eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
Hekayat Tavasol Dar Qabrestan.mp3
7.05M
🌅حکایت توسل شخص میت به امام عصر در تاریکی قبرستان در شیراز الیس الصبح بقریب؟ @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 ترامپ آخرین رئیس جمهور آمریکا.. آیا این پیشگویی واقعیت خواهد داشت؟ نقشه ماسون ها برای ادامه آمریکا چیست؟ @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴کتاب آخرین رئیس جمهور در ۳ اُم نوامبر ۱۸۹۶ با این اعلان رونمایی می شود که رییس جمهور تازه برگزیده ایالات متحده که از قضا یک نامزد بیرون از احزاب است، نامزدی است که یک “فرد متداول” را نمایندگی می کند که “مردم را از چنگ بانکداران آزاد می کند” و “همه ی کسب و کارهای بد سال ها اتحاد نامقدس داد و ستدها و آورندگان رنج های انسانی و قانون نویسان کشور را باطل و خراب می کند که همچنین به عنوان نامزد ضد تشکیلات نیز شناخته می شود. @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴کتابی از سده ی ۱۸ پیش بینی می کند دانلد ترامپ آخرین رییس جمهور خواهد بود !! دو کتاب که در سده ی ۱۸ نوشته شده اند، پیش بینی می کنند که مردی با نام “دانلد ترامپ”، آخرین رییس جمهور ایالات متحده خواهد بود. ‼️در ۱۸۹۰، نویسنده اینگرسول لاکوود (Ingersoll Lockwood) دو کتاب نوشت که با دقتی نقطه ای، موقعیت سیاسی کنونی آمریکا را پیش بینی می کند. عنوان های این دو کتاب بدین قرارند: – سفر شگفت آور و زیرزمینی بارون ترامپ (Baron Trump’s Marvlous Underground Journey) – واپسین رییس جمهور (The Last President) در “واپسین رییس جمهور” (۱۸۹۶)، فرد توسری خوری وجود دارد که برای ریاست جمهوری تلاش می کند و هیچ کس باور نمی کند که او بتواند پیروز شود. او در خیابان ۵ اُم نیویورک زندگی می کند (برج ترامپ در خیابان ۵ اُم است). شورش ها و تظاهرات سراسر کشور را در نتیجه ی ریاست جمهوری او، فرامی گیرند. وزیر کشاورزی او نیز فردی با نام “لیفی پنس” (The Last President.) است (مایکل پنس هم اکنون معاون رییس جمهور ترامپ است). (رویه ی ۱۶ کتاب) در “بارون ترامپ”، او در “کاخ ترامپ” زندگی می کند که یک اشراف ثروتمند است که از سوی “استاد استادان” به نام “دون” (Don) راهنمایی می شود تا سرزمین “گشت و گزار” جایی در میانه ی روسیه را بیابد که به عنوان “جهانی درون جهان دیگر” توصیف شده است که در آن هر چیزی از میله های سیم (نقره) و مرمر ساخته شده است. تارنمای حقیقت یاب و ستایش برانگیز موسوم به ناگفته ها (Snopes) تلاش کرد تا این کتاب ها را بی ارزش کند، اما ناگهان مجبور شد تا بپذیرد که این کتاب ها واقعی هستند. @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 درمان رایگان و 100 درصد تضمینی آنفلوانزا که بهش میگن تا مردم رو با استرس و ترس به بیمارستان بکشانند و بعد بکشن ✅ این آنفولانزا جدید به 5 قسمت حمله می کنه که با مهار این 5 نقطه درمان قطعی در یک روز اتفاق میفته ☑️ دم کرده کندر و زعفران و گلپر برای تقویت ( افراد فشار خونی زعفران نخورند) ☑️ دم کرده مرزنجوش ختمی زیرفون بابونه زوفا و... برای پاکسازی ☑️ دم کرده بادرنجبویه و بهارنارنج برای تقویت قلب و کاهش استرس و تپش قلب ☑️ روغن مالی کلیه ها با روغن بادام تلخ برای تقویت که باعث درمان بدن درد میشه ☑️ نقطه پنجم معده هست که خود به خود با دم نوش ها حل میشه 🔶 نکته: دم نوش ها را صبح و ظهر و شب بخورید ☑️ و حال داروی امام کاظم علیه السلام که برای همه موارد بالا مفید است 🥰 ☑️ آویشن و جوش شیرین رو بجوشانید بخور کنید روزی 3 نوبت برای نفس تنگی ☑️ 10 واحد گلاب و یک واحد سرکه خانگی را بجوشانید و بخور کنید برای خارج کردن عفونت ها از ریه @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 ‼️ طی تجربیات ما در درمان به یک مورد جدید و موثر رسیدیم که بر روی بیماران تست شده و جواب 100 درصدی گرفتیم 🥰 ☑️ 10 واحد گلاب و یک واحد سرکه خانگی ( واحد یعنی پیمانه) را بجوشانید و بیمار را بخور دهید بعد از 3 مرتبه استفاده از این بخور خلط ها از گلو خارج میشه در صورت شدت عفونت حالت تهوع و استفراغ ایجاد شده و تمام خلط و عفونت در ریه تخلیه میشه برای کسانی که احساس سنگینی و درد در قفسه سینه دارند و به نحوی ریه درگیر شده از 5 درصد تا 80 درصد درگیری ریه را درمان می کند... ☑️ خلط های چسبناک گلو را خارج می کند @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 دختران شیعه و ناموس ایرانی را بی‌حیا می‌کنیم! 🔹 چالش اینستاگرامی: بطری بزارید رو سرتون با لباس جذاب (سکسی) برقصید!! 🔹 میلاد حاتمی، یکی از اعضای باند قماربازی و شرط‌بندی: این چالش برای خانم‌هاست ولی آقایون خیلی حال می‌کنن ، به پانزده نفر، سه میلیون می‌دم!! @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 چالش‌های مبتذل، حیازدا، ضد غیرت و ضدخانواده‌ی واینرهای اینستاگرام!! 🔹 ۱. چالش دعوت جنس مخالف به خانه با اطلاع پدر یا مادر و فیلم گرفتن از واکنش آن‌ها!! 🔹 ۲. چالش حضور مرد و زن ایرانی به صورت نیمه عریان در بیرون از خانه و فیلم گرفتن از واکنش خانواده!! 🔹 ۳. چالش سیگار کشیدن مقابل پدر و مادر! ‼️ این پروژه‌های ضد غیرت و و ضد حیا توسط برخی اعضای باند قماربازانِ سایت‌های شرط‌بندی خارج از کشور در پوشش سرگرمی و کارهای fun راه‌اندازی شده است. باندی که سر آن‌ها در آخور سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و اروپا و برخی کشورهای حاشیه‌ی ایران است. @Moori82325 🇮🇷 ()
⭕️گله ای مهم از انقلابی ها⭕️ تجربه فتحعلی شاه قاجار در جنگ‌های ایران و روس به ما نشان داد که اروپا قابل اعتماد نیست مخصوصاً انگلستان و فرانسه تجربه تلخ دکتر مصدق به ما بی‌اعتباری آمریکا را نشان داد پس چرا دوباره هم به امریکا دل بستیم و هم به اروپا؟!! اگر جوانان مذهبی و ولایی ما با قدرت استدلال تاریخی و به دور از هیاهوهای سیاسی با طرفداران برجام بحث و گفتگو می کردند خیلی ها را در همان مراتب اول قانع می‌کردند اما.... اما مشکل اینجاست که جوانان مذهبی امروز ما کمتر سراغ تاریخ می‌روند و بحث صرف سیاسی برای آنان جذاب تر است حال که منطق داشته باشد و چه نه ... 🔴🔴🔴🔴البته نقش دولت و خیانت یه عده کم نیست اما فراموش نکنید مردم مهم هستن و اگر ما مردم رو قانع میکردیم دولتمردان جرئت همچین کاری نداشتن🔴🔴🔴🔴 🔰سیاست همراه دیانت🔰 @Moori82325 🇮🇷 ()
تحریف سخنان امام❌ 💯با دقت کلیپ فوق را ببینید ⚠️پس از بیان این مطلب که: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد. ❗️❗️در کجای سخنان امام خامنه ای این جمله وجود دارد: 👈 ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.👉 ⬅️⬅️تحریف غیر قابل انکار... و اما👇 💥در خصوص این کلیپ چند نکته را باید یاد آور شویم: ۱.بیان رهبر انقلاب با آن دسته از هتاکانی است که متاسفانه راه را اشتباه رفته اند و بجای هتک حرمت میکنند که غالبا برای آرام شدن عصبیت خود این کار را میکنند و نتیجه اش با انتقاد متفاوت است. ۲.سخن حضرت آقا به هیچ وجه عدم انتقاد و عدم مطالبه گری نیست بلکه است. ۳. و از مسئولین از تاکیدات رهبر عزیزمان است. ✅نباید با تحلیل های سست، مانع از عمل به قانون شویم. @Moori82325 🇮🇷 ()