#خاطرات_نماز 👈گفتگوی پدر و پسری
👇👇👇👇👇
روزی من و عباس در حیاط روی تخت چوبی نشسته بودیم. از عباس پرسیدم: اگه من از شما یه لیوان آب 💧طلب کنم و شما سریع بری و برای من آب بیاری، فکر میکنی برخورد من چطور خواهد بود؟ »
گفت: «معلومه از من تشکر میکنی.»🙏 حالا اگر چند دقیقه با تأخیر برای من آب بیاری چی؟ » شاید تشکر سردی❄️ از من بکنی.» گفتم: «اگرده - پانزده دقیقه⏰ دیر بیاری؟» تشکر نمیکنی.»
گفتم: «نماز اول وقت🕋 هم همین طوره. اگه اول وقت خوندی، محبت خدا و ثواب زیاد به همراهش خواهد بود. و اگه نماز هرچه از سر وقت دیر بخونی ثوابش کمتر میشه .
🌻🌼🌞🍀☘️🌿🌱
📙آخرین نماز در حلب، صفحه ۳۴، خاطره ی پدر شهید عباس دانشگر.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹آیت الله مجتهدی
🌼 آثار غیبت در روز قیامت
➖🤲➖🤲
عاشقانه های امام سجّاد علیه السلام با خدا رو بخونید، فرق امام معصوم با ما، همین جا مشخص میشه، که چقدر بین شناخت ما از رحمت خدا و شناخت معصومین فاصله است، انقدر به رحمت و لطف خدا امیدوار هستند که هیچ شرایطی نمیتونه ناامیدشون کنه و مانع دیدن خوبیهای خدا بشه. ولی ما با یک اتفاق کوچیک از خدا ناامید میشیم.قهر میکنیم و دائما خدا رو تهدید میکنیم که باید ما رو به خواسته هامون برسونه.
💚این عاشقانه رو بخونیم و لذت ببریم و درس بگیریم.
👇👇
💌خدايا،
اگر مرا با زنجيرها ببندی،
و عطایت را از میان همه خلق از من منع کنى،
و ديدگان بندگانت را بر رسوايی هايم بگشايی،
و فرمان دهى که مرا به آتش دوزخ کشند
و میان من و نیکان جدایى افکنى،
اميدم را از تو نخواهم بريد، و آرزويم را از عفو تو باز نخواهم گرداند، و محبتت از قلبم بيرون نخواهد رفت، من فراوانی عطايت را نزد خود، و پرده پوشی ات بر گناهانم در دار دنيا را فراموش نخواهم كرد
قسمتی از دعای ابوحمزه ثمالی
┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
✳ درد مردم و درد دین آدم را میکُشد
✍امان از این ترکشها؛ چه دردها که به جان حاجی نمیانداختند! مدام دردش را میخورد. یادم هست بعضی وقتها قرآن که میخواست بخواند، گردنبند طبی میبست. دائم بدنش را به هم فشار میداد تا شاید دردش کم شود. میخواستیم تنش را ماساژ بدهیم، نمیگذاشت. میگفت: «این درد مال من است. عادت میکنم.»
میگفتم: «خوب، حاجی چرا این را همیشه نمیبندی به گردنت؟ دردت را کمتر میکندها!»
میگفت: «من ببندم نیرو چه میگوید؟ نمیگوید حاج قاسم چهاش شده؟»
ناراحتیام را که دید، خندید و گفت: «این دردها یادگاری رفقای شهیدم است. اینها نباشد یادم میرود کی هستم. با این دردها یاد شهدا میافتم؛ یاد حسین یوسف الهی؛ یاد احمد کاظمی. اونها نمیدادند بدنشان را کسی ماساژ بدهد.» بعد مکثی کرد و گفت:
«این درد خیلی مهم نیست؛ درد مردم و درد دین آدم را میکُشد.»
✍راوی:
حجت الاسلام محمد کاظمی کیاسری
📚از کتاب «سرباز قاسم سلیمانی»
صفحات ۴۹۳ و ۴۹۴
#سرداردلها
🌿
امام على عليه السلام :
الجَلسَةُ فِي المَسجِدِ خَيرٌ لي مِنَ الجَلسَةِ فِي الجَنَّةِ ؛ فَإِنَّ الجَنَّةَ فيها رِضا نَفسي وَالجامِعَ فيهِ رِضا رَبّي .
نشستن در مسجد نزد من، از نشستن در بهشت، نيكوتر است؛ زيرا در بهشت، خشنودى من فراهم است و در مسجد، خشنودى پروردگار من .
{ إرشاد القلوب: ص 218 ، عدّة الداعي: ص 194 ، بحار الأنوار: ج 83 ص 362 ح 16}
13920305000910.mp3
2.88M
✅ عاشقان وقت نماز است
اذان میگویݩد…
#حَیعَلَیالبَندِگی 🕊
#نمازاولوقٺ 🌱
❌ سجاده نداری؟؟؟
سجاده، نماد طهارت و سکوی عروج روح به ملکوت است. بر آن نشستن، نه صرفاً قرار گرفتن بر تکهای از زمین، بلکه حضــــــور در محضر قدسی خداوند است. سجاده همان عرصهای است که خاک را به افلاک پیوند میزند...
بر اساس کلام امام صادق(ع): «زمین برای ما سجدهگاه است، اما آنجا که از طهارت و پاکی باشد، فضیلت افزونتری دارد.»
سجاده، نماد این طهارت است؛ بستری که خضوع و خشوع بنده را در برابر عظمت الهی تجلی میبخشد.
نماز بر سجاده، نه فقط احترام به عبادت است، بلکه یادآور ادب بندگی و ضرورت آمادهسازی روح برای حضور در محضر ربوبی است. هر بار که آن را میگشاییم، گویی پیمانی دوباره با خدا میبندیم؛ پیمانی که ما را از غبار دنیا پاک کرده و به سوی سرچشمه نور رهنمون میسازد.