🏴عاشورای ۸۸؛ اوج هتاکی فتنهگران/ لکه ننگی که عاشورائیان هرگز فراموش نخواهند کرد
▪️در حالی که میلیون ها عزادار ایرانی در عاشورای حسینی (۷/۱۰/۱۳۸۸) مشغول عزاداری بودند، تعدادی از پیادهنظام خیابانی جریان فتنه قبل از ظهر عاشورا با برگزاری تجمعهای غیرقانونی در برخی خیابانهای تهران که هیچ شباهتی با عزاداری اباعبدالله الحسین نداشت، به طرح شعارهای ضد انقلابی و ساختار شکنانه و تخریب اموال عمومی پرداختند. آشوبگران که با پشتیبانی و دعوت رسمی اصحاب داخلی فتنه از جمله موسوی، خاتمی و کروبی در اغتشاشات حضور پیدا کرده بودند در عاشورای ۸۸ با سر دادن سوت، کف، هلهله و شعارهای بسیار اهانت آمیز و حمله به نمادهای عاشورایی عمق بی اعتقادی خود به ارزشهای اسلامی به نمایش گذاشتند.
▪️یکی از سخیفترین و هتاکانهترین اقدامات فتنهگران در این روز تعرض و سنگ پرانی به عزاداران حسینی بود که در حال اقامه نمازظهر عاشورا بودند. اوج سقوط سران فتنه و آشکار شدن چهره واقعی آنجا برای مردم انقلابی ایران آنجا بود که میرحسین موسوی در اقدامی نانجیبانه عاملان بیحرمتیهای روز عاشورا را مردان خداجو نامید و به حمایت از آنها پرداخت!
▪️گرچه فتنهگران کوشیدند که از عزاداری های محرم نیز به مثابه ابزاری برای پیشبردن مقاصد سیاه سیاسی خود استفاده کنند کما اینکه پیش از این با رای مردم در انتخابات، عکس امام (ره)، روز قدس، روز دانشجو هم اینچنین کرده بودند، اما در این کار ناکام ماندند.
▪️پس از ماه ها فتنه پیچیده که حتی خواص را هم درگیر خود کرده بود،خباثت فتنه گران در عاشورای ۸۸ و آشکار شدن ماهیت ضد دینی-ایرانی آنها، غیرت حسینی(ع) را در رگهای مردم به جوشش انداخت و طومار ۸ ماهه فتنه گری با حماسه مردمی ۹ دی به پایان رسید.
▪️نکته اینجاست، پس مانده های فتنه ۸۸ که همکاری آنها با دشمنان ملت ایران در ائتلاف غربی-عربی برهمگان آشکار شده، می خواهند با گذشت زمان چهره کریه و پلید فتنهگران را بزک کنند و با پررویی در مقام مدعی هم برآیند(!) اما عاشورای حسینی(ع) و حافظه تاریخی ملت ایران از وقایع تلخ و ناگوار سال ۸۸ که با خیانت این افراد به وقع پیوست، هیچگاه به آنها این اجازه را نخواهد داد عرض اندامی کنند و باید بپذیرند همچون یزیدها و ابن زیادها و ابن سعدها به زباله دان تاریخ پرتاب شده اند.
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشورای حسینی در ایتالیا
🔹دوستداران سرور و سالار شهیدان از ملیتهای مختلف با نوحه خوانی و سینه زنی در خیابانهای مرکزی شهر میلان در شمال ایتالیا عزاداری کردند.
🔹مراسم عاشورای حسینی در شهرهای رم و تورینو نيز برگزار شد.
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
🔻 کربلا میزبان حدود 6 میلیون زائر در گرامیداشت روز عاشورا
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 زیر گرفتن یکی از شیعیان عزادار کشمیری توسط پلیس هند، بیش از سی ساله عزادارای برای شیعیان کشمیری ممنوع شده
✍ جناب آقای استیون
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
🔴بیعت نکردن امام حسین با یزید مخصوص به عصر ایشان نیست/ زمان شناسی بسیار مهم است
♦️ آیت الله رئیسی در مراسم عزاداری عشیره عاشورایی پادگان ۰۶ ارتش : امام حسین (ع) خود را اسوه زندگی مردم معرفی نمود و این الگو گرفتن از اباعبدالله(ع) درسی است که بنده به عنوان خدمتگزار و همه ملت، باید به آن توجه کنیم.
♦️عاشورا تضمینی برای حق طلبی و حق خواهی، عدالت خواهی و فسادستیزی و اجرای دین و اصلاح طلبی در همه اعصار تاریخ بشریت است و این جریان تا قیامت ادامه خواهد داشت.
♦️سخن امام حسین (مثلی لا یبایع مثله) یعنی بیعت نکردن اباعبدالله(ع) با یزید مخصوص عصر ایشان نیست و پیروان ایشان نیز با امثال یزید بیعت نمیکنند.
♦️زمان شناسی بسیار مهم است، چرا برای توابین گریه نمیکنن و برای اباعبدالله گریه میکنن؟ تنها ۴۸ ساعت بعد از واقعه عاشورا توابین شکل گرفتند.
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
دختری که در ایران ادمین کانال های داعش بود، بعد از مدتی میره به روستای "مومند" در افغانستان و به داعش میپیونده. بعد از مدتی فرار میکنه و میره پیش داییش در افغانستان که طرفدار طالبان بود.
توصیف این داعشی از نوع نگاه طالبان و داعش به همدیگه رو بخونید:
این دختر داعشی بعد از فرار از مقر داعش در افغانستان و مدتی اقامت پیش داییش، به ایران برمیگرده که بازداشت میشه.
اگه دوس داشتید بیشتر از ماجرای شنیدنی اون بدونید، کتابی "مار و پله" رو بخونید
حامد طالبی
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
🔰 سیدحسن نصرالله: ما سرباز ولی فقیه هستیم. ایران هیچوقت از دوستانش دست برنداشته و دوستان خود را ذلیل نکرده، دست بریده حاج قاسم سلیمانی شاهد قوی ادعای من است.
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴هزار ماشاالله
دم امام حسینیای با معرفت گرم
مادر نگاهتون کنه
عباسیون کاشان
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘ویدئویی از تیشرتهای آمریکایی با برچسب تحقیر مردم افغانستان، "باشگاه چتر بازی در کابل" !
➖آمریکاییها سالیان درازی در افغانستان دست به جنایت، غارت و ظلم زدند و مردم این سرزمین را تحقیر کردند؛ حالا هم با تمسخرِ رنج مردم تجارت می کنند!
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
CQACAgQAAx0CSmRjDAACNuVhHVMMNKDm6CDtCtIMGcuEe2hWzQACMwsAAmTzqFJvWgkUWScmxCAE.mp3
5.91M
🔳 #روضه #عاشورا #محرم
🌴ألسَّلامُ عَلَى الْقَتیلِ الْمَظْلُومِ
🌴ألسَّلامُ عَلى أَخیهِ الْمَسْمُومِ
🎤 #مهدی_سلحشور
👌بسیار دلنشین
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازداشت عامل شهادت عزاداران حسینی در پاکستان
🔹پلیس پاکستان از دستگیری عامل انفجار شهر «بهاولنگر» ایالت پنجاب خبر داد.
🔹این تروریست با پرتاب نارنجک میان عزاداران در شهر بهاولنگر باعث شهادت ۶۱ عزادار حسینی شد.
🏴@NOORI82325 #بجمع_مابپوندید🏴