مواد 638، 639، 286 و قانون البسه، بخوبی می توانست از حریم امنیت اخلاقی کشور مراقبت کند؛ اما چه کسانی با عدم اجرای آنها، به جامعه این پیام را دادند که اصولا قانون در مورد حجاب و پوشش نداریم؟
https://virasty.com/Pasdaran/1693735301323404638
آخرین متن منتشرشده بصورت غیررسمی (معروف به مصوبه 25 مرداد 1402 کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس) از لایحه عفاف و حجاب که هنوز بطور رسمی در سامانه بارگذاری نشده است لیکن آخرین متن موجود است.
هدایت شده از شبکه امنیت اجتماعی سجاد
🔸توقیف ده موتورسیکلت در استان قم بدلیل کشف حجاب سرنشین
بر اساس گزارشات مردمی مبنی بر کشف حجاب سرنشین ده موتور سیکلت در سطح استان قم ، موضوع در دستور کار شبکه امنیت اجتماعی سجاد قرار گرفت و با دستور معاون محترم دادستان و ورود جدی و بموقع عوامل پلیس امنیت عمومی ده دستگاه موتور سیکلت توقیف و برای راکبین پرونده قضایی تشکیل و به دادسرا ارجاع گردید.
#آرامش_اجتماعی_شما_خط_قرمز_ماست
#سامانه_گزارشات_مردمی_سجاد
ارتباط و ارسال گزارش :
@Admin_Sajjad_Qom
🌱 شبکه امنیت اجتماعی سجاد 🌱
@Sajjad_Qom
درحالیکه با تاکید ریاست محترم جمهور (رئیس قبلی قوه قضائیه)، رئیس فعلی دستگاه قضا و معاون اول دستگاه قضایی، ضابطین سراسر کشور از ناجا و سپاه و بسیج در حال انجام ماموریت با استفاده از مقررات موجود قانونی کشور هستند، مشخص نیست که دقیفا در مجلس برای رفع کدام ضرورت شرعی و قانونی، برای عقب راندن ضابطین از میدان کنترل اجتماعی تحت پوشش جلوگیری از سوء استفاده و تنش، طرح ریزی می شود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در سالروز شهادت سردار شهید رئیسعلی دلواری، فرمانده شهید مجاهدان تنگستان علیه استمعار اجنبی...
درد اینجاست که با دو حریف د دو میدان می جنگیم...
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
🟣 بیحجابی؛ از واقعیت تا تصورات پنج برابری
🔹در حالی که مسأله حجاب به عنوان یک میثاق فرهنگی، تاریخی و دینی مردم ایران محسوب میشود، نیروهای فکری و رسانهای مورد حمایت غرب سعی دارند با دامن زدن به «ناواقعیات» و جعل حقیقت، مسأله پوشش و حجاب را به عنوان یک مسأله اجتماعی وارد نقطه بحرانی کرده و از آن به عنوان یک پشتوانه دوقطبی ساز و منازعه آفرین در حوزه سیاسی بهرهبرداری کنند.
🔹انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران بنا بر اهمیت موضوع «درک واقعی مسأله حجاب» در ابعاد اعتقادی، بینشی، اخلاقی و رفتاری به بررسی حقایق جاری حجاب در جامعه ایرانی پرداخته است. آنچه میخوانید نتیجه ۶ پیمایش و مطالعه کلان ملی است در این حوزه.
🔹درباره «اعتقاد به حجاب»، ۸۱.۷ درصد پاسخگویان (اعم از زن و مرد) به حجاب به عنوان یک حکم اسلامی، اعتقاد خود را ابراز داشتهاند.
🔹در کل ۱۴.۷ درصد بانوان نوعی از اجبار را در انتخاب پوشش خود اثرگذار میدانند که شامل اجبار قانونی (۸.۲ درصد)، اجبار شغلی (۴.۵) و اجبار از طرف خانواده (۲ درصد) هستند.
🔹غالب مردم (بیش از ۸۰ درصد) به حجاب اعتقاد داشته و به آن به عنوان یک الزام اجتماعی باور دارند اما اکثر مردم آنچه از باور جامعه درک و احساس میکنند به کلی متفاوت با این واقعیت است. در این باره ۶۸ درصد مردم اینگونه احساس میکنند که اکثر مردم با حجاب مخالف هستند.
🔹در واقعیت ملی ۶.۴ درصد بانوان به کشف حجاب روی آوردهاند اما در یک ارزیابی وقتی از مردم پرسیده میشود به نظر شما میزان بی حجابی چقدر است؟ پاسخها تا ۵ برابر واقعیت متفاوت است.