eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.9هزار عکس
56.2هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❌یکی از وظایف مهم منتظران در زمان غیبت بحث سلامت روح و جسم است پیام زیر رو حتما بخونید تا ان شاءالله با عمل کردن به دستوراتش از بسیاری از بیماریها به اذن خداوند در امان بمانیم.... @hoori8232 👇👇👇
👌این پست را بدون خجالت خوانده و برای آشنایان و دوستان ارسال کنید. واجبی یا نوره یک ماده طبیعی است که قرار دادن آن روی پوست موهای زاید را از بین می‌برد و پوست را نرم می‌کند... سه ماده اساسی که در نوره یا واجبی وجود دارد عبارتند از : ✅آرسنیک ✅آهک ✅گوگرد است... که در این میان "آرسنیک " ماده‌ای است که در شیمی‌درمانی‌های امروزی از آن استفاده می‌شود و ضد سرطان است... پس چی شد!!!! ماده اصلی و اساسی واجبی یا نوره 👈آرسنیک است..... تکرار کنید 👈 آرسنیک 😨😨 چرا بهش ميگن واجبی؟؟؟ چون برای بدن واجبه ... چون باعث ميشه از سرطان دور بشین.... امروزه به هزار و یک دلیل مردم گرفتار سرطان شدند که مهمترین آن همین استفاده نکردن از واجبی یا نوره می‌باشد .... مخصوصاً خانم‌های عزیز که دچار انواع ناراحتی‌های زنانگی از جمله سرطان سینه و رحم شده‌اند... میدونید چرااا و علت چیه؟؟؟؟ 📢 قابل توجه بانوان و دختران: ✔یکی از راههای خروجی فضولات رحم و مواد زاید آن موهای زاید می‌باشد و نوره کردن این موها یعنی جذب مواد آن به رحم که اثرات مثبت زیادی را خواهد داشت. متاسفانه امروزه خیلی‌ها با لیزر کردن موهای زائد ظاهرا خود را زیبا اما در حقیقت خود را گرفتار می‌کنند. لیزر کردن موهای زائد تاثیرات منفی بر قلب، سینه، رحم، فیبرم، میوم، کیست دارد... ✔زیرا لیزر اصلاً به لایه های زیر پوست نفوذ نمی‌کند چرا که پوست دارای سه لایه است و لیزر فقط به لایه میانی نفوذ کرده.... پس حالا اگه دوست دارید لیزر کنید... تازه خود لیزر عوارض سرطانی شدن پوست داره...!!! خب پس چرا این ماده به فراموشی سپرده شده؟ 📢جالبه بدونید 😱 وقتی آرسنیک از کشور ما خارج‌ میشود، با یک سری تغییرات جزیی و با قیمت گزاف نزدیک به چند میلیون مجدداً به خود ما فروخته می‌شود تا در بیمارستان‌ها 🚑برای بیماران سرطانی استفاده کنیم ... چقدر بدبختیم....!!! 🤔🤔 ❓سوال اینجاست که آیا برای این نیست که ماده موثره مجانی را از خود ما بگیرند و به عنوان ماده اولیه در کشور خودشان با آن داروی ضد سرطان💉💉 تولید نمایند؟؟؟؟ هر بار با استفاده کردن از واجبی بصورت طبیعی خودمان شیمی درمانی می‌کنیم... ⏪ اصلاً فلسفه نوره گذاشتن فقط رفع موی زائدنیست.. خارج کردن مواد زائد بدن از نقاط مختلف بدن هست👌 سرطان مقدمه‌اش تجمع مواد سودآوی در یک نقطه است وقتی سودا تخلیه شود سرطان هم بوجود نمی‌آید... 👈 این ماده مزاج گرم و خشک دارد و برای افراد بلغمی بسیار مفید است زیرا باعث کاهش بلغم می‌شود... 📢 وقتی زیر شکم نوره یا واجبی گذاشته میشه علاوه بر رفع موی زاید... بیماری‌های کلیه و مثانه رفع می‌شوند و در صورت خروج از حمام فوری مقداری روغن بنفشه بر مواضع مورد نظر مالیده شود که سبب جوش نشوند 😠 کسانی که تندخو و بداخلاق هستند توجه کنند در حمام کف پاهاشون نوره بمالند و 5 دقیقه بعد بشویند 🏃پاها محل تجمع سوداست چون هم اندام انتهایی است و هم جاذبه زمین مدام خون و مواد زاید بویژه بخش سنگین اون یعنی سودا رو به سمت خودش میکشه همچنین اگر زیر بغل گذاشته شود شانه را قوی و دید بدن را زیاد میکند... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌مسائل روز:سیاسی خبری فرهنگی مذهبی مهدوی وو... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌🍃🍂🍃🍂🍂🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری http://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 .
‍ ▪️به مناسبت سالروز درگذشت شیخ احمد کافی رحمة الله علیه (سی ام تیر ماه)؛ چند ماه بود که ساکن نجف شده بود. برای زیارت و فرا گرفتن علوم دینی. با هم درسش احمد قراری گذاشت: چهل شب چهارشنبه، رفتن به سوی مسجد سهله با پای پیاده، به قصد توسل به امام عصر علیه السلام. هفته چهلم اتفاق عجیبی افتاد. احمد را دید که با حالی عجیب از مسجد بیرون آمد. فهمید عنایتی شده، جلو رفت و سوال کرد. هر چه اصرار کرد جوابی نشنید؛ فقط شنید که: «من فردا عازم ایرانم. وقتی به ایران بیایی ماجرا را خواهی فهمید!» چند ماه بعد وقتی به ایران آمد همه چیز را فهمید. فهمید آن شب احمد را انتخاب کرده بودند تا نام مولای غایبش را احیا کند. حالا نام شیخ احمد کافی برای همه مردم ایران آشنا بود. و آشناتر از آن، مناجات های پر سوز و گداز او با امام عصر علیه السلام. 📚 به نقل از فرزند مرحوم کافی، شیخ محسن کافی.
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمتی از وصیت نامه مرحوم شیخ احمد کافی بمناسبت ۳۰ تیر سالروز شهادت #کلیپ_تصویری
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما که هستیم ؟ آیا شیعه هستیم از کلام امام رضا علیه السلام ارواحنافداه دین ما امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف غریب و مظلوم است بترسیم از خشم خدا اگر بیدار نشیم با مشکلات بیدار می کند
5cfdaa317e8c6b15da22d78f_-4574890311887260178.mp3
12.49M
💥پیشنهاد دانلود... 🔺 مناجات خوانی سوزناک و دلنشین از مدافع حرم_ابراهیم_عشریه 🌷 ♥ حالی... اشگتون دراومدبیادشهدادعای فرج فراموش نشود
خيلے زيباست جمله ات ، شهیـد هادی عزیز ؛ به فکر "مثل شهدا مُردن" نباش! به‌ فکر "مثل شهدا زندگی‌کردن"باش @hoori8232
بزرگی می گفتند: اگر می گویند شلمچه کربلای ایران است قلاویزان هم بقیع شهداست😔 @hoori8232
کاش می مردم سر راه شما بر سر راه تو جان دادن خوش است