغ خود را جانباز معرفی میکند!
🌷شهیدسیدمجتبی مظلوم ( از ۱۲ سالگی وارد جبهه نبرد حق علیه باطل شد و در ۱۷سالگی به شهادت رسید) 🍃تاریخ شهادت: اسفند ۱۳۶۵ 🕊محل شهادت: شلمچه_عملیات کربلای۵ ❇️ فرازی از وصیتنامه شهید بزرگوار: 🔹...و دنیابداند دیگر مارا باقلدری نمی تواند بترساند بلکه ابرقدرتها باید برگردندوآدم بشوندوبامردم دنیامثل یک انسان رفتار نمایند. ودیگربه تمامی خواهران والا مقام سفارش به عفت و پاکدامنی مینمایم.
✅ ورود هوشمندانه سعید محمد و مواجهه‌ی نجیبانه‌ی وی با شورای نگهبان، جلوه‌ای از تقوای سیاسی در سبک زیست سیاسی انقلابیون است. 🔸 توییت استاد حسن عباسی درباره دکتر سعید محمد
🌷 شهید مدافع حرم؛ سید اسماعیل سیرت نیا