eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
🔺در واقعیت و مجازی ! 🗣یاس
‏عید نزدیکه هوای اونایی که دارن با حسرت به خرید کردن دیگران نگاه میکنن رو داشته باشیم 🗣》مهدی《
🔺بررسی مهمترین اخبار خوب و امیدوار کننده‌ی ۲۴ ساعت گذشته [۱۴۰۱/۱۲/۱۴] 📣 در انتشار در سطح جامعه کوشا باشیم.
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 صحبت‌های دختر شهید رضایی نژاد در برابر رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی 🔹 آرمیتا رضایی نژاد: تا یازده سال پیش زندگی عادی داشته‌ام اما شش گلوله زندگی ما را تغییر داد. 🔹️زمانی که پدرم به شهادت رسید دانشمندی بود که هیچ کاری به خشونت نداشت و من تنها نیستم و این فقط بخشی از ماجرا است. 🔹️بسیاری از بیماران به دلیل عدم دارو جان خود را از دست میدهند و برخی به دلیل شرایط بد اقتصادی حاصل از تحریم ها زندگی خود را ازدست می‌دهند، تحریم‌هایی که ایالات متحده آن را اعمال کرده است.
🔴رضا [شاه] اهل نماز و روزه نبود و برای خودش استدلالاتی داشت که با ما در میان می گذاشت. 🔹 رضا می گفت مگر خدا عرب هست که ما باید روزی 5 نوبت با او عربی صحبت کنیم ؟! روزه هم نمی گرفت و می گفت انسان هر وقت گشنه می شود باید غذا بخورد والا دچار مریضی خواهد شد! رضا می گفت اسلام دین و آیین عربهای بیابانگرد است و قبل از اینکه عربها خداشناس شوند، ایرانی ها خداشناس بوده و پیامبر خودشان را داشته اند. اگر چه در این ایام مستخدمین دولت اکثراً روزه می گرفتند، ولی شب نشینی و بیداری تا صبح و مجالس قمار به راه بود. در کوچه و بازار هم کسی سیگار نمی کشید و روزه خور علنی دیده نمی شد اجمالاً شهر منظره ماه رمضان داشت. البته دیگر در مسجدها قالیچه های جانماز اعیان و اشراف پهن نمی شد زیرا متوجه شده بودند رضا برخلاف قاجارها میل دارد ایران را به درجه ممالک پیشرفته اروپایی برساند و بساط این گونه تظاهرات مذهبی را جمع آوری نماید. برخلاف اعیان و اشراف و کسبه و تجار و مردم معمولی و طبقات عوام مساجد را پر می کردند. بعدها که حکومت قدرت و قوام زیادتری پیدا کرد اظهار داشت که می خواهد جلوی این آخوند بازی ها را بگیرد. در اینجا رضا سیاست مخصوصی را به کار بست و دستور داد تا توپ افطار و سحر را بی ترتیب و نامنظم درکنند! بی ترتیبی در ساعات توپ افطار و سحر به این صورت بود که توپ افطار را نیم ساعت بعد از مغرب و توپ سحر را یکی دو ساعت جلوتر از طلوع فجر می انداختند و با این یک تیر دو نشانه زدند! اولاً عامه را که ساعت نداشتند به واسطه درازی ساعات روزه از روزه داری بری می کردند و ثانیاً اشخاص ساعت دار را که بدون توپ هم می توانستند موقع خوردن و نخوردن را تشخیص بدهند به توپ افطار و سحر بی اعتماد می ساختند تا جایی که اکثراً خواستار آن شدند شلیک توپها متوقف و توپها جمع آوری شوند! 📚منبع: (چاپ دوم، تهران: نشر به آفرین، 1380) صفحه 241.
اولین گزارش وزارت بهداشت از مسمومیت دانش آموزان منتشر شد - خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency https://www.mehrnews.com/news/5726983
3.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جلیلی: دولت سایه یک گفتمان است نه یک تشکیلات نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی: 🔸دولت سایه یک گفتمان است نه یک تشکیلات و حرکت عمومی است که نسبت به دولت مستقر صورت میگیرد و در جهت تکمیل اقدامات دولت است. 🔸ما مطالبی که در عرصه‌های مختلف بلد هستیم چه در تایید چه تصحیح و چه تکمیل سعی کرده ایم به این دولت منتقل کنیم همچنان که به دولت قبلی هم منتقل می‌کردیم. 🔸در دولت قبلی به توصیه‌های دولت سایه توجهی نمی‌شد اما این دولت به توصیه‌ها توجه می‌کند البته که مهم نتیجه است.
هدایت شده از سبک زندگی
بسم الله الرحمن الرحیم
هدایت شده از سبک زندگی
سلام علیکم دکتر کرمی هستم