دفتر حضرت آيت الله نورمفيدي🇮🇷
📸 تجلیل از جمعی از پیشکسوتان نمازجمعه گرگان توسط حضرت آیت الله سیدکاظم #نورمفیدی نماینده مقام معظم ر
📸 گزارش تصويري جلوه هایی از حضور کودکان با خانواده در نمازجمعه گرگان - جمعه ۱۸ آبانماه ۱۴۰۳ در #مصلی_وحدت_گرگان
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
🔺گزارش ۵
🖼 #نمازجمعه_گرگان| #بسته_تصویری
📎#حزب_الله_زنده_است.
📎#نمازجمعه_گرگان
📎#مرگ_بر_اسرائیل
📎#مرگ_بر_آمریکا
📎#حریفت_منم
🖼 #ایران به آتش می کشد خاموشی تاریخ را ...
🖼 #سیل غیرت می برد بنیان ظلم را ...
📭@NOORMOFIDIGOLESTAN
دفتر حضرت آيت الله نورمفيدي🇮🇷
📸 گزارش تصويري #اقامه_نمازجمعه_گرگان به امامت حضرت آیت الله سیدکاظم #نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبر
NAMAZ.JOMEH.GORGAN_NOORMOFIDI_1403.8.18.mp3
زمان:
حجم:
20.16M
🎙📢🕌 #فايل_صوتي_خطبه های #نمازجمعه_گرگان به امامت حضرت آیت الله سیدکاظم #نورمفیدی نماینده مقام معظم رهبری در استان گلستان و امام جمعه گرگان _ جمعه ۱۸ آبانماه ۱۴۰۳ در #مصلی_وحدت_گرگان
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
🖼 #نمازجمعه_گرگان| #بسته_صوتی
📎#حزب_الله_زنده_است.
📎#نمازجمعه_گرگان
📎#مرگ_بر_اسرائیل
📎#مرگ_بر_آمریکا
📎#حریفت_منم
🖼 #ایران به آتش می کشد خاموشی تاریخ را ...
🖼 #سیل غیرت می برد بنیان ظلم را ...
📭@NOORMOFIDIGOLESTAN
دفتر حضرت آيت الله نورمفيدي🇮🇷
امام جمعه گرگان:شهادت سیدحسن نصرالله گرایش جهان عرب به اهل بیت(ع) را افزایش داد
♦️آیت الله نورمفیدی گفت: شهادت سیدحسن نصرالله مهمترین جواب بر دهان دشمنان اهل بیت(ع) بود و نگاه جدیدی را در جهان عرب نسبت به پیروان مکتب اهل بیت(ع) به وجود آورد.
🔰آیت الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز (جمعه ١٨ آبان) در خطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه گرگان با اشاره به چهلمین روز شهادت سیدحسن نصرالله در چند روز گذشته، گفت: این سید بزرگوار بیش از ٣٠ سال در میدان قرار داشت و پرچم مقاومت حزب الله را در دست گرفت و تا آخر عمرش هم در نهایت ایمان، صلابت، عقلانیت، مدیریت و شجاعت ایستاد و یک لحظه هم به خودش تردید راه نداد.
🔸امام جمعه گرگان افزود: سیدحسن نصرالله آنقدر با صلابت و محکم بود که در مقابل چنین دشمنی مثل کوه استوار ایستاده بود و دشمن هم از صلابتش به اعجاب افتاده بود.
🔸وی با اشاره به اینکه اسرائیل بعد از حمله اسرائیل به غزه به فکر مذاکره با حزب الله افتاد، گفت: ولی سیدحسن نصرالله گفت؛ تا وقتی که این تهاجم را تمام نکنند در این شرایط مذاکره معنایی ندارد.
🔸آیت الله نورمفیدی اظهارداشت: اسرائیلی ها وقتی دیدند که با یک شخصیت دیگری روبرو هستند و بعد از تحلیل ها، مطالعات و بررسی ها دیدند که نمی توانند طرح ترور سیدحسن نصرالله را ریختند.
🔸وی خاطرنشان کرد: اسرائیلی ها در حالی که سیدحسن نصرالله در ضاحیه لبنان جلسه ای برای برنامه ریزی مردم آن منطقه داشتند، در چنین شرایطی آن فاجعه و مصیبت را برای جهان اسلام به وجود آوردند.
🔸نماینده ولی فقیه در گلستان با بیان اینکه شهادت سیدحسن نصرالله را همچون مرگ مالک اشتر بیان کرد که امام علی (ع) را تکان داد، گفت: آن حضرت فرمودند؛ مالک همچون کوهی استوار و سنگی سخت بود.
🔸وی افزود: سیدحسن نصرالله هم همچون مالک اشتر چنین شخصیتی بود و در کنار صلابت و محکمی، آدم بسیار نرم، لطیف، اخلاقی و با عاطفه ای بود.
🔸آیت الله نورمفیدی گفت: آنچه که در وجود سید به عنوان یک امتیاز است، داشتن ایمان قوی، راسخ بودن و انتخاب راه امام حسین(ع) بود.
🔸وی با بیان اینکه عده ای در جهان اسلام مخالف و دشمن اهل بیت (ع) هستند و با اهل بیت(ع) کنار نمی آیند، افزود: اما جهان اسلام این طور نیست و همه مسلمانان و اهل سنت محب اهل بیت (ع) هستند ولی وهابی ها و ناصبی ها علیه اهل بیت (ع) هستند.
🔸امام جمعه گرگان گفت: این گروه ها علیه شیعه تبلیغ زیاد میکردند و جواب هم داده می شد اما آن جوابی که سیدحسن نصرالله داد مهمترین جواب و مشتی بود که حزب الله بر دهان دشمنان اهل بیت(ع) کوبید.
🔸وی اظهارداشت: شهادت سیدحسین نصرالله با این صلابت و قدرت پاسخ همه حرف ها را داد و امروز گرایش به مکتب اهل بیت (ع) در جهان عرب افزایش یافته و بعد از شهادتش شعارهایی بلند شده است.
🔸آیت الله نورمفیدی گفت: شهادت سیدحسن نصرالله در جهان عرب یک تحول و تغییر ایجاد کرد و نگاه جدیدی را نسبت به پیروان مکتب اهل بیت(ع) به وجود آورد.
🔸وی در ادامه به گرامیداشت هفته شورای حل اختلاف، افزود: فعالیت معتمدین محلی در این شورا برای صلح و سازش کار خوبی است و اگر هم کسی این خدمت را انجام دهد خیلی هم ثواب دارد.
۱۴۰۳/۰۸/۱۸
🖼 #نمازجمعه_گرگان| #بسته_خبری
📎#حزب_الله_زنده_است.
📎#نمازجمعه_گرگان
📎#مرگ_بر_اسرائیل
📎#مرگ_بر_آمریکا
📎#حریفت_منم
🖼 #ایران به آتش می کشد خاموشی تاریخ را ...
🖼 #سیل غیرت می برد بنیان ظلم را ...
📭@NOORMOFIDIGOLESTAN