eitaa logo
لشکر فرشتگان( زنان شهیده)
1.2هزار دنبال‌کننده
12.3هزار عکس
9.7هزار ویدیو
50 فایل
لشکری از فرشتگان که از جان مقدس خویش در راه اسلام مایه گذاردند؛ تماشاچی نبودند و قدم در میدان عمل نهادند و در نقش معماران ایران جدید ظاهر شدند ارتباط با ادمین: @sarbazaneaghaa کانال خبری صامدون به این کانال انتقال یافت 👇 https://eitaa.com/samedunkhabar
مشاهده در ایتا
دانلود
🌷﷽🌷ا 📕 موضوع :تحلیل و بررسی مسائل روز و بررسی بهترین راهبرد نیروهای انقلابی در مواجهه با امواج فتنه 📚باحضور: ⏰ ساعت گفتگو: ۲۱:۰۰ 🗓 زمان: پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۸/۰۵ 🌍 مکان: ابرگروه جمنا 🇮🇷 لینک گروه: https://eitaa.com/joinchat/2056912907Cd64c2aca52 سوالات و ابهامات مربوط به موضوع سمینار را به آیدی مدیر گروه @MohammadAli_Mad ارسال فرمائید.
20.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم اکنون و زیارت مردم فکر نمیکنم از قرن سوم که حضرت شاهچراغ اینجا دفن شد تابحال چنین حالی در زیارت بوجود اومده باشه😭
🔺دولت جدید عراق رأی اعتماد پارلمان را گرفت 🔹دولت جدید عراق به ریاست محمد شیاع السودانی رأی اعتماد پارلمان را کسب کرد ✍ تثبیت پیروزی اسلامی عراق بر لیبرالیسم عبری، عربی، غربی و ترکی غرب در حال افول است... 🔹و به امید خدا، تمام توطئه‌های آنان بر علیه ایران و جریان مقاومت اسلامی. در حال شکست نهایی است.
🔸ولادیمیر پوتین: ژاپن به حدی تحت کنترل امریکا است که حتی در کتاب های درسی ژاپنی هم حقیقت در مورد بمب باران اتمی ناکازاکی و هیروشیما نوشته نمی‌شود..
حمله تروریستی در آمل/ ۲ نفر از نیروهای بسیج به شهادت رسیدند معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران: 🔻شامگاه پنج شنبه در یک عملیات تروریستی در شهر آمل ۲ نفر از نیروهای بسیج مردمی به شهادت رسیدند.
برخی منابع ادعا می‌کنند که تروریست ها از فاصله دور و با تفنگ اسنایپر عملیات تروریستی خود در آمل را انجام دادند! ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📸تصویر شهید هادی چاکسری بسیجی ترور شده در حادثه تروریستی امشب آمل 🔹️​​​​​​​وی متولد ۱۳۷۱ و مهندس عمران بود.
📸 از خون جوانان وطن لاله دمیده 🔹حسن روح الامین هنرمند نقاش در واکنش به حادثه دلخراش و تروریستی شب گذشته حرم حضرت شاهچراغ(ع) تصویری از تابلوی جدید خود را با هشتگ از خون جوانان وطن لاله دمیده به اشتراک گذاشت.
این فرد با این طرز تفکر، نماینده مجلس جمهوری اسلامی ایران بوده است! 🔹نفوذ صرفا ارتباط مستقیم با سرویس های اطلاعاتی خارجی نیست مسئولی که همان افکار دشمن را در سر دارد، خود یک نفوذی ست 🔹با چنین مسئولانی واضح است که وضع فرهنگی نیز می‌شود همین چیزی که میبینید ‌...
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نخستین توضیحات معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران درباره حادثه تروریستی آمل 🔹️ روح‌الله سلگی:دو نفر از جوانانی که سابقه بسیج داشتند، طی عملیاتی تروریستی در مازندران به شهادت رسیدند. 🔹️ این دو تن خارج از تجمع و داخل یک کوچه، با اسلحه کمری و از پشت مجروح و سپس شهید شدند. هم‌اکنون جلسه شورای تامین استان درباره این موضوع تشکیل شده است.
بسم الله الرحمن الرحیم موضوع : جهاد حافظان امنیت را به ثمن بخس نفروشیم ✍شورا تأمین استان سیستان و بلوچستان پس از گذشت دو هفته از حوادث شهرستان زاهدان در ، فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان و فرمانده کلانتری ۱۶ آن شهر را که اغتشاش‌گران قصد تصرف آن را داشتند، و پرونده آنان را به قوه قضاییه ارجاع نمودند. 🔺گویا این اقدام در راستای کسب رضایت مولوی عبدالحمید و برخی از امامان جمعه صورت گرفته است! 🔹به نظر می‌رسد این برکناری از سوی اهل سنت، یک امتیاز و نظام منظور خواهد شد، که عواقب ضدامنیتی برای مردم آن سامان، بخصوص و کشور ایجاد خواهد کرد... و یحتمل، حافظان امنیت که در این ایام، خود را سپر کرده تا اغتشاش‌گران آسیب نبینند، در انجام وظیفه خواهند شد. 🔺در ضمن اگر فرمانده کلانتری ۱۶ و رده بالاتر آن مقصر بودند، چرا با نشان دادن تصاویر دوربین‌های مدار بسته، تلاش برای تصرف کلانتری را توجیه کردید؟! 🇮🇷قدرشناس جهاد کشور باشیم، بخصوص که میزان عملیات‌های ضدامنیتی در بلوچستان فراوان است.