eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.3هزار عکس
56.9هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
12.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭 سخنرانی شهید بهروز مردای ساعاتی قبل از شهادت درشلمچه هست ؟! ⁉️باور دارید این کلمات مربوط به چهل سال گذشته باشد؟ 📢بادقت گوش کنید 🔷بخصوص مسولینی که امروز در راس هرم مسئولیتهای کشور،استان،شهر وروستاها قرارگرفتند، 🔇درست گوش کنید،مخاطب اصلیش شما هستید،چرا که قلم و تریبون وقدرت و...دست شماست. 🔸ووظیفه ی ما مطالبه ازمدیران برای تحقق این جملات نورانی و هم چنین عمل به آنها برای خودسازی ودشمن شناسی.
⭕️ معاریو: ایران در آستانه دستیابی به یک پیشرفت در خاورمیانه است و نه تنها از نظر نظامی و امنیتی. 🔺انتظار می رود به زودی موقعیت اقتصادی و نفوذ ژئوپلیتیکی ایران به شدت افزایش یابد، همه اینها در شرایطی که ذخایر عظیم لیتیوم حاوی 8.5 میلیون تن است که دومین ذخایر بزرگ جهان پس از شیلی در منطقه همدان واقع شده است. ـــــــــــــــــــــــ 🔻معاریو: این کشف ممکن است اقتصاد ایران را نجات دهد و ظاهراً اثربخشی تحریم های اعمال شده بر آن را از بین ببرد، انتظار می رود که توازن قوای منطقه ای را به هم بزند و به ایران قدرت بی سابقه و موقعیت ژئوپلیتیک و اقتصادی بدهد. ------------------------------------------------- ✍بی‌توجه از کنار این خبرها 👆عبور نکنیم. 1⃣ ۷ درصد ذخایر جهان را داریم 2⃣دولت و مجلس انقلابی در رأس امور هستند 🔺پس دولت شعار «ما می‌توانیم» را باید در حوزه اقتصادی در عمل ثابت کند‌.
دنیا در سراشیبی تند تغییر به نام خدا و برای خدا ✍ ناتو و غرب بدانند که ملت ایران پائیز سال گذشته را که فرماندهی جنگ ترکیبی آن بر عهده آمریکا بوده، فراموش نکرده.... 🔺ولذا ملت‌مان را در هر کجای جهان و بفوریت در اوکراین، نقد می‌کنیم. 🔹 ضمناً، اگر کمک به روسیه بدست.... ❓چرا ناتو با پیشرفته‌ترین سلاح‌های خود، تمام قد برای زمین زدن روسیه در کنار اوکراین ایستاده؟.... ❓و چه تضمینی است، که در صورت شکست روس‌ها به سراغ ایران نیایند؟! و همچنین روس‌ها بخشی از تعریف می‌شوند. 🔺در ضمن وقتی وزیر خارجه آمریکا زبان به تهدید ایران گشوده.... 🔺و اروپا هم بردگی خود را به آمریکا در رویارویی با ایران ثابت کرده..... ❓پس منطقی نیست، به التماس‌ها و در نهایت به تهدیدات مکرون رئیس جمهور فرانسه توجه نمائیم. 🔹دنیا به سرعت در حال تغییر است و دنیای امروز، و پهپاد و مذاکره است.... 🔺ولذا ایران، در عبور از با احتیاط کامل در حال حرکت است.
🔺️افت شدید قیمت خودروهای چینی در بازار 🔹روند نزولی بازار خودرو باعث شده است که قیمت برخی از خودروهای مونتاژی در بازار ارزان‌تر از کارخانه شود.
♦️حمایت فیروز نادری از حسن روحانی! 🔹️"اونی که به بهشت و جهنم معتقد نبود" از کسی که میگفت "چرا میخواید مردم رو به زور به بهشت ببرید" در انتخابات ۹۶ حمایت کرد! 🔹️مگه این قرار نبود آخوندا رو از زمین محو کنه چرا پس از یه آخوند حمایت کرده بود؟! 🔹️ضمنا جایزه اسکار فیلم فروشنده ی رو هم به نمایندگی از او دریافت کرده! 🔹️حالا علت دستپاچگی در تسلیت گفتن برای این ملحد روشن شد! همه در یک جهت هستن، خوش خدمتی به شیطان!
♦️باید عوام ایرانی — که با اسم «ناسا» تن‌وبدن‌شان مورمور می‌شود! — بدانند: فيروز_نادرى ابداً چهره علمی نبود. برترین مقاله‌اش مربوط به ۳۲ سال پیش است که کمتر از ۵۰۰ ارجاع داشته! او مدتی در فشل‌ترین بخش اداریِ یک سازمان دولتی (ناسا) مدیر میانی بود، و فقط در کاغذبازی‌ها نقش داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️سلبریتی‌ها و غرب لیس ها همینطور که شعار زن زندگی... را قرقره می‌کنند این ویدئو را هم ببینند، 🔹در بسیاری از کشورهای اروپایی دختران مسلمان برای شرکت در کلاسهای درس مجبور هستند حجاب از سر بردارند 🔹البته این دولت‌ها حامی بی‌حجابی در ایران به اسم آزادی زن هستند!
هندوراس روابط با تایوان را قطع و در پکن سفارت افتتاح کرد 🔹دولت هندوراس که برای برقراری روابط رسمی با چین، روابط دیپلماتیک خود با تایوان را قطع کرده بود، در پکن سفارت افتتاح کرد.
سفر قریب‌الوقوع رئیسی به ونزوئلا، جهشی در روابط شرکای راهبردی در ۲ قاره 🔹سفر قریب‌الوقوع رئیسی به کاراکاس یک سال بعد از حضور مادورو در تهران و پس از امضای سند همکاری‌های جامع ۲۰ ساله می‌تواند جهشی در روابط رو به پیش ۲ شریک راهبردی در غرب آسیا و آمریکای لاتین تلقی شود.
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نبویان: بیش از 20 حق هسته ای ایران بر اساس برجام تا ابد ممنوع شده است 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود نبویان (نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و دبیر کمیسیون برجام در مجلس نهم): 🔹20 حق هسته‌ای ایران بر اساس برجام، تا ابد ممنوع شده است که آن جمله می‌توان به ارسال دائمی سوخت‌ مصرف شده در همه رآکتورهای اتمی اشاره کرد. این موضوع را به ظریف گفتم، تعجب کرد!
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️نبویان: بر اساس برجام عربستان و جیبوتی بر عملکرد ایران نظارت می کنند! 🔹حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود نبویان (نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و دبیر کمیسیون برجام در مجلس نهم): 🔹بر اساس برجام، امارات، عربستان و جیبوتی هم می‌توانند بر عملکرد هسته‌ای ایران نظارت کنند! 🔹حتی برای خرید دستگاه عکسبرداری رادیولوژی هم باید کمیسیون مشترک برجام و شورای امنیت آن را به اجماع تایید کنند.