eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
آقای قوه قضائیه! یک سوال حقوقی دارم: اگر جوان آشوبگری که اکنون در بازداشت شماست، مثلا با توییت محمود صادقی تحریک شده و دست به خرابکاری زده باشد تکلیف چیست؟! 🗣عبدالرحیم انصاری 🇮🇷
🛑 خطای راهبردی 🔷"دختری در حین ارتکاب جرم و گناه به علت سکته از دنیا می رود." 🔸کجای این خبر می تواند آنقدر دامنه دار شود که ۴۰ نفر را به کام مرگ بکشاند؟ 🔹در ساعات اولیه ناگهان مسئولین درجه یک کشورمان شروع می کنند به تماس گرفتن و محکوم کردن!!! 🔸این حجم از دستپاچگی و نوع مواجهه رؤسای سه قوه تنها یک پیام را مخابره می کرد: ↩️ ما اشتباه کردیم، خطا از ما بود. 🔹اگر در آن زمان تنها صدا و سیما به صورت دقیق و شفاف ماجرا را منعکس می کرد و فقط یک مامور پلیس برای انتشار گزارش وارد این معرکه میشد هیچ وقت دشمن نمی توانست روی موج بی تدبیرمان سوار شود. 🔸خطای یک فرد در نوع تصمیم گیری وقتی که او می شود مسئول یک مملکت در سطح وسیع ضریب می گیرد... 🔻آقایان مشاور!!! اگر بلد نیستید مشورت بدهید لااقل خاموش شوید ... ✍بانوی آب 🆔 [کپی با ذکر منبع بلامانع است.] 💥 بصیر 💥
17.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆 من از جمهوری اسلامی و همه ملت بزرگ ایران بابت درآوردن اشک این مزدور اصلاح طلب و خبرنگار یار غار خاتمی ، تشکر میکنم بزرگتر از تو طعمه مار و مور شدن و این نظام محکم‌تر از قبل همچنان ایستاده✌️🇮🇷 خدا قوت به نیروهای مدافع امنیت و درود به مردم هوشیار و شریف ایران که گریه این عمله را درآوردند. وقتی از عدم حضور و شرکت مردم در آشوبها به گریه می افتد و تمنا میکند که بپاخیزند، خیلی دیدنی میشود😄😂😄
🔘با بمب اتم سعودی ها را می‌زدی اینقدر درد نداشت خانم دکتر سعید القیسی: تحلیلگر سعودی نوشته ارتش عربستان می‌تواند وارد تهران شود. - بله می‌تواند اما باید با حجاب وارد شود.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️دختر بی حجاب، با خیال راحت وسط جمعیت راهپیمایی در حال شعار دادن است. 💯این یعنی جمهوری اسلامی تاریخ بشکند قلمت اگر ننویسی جمهوری اسلامی جاییست که مخالفانش هم به نجابتش اعتماد دارند چون جمهوری اسلامی محافظت از مخالفین را هم وظیفه ی خود می داند.
16.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئویی از جدیدترین رصد و رودرویی قایقهای تندروی سپاه با کشتی‌های جنگی آمریکا در تنگه هرمز 🔸 آمریکایی‎هایی که مجبور هستند برای عبور از تنگه هرمز به فارسی صحبت کنند!
3.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴زن هایی که در آخرالزمان وارد فتنه ها می شوند... 👤حجت الاسلام شیخ حسین انصاریان
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 ذوالنور: هزینه خسارات این آشوب‌ها باید از سلبریتی‌ها و سیاسیونی که محرک این جریانات بودند گرفته شود نماینده قم در مجلس: 🔹من معتقدم خانواده آسیب دیدگان باید از سلبریتی‌ها و شخصیت‌های سیاسی که محرک جوانان در این آشوب‌ها بودند شکایت کنند که قوه قضائیه بتواند با این افراد برخورد کند و خسارات این حوادث را از آنها بگیرد.
1.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🎥 هشدار آیت الله سید صمصام الدین قوامی امام جمعه سابق پردیسان قم به مارهای خوش خط خال که در حوزه علمیه قم نفوذ کرده اند 🔹اگر ادامه دهید رسوایتان میکنم‌. انگلیس به شما کمک میکند. اجازه نمیدهیم حوزه را در دست بگیرد. نوابها هنوز هستند، بخارایی ها هستن.... ✍بصیرت خواص جبهه حق همیشه نجات بخش تاریخ، اسلام و انقلاب بوده است. درود بر آیت الله شجاع فهیم زمان شناس استکبار شکن. و درود بر قم که با دیروزشان در علاوه بر محکومیت فتنه، چشم لیدرهای انگلیسی خفته در حوزه را نیز کور کردند.
2.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴اینم لندن 😂 رفتن جلوی سفارت ایران تو لندن، جرات ندارن دست به پلیس بزنن دارن خودزنی میکنن دیگه پلیس داره با باتوم میزنه تو سر و صورتشون خودشم میزنه😄
حمایت اتحادیه اروپا از اغتشاشات در ایران 🔹مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، بعد از اظهارات تحریک‌آمیز علیه مذاکرات وین، این بار تهدید کرد که این اتحادیه علیه تدابیر قانونی ایران برای حفظ نظم و امنیت عمومی جامعه، اقدام می‌کند.