🔴 کانال 12 اسرائیل گزارش می دهد که پدافند هوایی اسرائیل به طور گسترده برای مقابله با حمله احتمالی حزب الله مستقر شده است. در گزارش آمده است که فرماندهان دفاعی این رژیم برای آزمایش سکوی گازی کاریش چراغ سبز نشان می دهند.
چند روز/هفته آینده حیاتی خواهد بود
🔴 روسیه درکریمه وضعیت فوق العاده اعلام کرد
🔴 ارمنستان درایروان وضعیت اضطراری اعلام کرد
🔴 #فوری / شرکت انرژی، مجری میدان کاریش: از اتصال سکو به لوله های تحویل و شروع فرآیند پمپاژ معکوس گاز از ساحل به سکو خبر داد
🔴 امروز شرکت انرژین اعلام کرد که اقدام به استخراج گاز از میدان گازی کاریش در آبهای ساحلی لبنان کرده است انتشار این خبر که پیامد مستقیم آن مشاهده حرکات خاص در لبنان بود چنان سران رژیم صهیونیستی را به وحشت انداخت که آنها به سرعت دست به کار شدند تا بگویند که چنین خبری دروغ است. وحشت زدگی و آشفتگی مقامات این رژیم تا آنجا بود که در پیامی به میانجی آمریکایی در (واقع یهودی و اسرائیلی) گفتند تا به مقامات لبنان و البته به عبارت بهتر حزب الله این پیام را برساند که آن چیزی که به عنوان استخراج گاز از این میدان در رسانه ها اعلام شده دروغ است و چنین اتفاقی روی نداده است. به گفته مقامات صهیونیست آنچه که به عنوان استخراج گاز در رسانه ها اعلام شده انتقال گاز از ساحل به سکوی کوسه است!! و یک اقدام آزمایشی است!! البته همین اقدام نیز به هیچ عنوان نباید صورت بگیرد و به نظر صهیونیستها دارند سیاست گام به گام و خرید زمان با اعلام رسمی وضعیت جهت آرام کردن لبنانیها را در پیش می گیرند.
اخبار سوریه
2.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 رجز بچه های پائین شهر تهران برای لانتوریای اون ور آب با قرتی مرتیای این ور آب😉
پَکَر نشی آقا
شاهرگمو بهت میدم
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
8.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ایران بزودی به بزرگترین قدرت در جهان تبدیل خواهد شد
و روسیاهی این روزهای سختی که نادانان بر ملت تحمیل کردند در این شرایط سخت افتصادی ، هرگز تا آخرت نیز رهایشان نخواهد کرد
و ما میرویم.
ما به راه خود ادامه خواهیم داد…
#بشارت
#نوید_ظهور
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴 قبول کنید خودشه کمتر ضایع میشید.. 😁
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🔴 #پستانداران
‼️ خانم نمازی بهایی مسلک دومین پستاندار شیرده منافقین هم عریان شد
جریان شناسی سیاسی 🙈
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
1.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تحرک واحد های هسته ای روسیه در مسکو
🔻شب گذشته در مسکو 4 سامانه موشکی #RS_28 موسوم به #Sarmat در حال انتقال دیده شده اند. بعضی گزارش ها حاکی از حرکت این سامانه ها از برابر سفارت امریکا در مسکو خبر می دهد.
🔻هر موشک دارای 10 تا 15 کلاهک اتمی می باشد که اطلاعات دقیقی در مورد قدرت آنها در دست نیست ولی می تواند مجموعا تا 100 مگاتن تی ان تی قدرت تخریب داشته باشند. این موشک با برد 18 هزار کیلومتر توانایی انهدام هر نقطه ای بر روی زمین را دارد.
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
به نقل از رسانه های یمنی:
🚨 یک کشتی در بندر فجیره امارات آتش گرفته
🚨و یک کشتی باری سعودی نیز حامل 260 کانتینر تجاری به شماره 2221 در دریای سرخ در نزدیکی بندر جیزان به در اثر انفجار در آتش می سوزد.
@noori82325 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج