eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.5هزار عکس
57.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
4_5803321885793979260.mp3
3.38M
🔊 صوت استاد رائفی پور 🔮 « ماجرای ظهور خیلی جدی شده » 📥 3 MB @Moori82325 🇮🇷 ()
بعد از شهادت سردار سلیمانی و اخیرا بعد ترور شهید فخری‌زاده، محور مقاومت شیعی (ایران و حزب الله و ...) هیچ جنگ فراگیر و سرنوشت‌ساز با اسرائیل و آمریکا نخواهیم داشت الا بعد از «هرج الروم» بله، ضربات متقابل و تقابل محدود (مرحله سیوف) در جغرافیای ظهور، قبل از جنگ حتما رخ خواهد داد که از جمله آن است آتش مشرق و ما ادراک آتش مشرق جنگ شیعه با اسرائیل @Moori82325 🇮🇷 ()
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
#گروه_شناسی #اختصاصی "حزب الله ترکیه" 🔸حزب‌الله ترکیه که حزب الله کرد
🔰 تاریخچه ی حزب الله ترکیه 🔹در سال ۱۹۷۹ میلادی دو فرد به نام های " حسین ولی اوغلو" و "فیدان گونگور" در کتابفروشی وحدت متعلق به "عبدالوهاب آکینچی" در شهر دیاربکر ترکیه کار میکردند. 🔹این که روابط نزدیکی در محل کار خود با یکدیگر پیدا کرده بودند و گرایشات مذهبی و سیاسی نزدیکی داشتند، کم کم جرقه ی تشکیل یک حزب در آنها زده میشود و از همان کتابفروشی حزب خود را تشکیل میدهند و اقدام به عضو گیری میکنند. 🔹به مرور زمان این دو کتابفروشی جداگانه ای برای خود در همان شهر دیاربکر تاسیس میکنند. کتابفروشی "منزل" در سال ۱۹۸۱ توسط فیدان گنگور و کتابفروشی "علم" در سال ۱۹۸۲ توسط حسین وی اوغلو تاسیس میشود. 🔹در سال ۱۹۸۷ حسین ولی اوغلو اقدام به نقل مکان میکند و در استان باتمان در شرق استان دیاربکر کتابفروشی خود را افتتاح کرده و سکونت میگزیند. 🔹این سال مصادف است با اختلافات داخلی در گروه حزب الله ترکیه . بخشی از گروه به رهبری حسین ولی اوغلو خواهان مبارزه ی مسلحانه و بخشی به رهبری فیدان گنگور مخالفت مبارزه ی مسلحانه هستند. 🔹این اختلاف نظر منجر به جدایی این دو فرد از هم و انشعاب در گروه و وقوع درگیری های خشن شدید بین شاخه های این گروه میشود اما قدرت اصلی گروه در دست حسین ولی اوغلو که خواهان مبارزه ی مسلحانه بود باقی میماند. 🔹به غیر از باتمان و دیاربکر این گروه فعالیت خود را در منطقه ی سیلوان در شمال شرقی دیاربکر ادامه میدهد به گونه ای که روستای "یولاچ" در شرق سیلوان برای مدت های طولانی مرکز این گروه محسوب میشد. ادامه دارد... @Moori82325 🇮🇷 ()
🔺 سوال تأمل برانگیز یک کاربر فضای مجازی @Moori82325 🇮🇷 ()
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 | همنشین حضرت عیسی (ع) 📗 حکایت حضرت آیت الله مصباح یزدی از حضرت عیسی (ع) 🗓 انتشار به مناسبت سیزده آذر (سوم دسامبر) روز جهانی معلولان @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گناهی که ظهور رو به تاخیر می‌اندازد بی حجابی و شرابخواری و.... نیست ❌ گناهی که ظهور رو به تاخیر می‌اندازد ناتوانی شیعه در زندگی دست‌جمعی است... 🔹تحملت رو ببر بالا ✓ 🔹الکی خالی نبند که فدایی هستی! 👤 @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفی‌پور 📝 «مسئولین مردمی» 🔸 برخی از این مسئولین، اگه بدون نون سنگگ، شیر، دونه ای چنده! 🔹یه کارت عابر بانک دارن به اقیانوس وصله @Moori82325 🇮🇷 ()دولت
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند نکته در خصوص جاسوسی که بازداشت شد / چرا کایلی مور گیلبرت به ایران آمد ؟ ماموریت جاسوس صهیونیست ها چه بود ؟ / ماموریتی دو ساله که نا تمام ماند ... @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ اگه فکر میکنید انتقام شهید حاج قاسم سلیمانی صرفا چند موشک به پایگاه عین الاسد بود یا اگر فکر میکنید انتقام شهید محسن فخری زاده صرفا خروج از برجام و این مسائل بوده , باید بگم که سخت در اشتباهید از ترامپ و نتانیاهو تا بن سلمان و ... از امریکا و اسراییل تا عربستان و امارات و .... به زودی تاوان سختی پس خواهند داد بخاطر جنایت هایی که کردند. ✅ پ ن : ماه های پیش رو بسیار دیدنی هستند... @Moori82325 🇮🇷 ()
این سوالات را ابتدا به «اساتید دانشگاه» و متخصصین آینده‌پژوهی ارسال کنید، جواب‌شان را نزد خود نگه دارید، بعدها با هم مقایسه کنید: سلام. وقت بخیر. 1. به نظر شما، آینده جنگ سوریه و فتنه شام به کجا خواهد انجامید؟ 2. جانشین بشار اسد چه کسی است؟ کدامیک از این سه گزینه: حاکم موقت انتقالی یا شخصی از خاندان اسد یا شخصی از کشورهای همسایه؟ و به نظر شما جانشین بشار اسد، تا چه مدت در حکومت خواهد بود؟ 3. آیا کُردهای سوریه می‌توانند ادعای استقلال و یا لااقل ادعای خودمختاری مثل کُردهای عراق داشته باشند؟ 4. آیا بعد از تحرکات کُردها در شرق سوریه احتمال حمله ترکیه به شرق سوریه است؟ 5. آیا آمریکا و همپیمانان غربی اسرائیل، سرانجام به سوریه حمله خواهند کرد؟ 6. گویا سوریه، این روزها خیلی زلزله میآید. آیا در مراکز پژوهشی این کشور، بیش‌بینی‌های درباره زلزله در سوریه شده است؟ 7. در آینده به نظر شما، سرنوشت تروریست‌های ساکن ادلب و شرق سوریه که چند صد هزار تروریست هستند، چه خواهد شد؟ فتنه شام اساتید دانشگاه @Moori82325 🇮🇷 ()
🔶 حسین‌وار جنگیدن ... 🌷هرکس در شب جمعه ما را یاد کند ما هم او را نزد أباعبدا... یاد میکنیم (شهید مهدی زین الدین) 🔹از سمت راست شهیدان: حاج قاسم سلیمانی حاج مهدی زین الدین 🔹یادگار جنگ تحمیلی:سید یحیی رحیم صفوی و نشسته:شهید حاج حسین خرازی ظهورررر نزدیک است... 🍃أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🍃 @Moori82325 🇮🇷 ()