eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.4هزار عکس
57.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺️نا امیدی صهیونیستها ار گنبد آهنین! 🔹این روزها و پس از حمله جنگنده های اسرائیلی به نوار غزه که منجر به شهادت چند فرمانده ارشد جهاد اسلامی و تعدادی زنان و کودکان فلسطینی گردید، رزمندگان مقاومت حملات راکتی و موشکی گسترده ای را به شهرک های صهیونیست نشین آغاز کرده اند. 🔹هرچه حملات ارتش اشغالگر بیشتر شد، ابتکارات مقاومت نیز وارد فاز تازه تری گردید، تا جایی که برخی اصابتها در شهرهای دوردست مانند تلاویو و گرفتن تلفات، به صهیونیست ها ثابت کرد آنچه جهاد اسلامی شلیک میکند را دیگر نمیتوان راکتهای معمولی دانست زیرا هم دوربرد تر شده اند، هم به راحتی از گنبد آهنین عبور میکنند، و هم اینکه از دقت و قدرت تخریبی بسیار بالاتری برخوردارند. 🔹یعنی مقاومت غزه از راکت پرانی عبور کرده و عملا موشک شلیک میکند. همین امر سبب شد تا گنبد آهنین در بیشتر موارد ناکام بماند و صهیونیستها اجبارا سامانه ضد بالستیک فلاخن داوود با موشک های میلیون دلاری اش را برای دفاع از مناطق اشغالی بکار بگیرند. 🔹سران اسرائیل البته همزمان رایزنی هایی نیز با مصر برای میانجیگری و برقراری آتش بس انجام داده اند که تا این لحظه با مخالفت جهاد اسلامی مواجه شده است. تنش بین غزه و سرزمین های اشغالی عملا تمام شهرک های با شعاع حدود ۱۰۰ کیلومتر از اطراف غزه را به شهر ارواح تبدیل کرده و زندگی شهرک نشینان را مختل ساخته است، لذا هرچه این درگیری بیشتر ادامه یابد سبب فرسایش اجتماعی و نظامی در اسرائیل میشود. 🔹همه این اتفاقات در حالی افتاده که هنوز حماس وارد معرکه نشده و این فقط گروه کوچکی بنام جهاد اسلامی است که عرصه را اینگونه بر صهیونیستها تنگ کرده است. تصور کنید اگر حماس هم وارد شود، یا از سوریه و لبنان و حتی یمن بر سر اسرائیلی ها موشک و راکت بریزد آن وقت چه کاری از آنها بر خواهد آمد؟! 🔹فعلا به نظر میرسد سیاست مقاومت افزایش تدریجی فشارها، فرسایشی کردن جنگ، نا امن کردن مناطق اشغالی در روزهای بیشتری از سال، و سخت کردن شرایط زندگی برای شهرک نشینان در خانه های غصبی است، با این هدف که آستانه صبرشان به سرآید، از رژیم اشغالگر بابت تامین امنیتشان نا امید شوند، این جنگ را ادامه دار و همیشگی تلقی کنند و در نهایت به فکر فرار و مهاجرت بیفتند چون پایه های رژیم با از هم گسستگی جامعه صهیونیستی آسان تر فرو میپاشد، و اِلّا درگیری و موشک باران اسرائیل از همه طرف کار چندان سختی نیست؛ لیکن مقاومت همه جنبه ها از جمله تبعات سیاسی اش در جهان را در نظر میگیرد و سعی میکند با حوصله و به تدریج نبرد را برای صهاینه فرسایشی و به یک کابوس ادامه دار تبدیل کند تا از درون شکنندگی مورد نظر در حد قابل قبولی اتفاق بیفتد، کما اینکه هم اکنون نشانه هایی از آن وجود دارد. 🔹به هر حال این جنگ و تمام تفاوت هایش نسبت به درگیری های قبلی، واقعیت های تلخ بیشتری را پیش چشم طرف عبری قرار داده است. در حال حاضر استیصال صهاینه در مقابل گروه کوچک جهاد اسلامی، و شلیک موشک دقیق تر بجای راکت، تخریب های بیشتر، تلفات بیشتر، و نیز مجبور شدن ارتش صهیونیستی برای استفاده از سیستم تاکتیکی ضد بالستیک فلاخن داوود نشانه های برجسته ای از ضعف اسرائیل و افزایش قدرت مقاومت است. 🔹درحال حاضر مقاومت قدرت و توان خود را تثبیت کرده است، اما نیاز است یک اتفاق مهمتر نیز بیفتد، و آن اینکه اسرائیل دیگر نباید فکر کند هر وقت اراده کند میتواند جنگی را شروع نماید و هر وقت نیز صلاح دانست میانجیگران را برای برقراری آتش بس واسطه نماید. باید منتظر ماند و دید چه میشود!
دیپلماسی سایبری وزیر ارتباطات 👏 🔰پس از آنکه طی چند ماه گذشته، سکوهای ایرانی نشان دادند که بدون حضور سکوهای آمریکایی به راحتی می توانند نیاز کشور را برطرف کنند؛ همچنین پس از آنکه در مرحله حوزه پیامرسان و شبکه اجتماعی قرار گرفته ایم؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال انجام دیپلماسی سایبری و رایزنی با کشورهای دیگر برای حضور شرکت ها و سکوهای ایرانی در خارج از کشور است‌. ⬅️ فکرش را بکنید که اگر ما از چند سال پیش و در دوران دولت به اصطلاح تدبیر و امید در مسیر فعلی قرار گرفته بودیم چه بسا الآن تا قلب اروپا و آمریکا جلو رفته بودیم و بسیاری از مردم آنجا را از طریق سکوهای خود جذب کرده بودیم.
❌️‏مسکن تو تهران یطوری گرون شده که حداقل سه نسلت باید پشت سر هم کار کنن تا بتونی یه خونه بخری! 🔻تازه اگه به همین قیمت بمونه :-)
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سرهنگ ذخیره ارتش اسرائیل: 📍شاهد تغییرات بنیادین در خاورمیانه هستیم زیرا همینک فضای باز گفتگو میان عربستان، امارات و چه بسا کشورهای بیشتری با ایران و سوریه وجود دارد/یکباره ایران به تامین کننده پهپاد روسیه تبدیل شد، این به ایرانیان حس برتری داد، آنها با خود گفتند: عه! روس ها به ما نیاز دارند/همه فکر میکنند ایران فقط مشکل ماست و از ما می‌پرسند اسرائیل چه زمانی به ایران حمله میکند، این اشتباه است، باید بپرسید همه ما چه زمانی به سمت مقابله با ایران خواهیم رفت...
4_5836822506148727819.mp3
1.95M
🔊مجموعه صوتی 👤استاد حسن محمودی 📝قسمت هفتم 🔖 عالم است به گذشته ،به حال، به آینده... 👌کوتاه و شنیدنی 👈بشنوید و نشر دهید.
__مهدویت.mp3
2.98M
🔹یک نفر معتقد به مسئله‌ی مهدویّت طبق اعتقاد تشیّع، در سخت‌ترین شرایط، دل [را] خالی از امید نمی‌داند و شعله‌ی امید همواره وجود دارد. ▪️بیانات در مراسم بیست‌ و ششمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمه‌الله) ۱۳۹۴/۰۳/۱۴ ‌••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
حسرت_دیدار.mp3
12.26M
📝 حسرت دیدار 🎤کربلایی‌سیدرضا نریمانی ◽️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌یک تلنگر برادرانه 📝فرازی از وصیت نامه شهید علاء حسن نجمه از شهدای مدافع حرم حزب الله لبنان خطاب به بانوان مسلمان: «هرگاه تصمیم گرفتی بدون حجاب و با ظاهر غیر اسلامی بیرون بروی، بدان که غرب را در تهاجم فرهنگی‌اش یاری می‌کنی و توجه جوانانی که سعی بر حفظ نگاهشان دارند را جلب می‌کنی! مبادا حجابی که بر تو واجب شده تا تو را با نجابت فاطمی پاکدامن نگه دارد را تحریف کنی چراکه تو آبروی تمامی دختران محجبه و پاکدامن هستی. با این همه اگر همچنان به این مسئله بی توجه بودی، بدان که دیگر اسم شیعه بر روی تو نمی‌توان گذاشت.»
10.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
   ✘ بعضیا وقت ظهور به امام می‌پیوندند، بعضیا هم بعد از ظهور، اما اینا خیلی فرق دارند با کسانی که قبل از ظهور خودشون رو به امام رسوندند.
⭕️ عکسی که در کانال های آمریکایی و توییتر آمریکا در حال دست به دست شدن است 🔻 متحدان آمریکا یکی پس از دیگری درحال نزدیک شدن به بلوک شرق و ایران
⭕️🖊ظاهرا باکو با استارت جنگ مقاومت و اسرائیل فرمان گرفته جنگ با ارمنستان رو شروع کنه و مواضع ارمنستان رو بمباران کرده که نتیجه این حمله کشته شدن ی سرباز ارمنی بوده