🔻ماه مبارک رمضان در جبهه
🔸 وقت سحر در دل تاریک سنگر با نور ضعیف چراغ قوه، تکـه ای نان خشک که به نـان ترکـشی معروف بود با آب یا اگر کنسرو لوبیا موجود بود می خوردیم.
🔹 برای اقـامه نمـاز صبـح یا ظهـر اگـر شـرایط مناسب بود یک نمـاز جمـاعت سه یا چهار نفـره برپـا میکـردیم. نمـاز جمـاعت با نفـرات بیشتـر بصـلاح نبود؛ چون ممکن بود زیـر آتـش دشمن تعداد شهدا بیشتر شود.
🔸 زمـان افطـار هم رزمندگـان پس از خـواندن نمـاز در سنـگر، با خـرما و یک لیـوان آب و یا با کنسرو بادمجان و قرمه سبزی افطـار می کردند. رزمندگـانی هم که نگهبـان بودند در همان مکـان پست خود چیزی می خوردند.
🎙راوی: مهرداد حسنجانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از چوب کمتریم....😔
استاد علی صفائی حائری
صاحب نظریه «اقتصاد اسلامی نداریم» گفت: بروید چند فرد متخصص و کار درست بیاورید..
♨️ جناب علوی بروجردی عضو ارشد نشست دورهای، که سخنانش مبنی بر نظریه اقتصاد اسلامی نداریم و پیامبر(ص) نقش مرشد معنوی داشتند..، واکنشهای مختلف اساتید و فضلای حوزه و اقتصاددانهای دانشگاه را در پیداشت، حالا دوباره افاضاتی مطرح کرده که باب دل رسانههای اقماری اصلاحطلبی چون اصلاحات نیوز شده و به دنبال ضریب دادن به آن هستند.
⭕️ جناب آقای علوی بروجردی گفت:
«وضع مردم خیلی بد است. کاری بکنید. مردم دیگر نمیتوانند این وضعیت را تحمل کنند».«باید چند فرد متخصص و کار درست بیاورید. تورم زندگی مردم را از بین برده است».«چه بخواهیم، چه نخواهیم، مردم این وضعیت را از ما آخوندها میبینند».
▪️چند مغالطه در فرمایشات او وجود دارد، که قابل تامل است؛
🌀 او با این بیانات به دنبال تطهیر افاضات غیر دقیق خود و آدرس اشتباه دادن و جهتدهی اذهان هستند که نشان دهد؛ ما همراه و هم دل مردم هستیم!
اما ظاهرأ جنابشان فراموش کردند، شما که میگفتید اقتصاد اسلامی نداریم و باید دانش آن از غربیها گرفته شود. پس حتما متخصص آن را هم از غرب باید بیاورند!، به فراموشی زدن خود بد دردی است، باید به ایشان یادآور شد، نخبگان و مردم، هنوز نسخهی غربیِ اقتصادی دهه نود که دوستان شما پیچیدند را فراموش نکرده و دیدند از حباب برجام آبی برای کشور گرم نشد. چگونه است که شما در مسائلی چون؛ اغتشاش زن،زندگی، آزادی و این مسائل که باب دل رسانههای اصلاح طلب است افاضه دارید، اما در پیشرفتها و نوع آوریها ساکت هستید؟!
⁉️ اگر بگوئید که ما فقط مشکلات را اعلام میکنیم، باید به شما یادآور شد، مشکلات را که همه میدانند، مگر جوامع بدون مشکلات هم وجود داشته؟! پس اگر زمان پیامبران سابق میبودید چه میکردید و چه میگفتید...؟!
⭕️ زمان نوح که قومش غرق شد، زمان ابراهیم که با منجنیق درون آتش انداختند، زمان ایوب که فقر و مریضی عارض شده بود، زمان داود و سلیمان که جنگ و درگیری وجود داشت، زمان یونس که از قوم خود قهر کرد و جدا شد، و زکریا که مخالفان جدی یهودی داشت، و صالح که قومش عذاب شد و سیاستهایش مورد قبول قومش واقع نشد، و موسی و عیسی و قوم لوط و مخالفت با یحیی و شهادت او، فقر و خشکسالی دوران یعقوب و فرزندانش، و شعب ابیطالب عصر پیامبر(ص) و...
⁉️ با این مدل بیان و حرکت شما العیاذ بالله، باید قائل شد که انبیاء توان رفع مشکلات را نداشته و نظام اقتصادی هم وجود نداشته...؟!
♨️ پس لطف کرده پشت مشکلات مردم خود را پنهان نکنید، چون شما و دوستانتان از بانیان امضای معاهده سیاه برجام و پدید آورنده دوره سیاه دهه نود دولت عبرت بودید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظه از پای درآمدن تکتیرانداز صهیونیست در غزه
💢 سلام رفقا ، سلیمان حدادی هستم.
متولد ۱۳۴۹ کیاکلا.تا ۱۲ سالگی در استان
گلستان بودم و دوباره به کیاکلا برگشتیم.
بعد از تعطیلی مدرسه و رسیدگی به تکالیف،
جهت تامین و رفع نیازهای خود در کارهای چون سیمان زنی و نانوایی مشغول به کار میشدم. شانزده سالگی رفتم جبهه.تک تیرانداز،کمک بی سیم چی، پیک گردان بودم.زمستان ۱۳۶۵ تو شلمچه شهید شدم و هشت سال بعد در روز ۱۹ ماه رمضان ۱۳۷۳ استخون هام از جبهه برگشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای ماه رمضان در دمشق
🔴 اقتصاد مردمی راهحل مشکلات
⏪حسن روحانی سال ۹۹ : برخی از افراد، مدعی بودند که تورم ۳ رقمی خواهد شد! نگذاشتیم تورم سه رقمی شود
⏪ابراهیم رئیسی سال ۴۰۳ : برخی از افراد، مدعی بودند که تورم ۳ رقمی خواهد شد! نگذاشتیم تورم سه رقمی شود
اصلاحطلب و اصولگرا نه در سیاستهای اقتصادی تفاوت دارند، نه در روشهای دستاوردسازی.
تنها تفاوتشان این است که در دولت قبل، روحانی میگفت نگذاشتیم تورم سهرقمی شود و کیهان میگفت دستاوردسازی نکنید. الان رئیسی حرف روحانی را میزند و عباس عبدی حرف کیهان را!
اقتصاد را باید از جناح های سیاسی که در اقتصاد نگاه همسانی دارند به دست مردم سپرد...
✍حسینزمانیمیقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام وشب بخیر بر روزه خورهای گلم 🙈🙈🙈🙈
🚨 واژگونی یک دستگاه ون حامل زائران ایرانی در شهر کوت عراق ۳ جان باخته و ۳ مصدوم بر جای گذاشت
حمزه محمدی مقدم، مدیرعامل جمعیت هلالاحمر استان ایلام:
🔹واژگونی یک دستگاه ون حامل زائران ایرانی در مسیر کربلا به مهران محدوده شهر کوت عراق منجر به فوت ۳ نفر و مصدومیت ۳ نفر شد.
🔹مصدومین و فوتیها در پایانه مرزی مهران تحویل هلالاحمر شد.
🔹مصدومین توسط آمبولانسهای هلالاحمر و اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شدند./ خبرگزاری صداوسیما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالم عوض میشه
فقط با اسمت حالم عوض میشه
تو سال گذشته اگه بد آوردم
نگاهم بکنی راهم عوض میشه
🌙 #ماه_رمضان
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌙 #شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام کربلا سلام اربعین
سلام بهترین جاده رو زمین
سلام علت نجات جهان
مسیر ظهور امام زمان
🌙 #ماه_رمضان
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌙 #شب_جمعه
26.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️تبریک سال جدید به سبک روابط عمومی هوافضای سپاه پاسداران
❌راه دور نروید، #روبیکا همین بغل است!
🔹حضرات شورای عالی فضای مجازی تصمیم گرفتهاند برای دسترسی مردم به سکوهای پرطرفدار فضای مجازی، طرح ایجاد پوستههای حاکمرانپذیر (؟) را کلید بزنند تا هم مردم بدون فیلترشکن به این سکوها دسترسی داشته باشند و هم به وسیلهی پوسته، بتوانند مطالب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی را مدیریت نمایند![و شاید علل خُرد دیگری هم داشته باشد]
🔹خدمت این اساتید باید گفت چرا راه دور میروید؟ ابتدا روبیکا که حاکمیت و زیرساختهایش در خاک خودمان است را حکمرانپذیر کنید و فضای مبتذل آن را از لوث مطالب مغایر با قوانین کشور پاک نمایید، بعد بروید دنبال ایجاد پوسته و اعمال حکمرانی مضحکتان بر سکوهای خارجی!
😏و البته هرگاه خواستید بحث پوستههای حکمرانپذیر را مطرح کنید، یکبار به معنای کلمهی «حکمرانی» در فرهنگ لغت نگاهی بیاندازید! احتمالا معنی حکمرانی را خوب متوجه نشدهاید!
#نه_به_ولنگاری_مجازی
#نه_به_جنگ_افزارهای_آمریکایی
✍میلاد خورسندی
3.میدان اهواز | ایران
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 65 میلیارد بشکه
میدان اهواز بزرگترین میدان نفتی ایران با 65 میلیارد بشکه ذخایر کل نفت با احتساب تولید انباشته گذشته است. میدان اهواز نیز مانند میدان گچساران، از سال 1954 میلادی به تولید رسیده است.
2.میدان بورگان | کویت
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته گذشته و پتانسیل تولید آینده: 67.2 میلیارد بشکه
میدان بورگان دومین میدان نفتی بزرگ جهان بر اساس کل ذخایر نفتی است که مجموع تولید گذشته 67.2 میلیارد بشکه را شامل می شود. با توجه به تولید 1.68 میلیون بشکه نفت در روز، میدان بورگان برای کویت و همچنین اقتصاد جهانی بسیار مهم است.
1.میدان غوار | عربستان
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 96 میلیارد بشکه
کشور: عربستان سعودی
میدان غوار عربستان سعودی، بزرگترین میدان نفتی جهان هم از نظر تولید روزانه نفت و هم از نظر ذخایر نفتی با احتساب تولید انباشته نفت گذشته است. از نظر تولید نفت، میدان غوار تقریبا 4 میلیون بشکه در روز تولید می کند و از نظر کل ذخایر نفت با احتساب تولید انباشته گذشته، این میدان نفتی 96 میلیارد بشکه نفت دارد. به دلیل مشارکت میدان غوار، عربستان سعودی بزرگترین صادرکننده نفت در جهان است.
منبع: YAHOO FINANCE
مترجم: محسن داوری
گزارش
بين الملل
۰
گزارشی که یاهو منتشر کرد:
15 میدان بزرگ نفت جهان
میز نفت - نگاهی به 15 میدان بزرگ نفتی جهان نشان می دهد اغلب این میدان ها، در خاورمیانه به تولید نفت مشغول هستند؛ کشور ما هم 3 میدان را در این رده بندی به خود اختصاص داده است.

میدان نفتی غوار عربستان | میز نفت
به گزارش میز نفت، در میادین نفتی اعماق زمین، نفت قابل توجهی در مخازن متعدد وجود دارد که توسط سنگ های با نفوذناپذیری بالا به دام افتاده اند. در این مخازن، نفت به صورت قطرات ریز در داخل فضاهای باز که منافذ داخل سنگ نامیده می شوند، وجود دارد.
با توجه به فشاری که در اعماق زیر سطح وجود دارد، نفت فشرده می شود. علاوه بر این، با توجه به گرمای طبیعی زمین در اعماق زمین در برخی از میدانها، نفت نیز میخواهد به مناطق بالا فوران كند.
وزارت انرژی ایالات متحده این فرآیند را اینگونه توصیف می کند:
نفت در یک مخزن چیزی شبیه هوای یک بالون عمل می کند. فشار از میلیون ها تن سنگی که روی نفت قرار دارد و از گرمای طبیعی زمین که در یک مخزن نفت جمع می شود و منبسط می گردد، ناشی می شود. نتیجه این است که وقتی یک چاه نفت به مخزن نفت زیرزمینی برخورد می کند، فشار طبیعی مانند هوای خارج شده از یک بالون آزاد شده و این فشار، نفت را از طریق سنگ و بالا رفتن در چاه تا سطح بالا می آورد.
*تفاوت میدان های نفتی
برخی از میادین نفتی در دریا و برخی دیگر در خشکی هستند. بسیاری از میدانهای نفتی نیز گاز طبیعی تولید میکنند، اگرچه ترکیب نفت و گاز میتواند به صورت قابلتوجهی از میدان نفتی به میدان نفتی دیگر متفاوت باشد. بسته به موقعیت و زمین شناسی آنها، هزینه استخراج نفت از میادین نفتی نیز می تواند متفاوت باشد.
بسیاری از بزرگترین میادین نفتی جهان در خاورمیانه هستند، زیرا چندین کشور در این منطقه دارای ذخایر قابل توجهی از نفت هستند. بسیاری از اقتصادی ترین میادین نفتی جهان نیز با توجه به زمین شناسی مطلوب منطقه در خاورمیانه هستند.
شرکتهای بزرگ نفتی مانند اگزون موبیل از آنجایی که تخصص و سرمایه عملیاتی دارند، گاهی اوقات به کشورها کمک میکنند تا برخی از میادین نفتی خود را توسعه دهند. علاوه بر استخراج نفت از میادین نفتی، شرکتهای نفتی همچنین مجبورند نفت را در اكثر موارد از طریق خط لوله به تأسیسات صادراتی یا به پالایشگاههایی که فرآوری بیشتری انجام میدهند، منتقل کنند.
*بزرگترین میدان های نفتی جهان
از نظر بزرگترین میادین نفتی جهان، برخی از بزرگترین میدان ها در حال حاضر نفت زیادی تولید کرده اند، مانند میدان داکینگ چین که تولید در مقیاس کامل را در سال 1963 میلادی آغاز کرد.
با توجه به اندازه و اهمیت نفت، برخی از بزرگترین میادین نفتی جهان برای اقتصاد جهانی نیز مهم هستند. به عنوان مثال، بزرگترین میدان نفتی جهان، میدان غوار عربستان سعودی، حدود 4 میلیون بشکه نفت در روز تولید می کند که بیش از یك سوم از کل تولید عربستان سعودی را تشکیل می دهد. عربستان با میانگین صادرات نفت خام 7.28 میلیون بشکه درروز بزرگترین صادرکننده نفت در جهان است.
برای فهرست 15 میدان نفتی بزرگ جهان، از دادههای پایگاه استاکر استفاده کردیم. ما میادین نفتی را بر اساس کل ذخایر بر اساس پتانسیل تولید انباشته گذشته و آینده رتبهبندی کردیم.
15. میدان مارون| ایران
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 22 میلیارد بشکه
ایران هشتمین تولیدکننده بزرگ نفت در سال 2021 میلادی بود. میدان مارون به عنوان دومین میدان نفتی بزرگ کشور یکی از دلایل آن است. این میدان نفتی که در سال 1963 میلادی کشف شد، حدود یک میلیون بشکه در روز در اوج خود در دهه 1970 میلادی تولید می کرد و طبق مقاله بلومبرگ در سال 2020 میلادی، این میدان هنوز حدود 600 هزار بشکه نفت در روز تولید می کند.
14.میدان سموتلر | روسیه
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 25 میلیارد بشکه
روسیه یک ابرقدرت انرژی با ذخایر قابل توجه نفت و گاز است. میدان ساموتلور با 25 میلیارد بشکه تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آتی، بزرگترین میدان نفتی کشور روسیه است. میدان ساموتلور نیز مانند میدان مارون یک میدان نفتی است که تاکنون مقدار زیادی نفت تولید کرده است. در اوج خود، این میدان در دهه 1980 میلادی حدود 3 میلیون بشکه در روز تولید می کرد.
13. پرودو | آمریکا
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 25 میلیارد بشکه
پرودو بزرگترین میدان نفتی آمریکا از نظر کل ذخایر نفتی است که شامل تولید انباشته نفت گذشته میشود. میدان نفتی آلاسکا بیش از چهار دهه است که فعال بوده و هنوز بیش از 800 چاه فعال دارد. اگرچه تولید در خلیج پرودو رو به کاهش است و بسیار کمتر از اوج خود در دهه 1980 میلادی است،
با این وجود تولید نفت آمریکا در طول سال ها افزایش یافته است و این کشور را با تولید 17 میلیون بشکه در روز رتبه اول جهان را از نظر تولید نفت به خود اختصاص داده است.
12. میدان تنگیز | قزاقستان
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 26 میلیارد بشکه
میدان تنگیز قزاقستان با توجه به مجموع ذخایر نفتی 26 میلیارد بشکه ای آن بر اساس تولید گذشته و آینده، رتبه 12 را در فهرست 15 میدان نفتی بزرگ ما در جهان دارد. میدان تنگیز با ظرفیت رسمی 600 هزار بشکه در روز بالاترین میدان نفتی کشور است. اما با توسعه برنامه ریزی شده، ظرفیت تولید نفت این میدان تا سال 2024 میلادی به 850 هزار بشکه در روز می رسد.
11. میدان کاشاگان | قزاقستان
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 30 میلیارد بشکه
میدان کاشاگان یکی دیگر از میدان های نفتی غول پیکر در قزاقستان با ذخایر نفتی قابل توجه است. بر اساس برآوردها، میدان کاشاگان با احتساب تولید انباشته گذشته، میتواند 30 میلیارد بشکه ذخایر نفتی داشته باشد که آن را در زمره بزرگترینها در جهان قرار میدهد.
به عنوان یک کشور، قزاقستان در سال گذشته میلادی حدود 1.6 میلیون بشکه در روز تولید داشت و انتظار می رود تولید نفت قزاقستان در سال 2024 میلادی به 2 میلیون بشکه در روز و تا سال 2030 میلادی به 2.6 میلیون بشکه در روز برسد.
10.میدان آغاجاری | ایران
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 30.2 میلیارد بشکه
میدان آغاجاری در ایران یکی از قدیمیترین میدانهای نفتی بزرگ جهان است که برای اولین بار در سال 1938 میلادی کشف شد. اگرچه مجموع ذخایر نفتی آن بر اساس تولید انباشته گذشته و پتانسیل تولید آینده 30.2 میلیارد بشکه است.
9.میدان ساحلی بولیوار | ونزوئلا
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 32 میلیارد بشکه
میدان ساحلی بولیوار ونزوئلا بزرگترین میدان نفتی این کشور است و همچنین یکی از قدیمی ترین میدان های نفتی است كه در سال 1917 میلادی کشف شد. به گفته استاکر، میدان ساحلی بولیوار دارای کل ذخایر نفتی بر اساس تولید انباشته گذشته و پتانسیل تولید آینده 32 میلیارد بشکه است.
8. میدان كانتارل | مکزیک
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 35 میلیارد بشکه
میدان کانتارل از چهار میدان تشکیل شده است که برای اولین بار در سال 1972 میلادی کشف شد. با توجه به اینکه این میدان نفتی در حال حاضر مقدار زیادی نفت تولید کرده است، تولید در میدان کانتارل رو به کاهش است.
7.میدان نفتی صفانیه | عربستان
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 37 میلیارد بشکه
میدان نفتی صفانیه عربستان سعودی یکی از دو میدان نفتی دریایی بزرگ جهان به همراه میدان نفتی زقوم شمالی امارات است. به گزارش رویترز، میدان نفتی صفانیه ظرفیت تولید بیش از یک میلیون بشکه در روز در سال 2019 میلادی داشته و عمدتا نفت سنگین تولید می کند. این میدان با توجه به مجموع ذخایر نفتی آن که 37 میلیارد بشکه است، در فهرست 15 میدان نفتی ما در رتبه هفتم قرار دارد.
6.میدان داکینگ | جین
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 42 میلیارد بشکه
میدان داکینگ بزرگترین میدان نفتی چین است که با وجود ورود به تولید کامل در سال 1963 میلادی هنوز حدود یک سوم کل نفت این کشور را تولید می کند. با توجه به رشد اقتصادی بزرگ و تولید ناکافی نفت داخلی، چین بزرگترین واردکننده نفت و تولید از میدان داکینگ در جهان است.
5. میدان نفتی زقوم شمالی | امارات
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 50 میلیارد بشکه
میدان نفتی زقوم شمالی به همراه میدان نفتی صفانیه عربستان سعودی یکی از دو میدان نفتی بزرگ دریایی در جهان است. با توسعه کنونی، میدان نفتی می تواند تولید خود را تا سال 2024 میلادی به 1 میلیون بشکه در روز افزایش دهد. میدان نفتی زقوم شمالی امارات با در نظر گرفتن مجموع ذخایر نفتی 50 میلیارد بشکه ای با احتساب مجموع گذشته، رتبه پنجم را در فهرست 15 میدان نفتی بزرگ ما در جهان دارد.
4. میدان گچساران | ایران
کل ذخایر نفت بر اساس تولید انباشته در گذشته و پتانسیل تولید آینده: 52.9 میلیارد بشکه
میدان گچساران با احتساب تولید انباشته گذشته، دومین میدان نفتی بزرگ ایران با 52.9 میلیارد بشکه کل ذخایر نفتی ایران است. با وجود اینکه میدان گچساران از سال 1930 میلادی به بهره برداری رسیده است، با این حال هنوز حدود 560 هزار بشکه در روز تولید می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید
فیلم کوتاهی از پرواز و هدایت یک کوادکوپتر کوچک چینی که داخل جیب جا میشود و اندازه خودش و پنل هدایتش از یک گوشی بزرگتر نیست و توسط یک برنامه با گوشی اندرویدی هدایت و کنترل میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این هشتک مهسا کومله هاو هشتک افریطه ها و سلیطه های هرزه الان
حاصل پروژه سند ننگین 2030 غربزدگی ولنگاری ترویج است
باعث و بانی مشکلات کنونی ولنگاری ترویج فرهنگ نجس غربزده و شل حجابی و ولنگاری ساختگی کف جامعه و فتنه انگلیسی از اینجا نخ نما شده
فتنه ای جدید در حال اجراست که درسند ننگین 2030 غربزدگی ولنگاری ترویج فرهنگ نجس آمریکا پرستان داخلی اصلاحات چی ها کلید خورد تا الان هم داره ادامه پیدا می کند
سند ننگین 2030 غربزدگی ولنگاری ترویج فرهنگ نجس غربزده سرباز آمریکایی در لباس خودی ظاهر میکند تربیت میکند مانند بعضی هنرگنده ها و آمریکا پرستان داخلی اصلاحات چی ها سلبریتیها ☠☠☠☠
همه فحشا وهمه بی بند و باری ها از نوچه های این از خدا بی خبره که در اداره ها و ارگانها به صورت مخفیانه کار میکنند
منشأ فساد وفحشا مشخص شدبفرمایید... 👆👆👆👆👆👆