eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.4هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظات وداع با پیکر شهید "خطیبی زاده" در شهرستان هامون 🔹لحظات وداع خانواده و دوستان بسیجی شهید «اردشیر خطیبی راد» که روز گذشته ۲۶ خرداد در درگیری با اشرار مسلح در استان سیستان و بلوچستان به شهادت رسیده بود. این شهید والامقام امروز شنبه پس از تشییع در زادگاهش شهرستان هامون به خاک سپرده شد.
14.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥وحشت صهیونیست‌ها از کشف یک معدن در ایران 🔹دیگر موشک و پهپاد دغدغه صهیونیست‌ها نیست!
✍برداشت علیزاده👆 از تحرکات ماشین جنگی اصلاح طلبان که توسط آمریکا و اسرائیل روغن‌کاری می‌شود، کاملاً با اهداف شیطانی آنان واقعیت دارد. 🔺نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونسیتی به یقین رسیده است که می‌گوید: «اصلاح‌طلبان سرمایه اسرائیل در ایران هستند.»
21.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥حتما ببینید مدرک مهمی در این ویدئو منتشر شده که مشخص میکنه منظور از به کار بردن لفظ "ناهنجاری" چی بوده اینقدر بازنشر کنید تا هر تحریفی که نسبت به فرمایشات این سردار شجاع انجام میشه، ازبین بره 🔴؟👇 🔺جمعه مطالبه‌ی ما از مسئولین، اقتدار نیروی انتظامی در برخورد با کشف حجاب بود که به گوش مسئولین رسوندیم (یعنی یک هفته قبل از فیلم بازدید ایشان در ساحل بابلسر) بعد از نماز جمعه دیداری با سردار مفخمی داشتیم و ایشون با علم به اینکه داریم ازشون فیلم میگیریم با صدای رسا حتی رو به دوربین پیام مقتدرانه‌ی خودشون رو واضح و بی هیچ شبهه‌ای اعلام کردن و اتفاقا از مطالبه‌گران و آمران به معروف دعوت کردن برای حفظ و حراست از ارزش‌های دینی و بومی خودمون، پا به پای نیروی انتظامی در صحنه حضور فعالانه داشته باشیم پس همه‌ی تفسیرها رو بذارین درِ کوزه... و تا میتونید
⭕️ تعداد زائران ایرانی فوت شده در سرزمین وحی افزایش یافت 🔸ستاد عملیات حج ۱۴۰۲: 🔹با جان باختن یک زائر ایرانی دیگر در مدینه و ۳ زائر در مکه به علت ایست قلبی، تعداد زائران ایرانی جان باخته از آغاز عملیات حج ۱۴۰۲ به ۸ نفر رسید. 🔹تلاش پزشکان برای احیای این ۴ زائر به نتیجه نرسید. ۴ زائر ایرانی دیگر نیز ۲۱ خرداد به علت بیماریهای قلبی و ریوی درگذشته بودند. پیکر یکی از جان باختگان با موافقت خانواده در عربستان دفن شد و امور اداری برای انتقال پیکر ۷ زائر دیگر به کشور در دست انجام است.
🔴 دو تا عکس متفاوت دو نگاه متفاوت دو دیپلماسی متفاوت دو نتیجه متفاوت ▪️زبان دنیا بلدها خوب تصاویر رو نگاه کنید و درس عبرت بگیرید
🔻افزایش ۲۰ درصد یارانه همه خانوارهای ۳ دهک اول از فردا 🔸طرح ملی کالابرگ الکترونیکی مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی اعتبار یارانه برای همه خانوارهای دهک اول، دوم و سوم از روز ۲۹ خرداد اجرا می‌شود. 🔸البته شرط بهره‌مندی از اعتبار افزایشی، خرید بیش از ۸۰ درصد یارانه ۴۰۰ هزار تومانی، معادل ۳۲۰ هزار تومان به ازای هر نفر از طریق کالابرگ الکترونیکی است./تسنیم
🔻کیهان: کشف حجاب بازیگران، کار حزب صهیونیستی بهاییت است کیهان نوشت: 🔸حزب اشرافی کارگزاران در بیانیه‌ای نوشته است که پوشش زنان را به خود زنان واگذار کنید. 🔸پروژه ترویج کشف حجاب که برخی بازیگران دم‌دستی در آن نقش‌آفرینی می‌کنند، ذاتاً پروژه حزب صهیونیستی- انگلیسی بهائیت است و عجیب است که حزب کارگزاران تا این حد با فرقه صهیونیستی- انگلیسی مذکور پیوند خورده است. این پیوند البته در تعامل کاملاً نزدیک امثال فائزه هاشمی با عناصر بهایی کاملاً مشهود است، همچنان که در تأکید حرمت‌شکنی روز عاشورای سال ۸۸ توسط برخی افراطیون مدعی اصلاحات هم آشکار شد.
افزایش مسموم‌شدگان مشروبات الکلی تقلبی در کرج رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز: 🔸 تا کنون تعداد مسموم شدگان بر اثر مصرف مشروبات الکلی به ۱۴۱ نفر در استان رسیده است و ۱۲ نفر جان خود را از دست داده‌اند.