نامیرا
💠تعریف آمریکاستیزی
🔸#روژه_گارودی* در مقدمه کتاب آمریکاستیزی اینگونه نوشتهاست؛
🔹آمریکاستیزی نه برخوردی متعصبانه با یک ملت مستقل و نه نوعی ملیگرایی افراطی است. آمریکاستیزی یعنی مقابله با یک فرهنگ خاص که ما آن را «فرهنگ آمریکایی» مینامیم.
🔹بنابراین «آمریکایی» بودن تنها به کسانی که در آمریکا متولدشدهاند یا به بنیانگذاران آمریکا تعلق ندارد. «آمریکایی» به تمامکسانی اطلاق میشود که با این فرهنگ خاص زندگی میکنند. بر ایناساس مفاهیم جغرافیایی و نژادی در این بحث جایی ندارد.
🔹خصوصیت اصلی این فرهنگ، «تحمیلی» بودن آن است. تحمیل خواستهای گروهی از افراد برکل بشریت. با این دیدگاه، خانم تاچر، آقای بلر، ژاک شیراک و بسیاری از رهبران کشورهای جهان به هماناندازه «آمریکایی»، هستند که کلینتون، کیسینجر و....
🔹اساس آمریکاستیزی نیز مقابله با این فرهنگ است. مکتب «آمریکاستیزی» در برابر یک نظام تحمیلی جهانی و رهبران آن قرارگرفته و بهمان اندازه که برای نجات مردم محروم جهان از سلطه آمریکا تلاش میکند، برای رهایی مردم آمریکا که خود نیز قربانی این نظام شدهاند، تلاش خواهد کرد.
🔹مکتب «آمریکاستیزی» و فرهنگ «آمریکاگرایی» هم اکنون مقابل یکدیگر واقع شدهاند و در این مقابله رویاروی اگر «آمریکاگرایی» پیروز شود بدون شک شاهد نابودی دنیا، زوال انسانیّت، نابودی تاریخ مشترک انسانها و حذف خدا از زندگی انسانها خواهیم بود.
🔹«آمریکاستیزی» باید از یک مبارزه درونی با «خود» شروع شود. زیرا خطرات بالقوه «آمریکاگرایی» برای تمام افراد بشر خطرناک و دلهرهآور است.
🔸ذکر دو نکته ضروری است:
🔹اول آنکه: آمریکاستیزی و بیگانهستزی دو مفهوم جدا از یکدیگرند چرا که اولی یک مکتب جهانی و دومی نوعی احساس ملیگرایانهاست.
🔹و دیگر آنکه: دلیل این مبارزه آن است که امروزه آمریکا قصد دارد با تکیه بر قدرت سیاسی، نظامی و اقتصادی خویش، خود را بر دنیا تحمیل نماید؛ که البته تنها راه آمریکا برای دستیابی به این هدف، عوامل داخلی و رهبران خودفروش هر جامعه است.
📚مقدمه کتاب «آمریکاستیزی چرا؟»
*استاد دانشگاه، فیلسوف و نویسنده سرشناس فرانسوی
نامیرایی شو👈 @Nameera
💠 نماز شب و تهجد
🔹امام صادق علیهالسلام میفرمایند؛ «لیس من شیعتنا من لم یصلّ صلاة اللیل»
🔸علامه طباطبایی میگویند؛ «چون به نجف اشرف برای تحصیل مشرف شدم از نقطه نظر قرابت و خویشاوندی گهگاهی بهمحضر مرحوم قاضی شرفیاب میشدم تا یک روز درِ مدرسه ایستاده بودم که مرحوم قاضی از آنجا عبور میکردند چون به من رسیدند دست خود را روی شانه من گذاردند و گفتند؛ ای فرزند دنیا میخواهی نماز شب بخوان، آخرت میخواهی نماز شب بخوان».
🔹در حدیث دیگر از امام صادق علیهالسلام چنین میخوانیم: «ابغض الخلق الی الله جیفة باللیل بطّال بالنهار»
▫️خفتگان را خبر از زمزمه مرغ سحر
▫️حیوان را خبر از عالم انسانی نیست
📚سیمای فرزانگان صفحه ۲۱۴
نامیرایی شو 👈 @Nameera
🤲 الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين
🤲 خدایا در این لحظات سخت، آرامش را بر قلبهای مومنین حاکم بفرما
نمیدونیم حکمت این شهادت ها چی بوده
اما دلمون شکست خدایا
راضی هستیم به رضای تو
صلواتی بفرستید برای روح بزرگ و آسمانیشون 🙏😭😭😭😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠من کیستم؟
🔹امیرالمؤمنین علی علیه السـلام میفرماینـد: «من عرف نفسه، فقـد عرف ربه» هرکس خود را شـناخت پروردگـار خود را خواهد
شناخت.
🔹حال سؤال این است که چگونه خود را بشناسیم تا حقیقتا پروردگار خود را شناخته باشیم و متوجه تدبیر همه جانبه او که در همه عالم حی و حاضر است، بشویم؟
🔹بهعنوان مثال همینطورکه شما دستتان را که تکان میدهید، میتوانید
هر انگشـتی را جـداگانه حرکت دهیـد و یکی را نیمهبـاز نگه داریـد و یکی را بـاز کنیـد و همه آن حرکـات را به منِ خود
نسـبت میدهیـد و این نشان میدهـد منِ شـما حضوري همه جانبه و همه جایی در بـدنتان دارد، این نحوه حضور براي خدا
آنچنـان است که قرآن میفرمایـد: «مـا تسـقط من ورقة ِإلا یعلمها» یـک برگ فرونمیافتــد مگر آنکـه خداونـد از آن
آگـاهی دارد و به اذن حضـرت رب انجام میشود.
🔹با شـناخت خود و نحوه حضور خود در بـدن، میفهمیم چگونه دنیا در
قبضه ربالعـالمین است.
🔹نتیجه چنین نگاهی آن میشود که انسان احساس میکنـد در آغوش پروردگار عالم زنـدگی
میکند و نه منفّک و تنها و منزوي.
🔹بیشترین مشکل آدمها این است که احساس میکنند در این دنیا تنهایند. آری اگر کسی
تنها شد، واقعا دنیا برایش جهنم میشود. ولی این واقعیت ندارد، حقیقت آناستکه همه زیر سایه حضرت ربالعالمین هستیم که حضوری
همه جانبه دارد.
🔹وقتی درست در خود سـیر کنیم، آري وقتی درست در خود سـیر کنیم، خود را دریچه ارتبـاط بـا خـدا مییابیم و معنی «من
عرف نفسه، فقد عرف ربه» تحقق مییابـد.
🖌 #اصغر_طاهرزاده در کتاب #خویشتن_پنهان
#خودشناسی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
💠 جوانمرد باش، عاقبت بهخیر شو
🔹کلاس اخلاق تمام شد. بچهها دور استاد حلقه زدند تا چیزی بپرسند و البته بیشتر چیزی بفهمند. در این میان، یکی از بچهها پرسید: حاج آقا! برای عاقبت بخیری، به چی نیاز داریم؟
🔹همه فکر کردیم الان استاد فهرستی از کارهای پسندیده را میشمرند، اما استاد با همان سر همیشه پائین، جواب ساده و مجملی دادند: «به #مروت نیاز دارین»
🔹بعد ادامه دادند: « #جوانمردی رو تو خودتون تقویت کنید. هر چقدر با مرام و مروت باشین، سر بزنگاه دستتون رو میگیرن و کمکتون میکنن. اصلاً بهتون راه و مسیر درست رو نشون میدن. بهتر بگم اصلاً شما رو به مقصد میرسونن»
🔹بعد یک گریزی به کربلا زدند و فرمودند: «جناب حر، عاقبت بخیر شد با اینکه سالها جای دیگهای بود و با کسای دیگهای. اما یه چیزی راهش رو جدا کرد و سر بزنگاه بهترین تصمیم رو گرفت. اون چیزی نبود مگر مرام و مروت»
🔹اصلاً اینکه حضرت سید الشهدا علیهالسلام میفرمایند: «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید»، مترتب همین معناس. یعنی آدمای جوانمرد، فرقانشون (محک تمییز حق از باطلشون) کار میکنه و میتونن سره رو از ناسره به آنی تشخیص بدن.
🔹آخر سر هم فرمودند: «البته #جوانمرد شدن، مرد میخوادا خیلی آسون نیست».
#اخلاقی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
💠ساز همیشه ناکوک مثلا جامعهشناسان
🔹اگر تعداد کاندیداتورهای انتخابات کم باشد آه و وایلایشان بلند است که چرا از هر سلیقه سیاسی کاندیدایی نیست اگر تعداد زیاد باشد آه وفغانشان بلند است که ای بابا چه خبرتونه مملکت چقدر بی در و پیکره که هر کی از ننش قهر میکنه میره ثبت نام میکنه
🔹نمونهاش جناب محمد علی فیاض بخش که ناله سرداده و چنین فغان نامه نوشته:
🔸«از نخبگان بگذریم؛ حتی مردم عادی کوچه و بازار آیا در این نمایشهای صفکشیدن برای کاندیداتوری ریاست جمهوری جوریشان نمیشود!؟ نمیدانم آیا زیرساختهای قانونی نامزدی برای ریاست جمهوری فشل و واداده است، یا افراد داوطلب، این مقدار سادهاندیش و هولزدهاند؛ یا هردو!؟ از طنازیها و لطیفهسازیهای برخی بیکاران و عیّاران، که در سالهای پیشین در صف ثبتنام شاهد بودیم بگذریم؛ آیا عیار ریاست جمهوری در کشور اینقدر نازل شده است، که شاهد بیش از هشتاد نفر در زمره داوطلبان باشیم؛ که بسیاریشان از تدبیر منزل خود عاجزند و اما امروز ارسطووار پروای تدبیر مُدُن را در سر میپرورانند؟»
🔹ولی خداییش با جمله آخرش خیلی موافقم؛ «بسیاریشان از تدبیر منزل خود عاجزند و اما امروز ارسطووار پروای تدبیر مُدُن را در سر میپرورانند»😂
#سیاسی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
💠واسه همه شیرینه واسه ما تلخه!!!
🔹وعده ایجاد رفاه برای مردم با ارائه یارانه به مردم، توسط آقای احمدی نژاد، نه تنها کشور را ۵۰ سال به عقب برد که نظام یارانهای وبال گردن مردم و کشور در ایجاد تورم و گرانیهای بیشتر شد. (خبرگزاری خبرآنلاین 16خرداد 1403)
🔹اگه همین الان بری تو خیابون به هرکسی بگی تو فلان کشور اروپایی یا آمریکایی ماهانه به مردمش فلان مبلغ دلار ماهانه ثابت میدن همه کف میکنند که اونا قدر مردم رو میدونن اونا هزار سال از ما ایرانیها جلوترن ولی واسه ما که نه بهعنوان صدقه ماهانه دولت به مردم شریف ایران که برای آزادسازی قیمت حاملهای انرژی، یارانه پرداخت شده و باید سالانه افزایش هم پیدا میکرده و دولتها ترک فعل کردند و سالها 45500 تومان باقی مونده شده عامل عقب افتادگی 50 ساله ایران و یارانه شده وبال گردن مردم (گردن مردم نه گردن دولتیان. یاللعجب) و مدیریت مزخرف دولتها در جلوگیری از تورم همهاش تقصیر این چندرغاز تومن یارانه ماهانه مردمه
🔹من نمیدونم تو مغز پوک اصلاحاتچی جماعت چی میگذره.
#سیاسی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
💠انسان چگونه برده خودش میشود؟
🔹بشر نسبت به مال و ثروت دنیا دو حال میتواند داشته باشد: میتواند بنده و اسیر و در قید مال باشد و میتواند آزاد باشد.
🔸بند بگسل، باش آزادای پسر
🔸چند باشی بند سیم و بند زر؟
🔹... در همینجاست که انسان به یک نکته عالیتری برمیخورد. اصلًا بندگی مال دنیا یعنی چه؟
🔹مگر مال دنیا قدرت دارد که انسان را بنده خودش کند؟! مال دنیا یعنی ثروت.
🔹ثروت یعنی چه؟ یعنی طلا، نقره، خانه، ملک، زمین و اینجور چیزها. مگر اینها قدرت دارند که بردهگیری کنند؟! من انسانم، زندهام، آن جماد است، مرده است.
🔹مگر جماد و مرده قدرت دارد که یک زنده را برده خودش کند؟! نه. پس حقیقت مطلب چیست؟
🔹حقیقت مطلب این است که آنجا هم که انسان فکر میکند بنده و برده دنیاست و بنده مال و ثروت است، واقعاً بنده مال و ثروت نیست، بنده خصایص روحی خودش است. بنده حیوانیت خودش است، بنده حرص است، یعنی خودش خودش را برده گرفته است و الّا پول که نمیتواند انسان را بنده کند، زمین که قدرت ندارد انسان را برده کند، ماشین که قدرت ندارد، جماد است. اصلًا جماد نمیتواند در وجود انسان تصرف کند.
🔹وقتی انسان خوب مسأله را میشکافد، میبیند این خودش است که خودش را برده کرده است.
🔹میبیند یک قوّهای است در خودش به نام حرص، قوّهای است به نام طمع، به نام شهوت، به نام خشم؛ این شهوت است که او را برده کرده است، این خشم است که او را برده کرده است، این حرص است که او را برده کرده است، این هوای نفس است که او را برده کرده است.
🔹افَرَایتَ مَنِ اتَّخَذَ الهَهُ هَواهُ (جاثیه/۲۳) قرآن میگوید: آیا دیدی آن کسی را که هوای نفس خودش را خدای خودش قرار داده است و بنده هوای نفس شده است؟
🖋استاد مطهری، آزادی معنوی، ص۲۹
#اخلاقی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
⚫️ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبا جَعْفَرٍ مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ الْبَرَّ التَّقِيَّ الْإِمامَ الْوَفِيَّ، السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الرَّضِيُّ الزَّكِيُّ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللّٰهِ
🔹قالَ الامام الجواد(علیه السلام) : اعْلَمْ أنَّكَ لَنْ تَخْلُو مِنْ عَیْنِ اللهِ، فَانْظُرْ كَیْفَ تَكُونُ .
🔸ترجمه آزاد روایت؛
🔹یادت نرود که لحظهای خدا از تو غافل نیست پس مراقب اعمال و گفتارت باش.
📖 تحف العقول: ۴۵۵
#مناسبتی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠آب به کدام آسیاب میریزید؟!
🔸بخشی از یادداشت روز آقای حسین شریعتمداری سردبیر روزنامه کیهان
🔹چند صد سال قبل -در دوران صفویه- با صلاحدید و تصمیم دانشمندان و عالمان دینی، مرحوم شیخ بهائی به نجف اشرف اعزام شد تا از مرحوم مقدس اردبیلی که عالمی بلندمرتبه و جلیلالقدر و ساکن نجف اشرف بود برای حضور در ایران و تقویت حوزههای علمیه دعوت کند.
🔹شیخ بهائی که خود دانشمندی برجسته و بلندآوازه بود پس از رسیدن به نجف اشرف و زیارت مرقد مطهر حضرت امیر علیهالسلام، بیدرنگ به مجلس درس مقدس اردبیلی وارد شد. در اثنای درس، اشکالی به نظر شیخ رسید و به روال جاری حوزههای علمیه، ضمن طرح اشکال خویش، پاسخ مقدس را طلبید. مرحوم مقدس با ارائه دلایلی اشکال شیخ را ناوارد دانسته و پاسخ داد.
🔹مرحوم شیخ بهائی، اشکال دیگری را مطرح کرد و این بار نیز پاسخ مستند و مستدلی شنید و در ادامه درس برای بار سوم، اشکال کرد ولی مرحوم مقدس اشکال اخیر را بیپاسخ گذاشت، چنانکه گویی برای آن پاسخی ندارد.
🔹فردای آن روز -و یا چند ساعتی بعد از پایان مجلس درس- مرحوم مقدس اردبیلی اشکال سوم مرحوم شیخ بهائی را پاسخ داد.
🔹شیخ پرسید؛ آیا حضرت استاد بعد از مطالعه بیشتر به این پاسخ مستدل رسیدهاند؟ و مقدس گفت؛ پاسخ اشکال سوم شما را نیز بهنگام طرح آن میدانستم و در مقابل سؤال آمیخته به تعجب شیخ بهائی که چرا همان هنگام پاسخ ندادید؟!
🔹فرمود؛ این روزها، ایران با همت عالمان بزرگ دینی به کانون گسترش مکتب تشیع تبدیل شده و چشم و گوش جهان اسلام به آن سوی دوخته است و شما یکی از استوانههای شناخته شده این کانون هستید، و من به عنوان یک طلبه -تواضع و خلوص مقدس را ببینید- ترجیح دادم مراتب علمی شما در نگاه حاضران، برتر از این طلبه تلقی شود، زیرا بیم آن داشتم که با پاسخ سؤال سوم شما، این استوانه ترک بردارد و خدای نخواسته از این رهگذر به کانون عظیم تشیع ایران که در آینده نقش سرنوشتسازی در جهان اسلام خواهد داشت، آسیبی وارد شود.
🔹آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
🔹حالا به این توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب که باید برای همگان فصلالخطاب باشد و هست توجه کنید. حضرت ایشان در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالی علیه- تاکید فرمودند: «در رقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد، بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند». و در چهاردهم خردادماه ۱۴۰۰ نیز فرموده بودند: «توصیه به نامزدها؛ انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد».
با توجه به توصیه حکیمانه حضرت آقا بدون کمترین ابهام و تردیدی میتوان گفت؛ عده اندک و کمشماری از مدعیان هواداری این یا آن کاندیدا که زبان و قلم به تخطئه و تخریب کاندیدای دیگر میچرخانند، نمیتوانند و باور کردنی نیست که خود را تابع رهبر معظم انقلاب بدانند!
📚روزنامه کیهان 20 خرداد 1403
#سیاسی
#انتخابات
نامیرایی شو 👈 @Nameera
🏴 يا أَبا جَعْفَرٍ، يَا مُحَمَّدَ بْنَ عَلِيٍّ، أَيُّهَا الْباقِرُ، يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، يَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلىٰ خَلْقِهِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حَاجَاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ
◾️شهادت پنجمین پیشوای شیعیان، حضرت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد.
#مناسبتی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
ذات پلید
امروز و امشب در اصفهان و در صدا و سیما دوچهره واقعی از اصلاح طلب جماعت دیدیم
در اصفهان ظریف به کشاورز معترض توهین میکند و پزشکیان هم مثل مشاور بیادبش به دیگری توهین میکند
در صدا و سیما وقتی مچ فاضلی خلافکار توسط کارشناس باز میشود هتاکی میکند و شأن مخاطب ایرانی و خارجی رو حفظ نمیکند
این جماعت سروته یه کرباسن نسبت به هموطن عبوس و خشمگین و طلبکار در مقابل غرب و آمریکا مثل گربه لوس و پاچه لیس.
ما به عقب بر نمیکردیم به حول و قوه الهی انشاءالله و برای همیشه، هم نظام و هم مردم به این جرثومههای رانتخوار روی خوش نشان نخواهند داد
قفل مرحله بعدی اصولگرایانی خواهند بود که در زیر سایه ظاهر الصلاحشان مشغول ثروتاندوزی از خون ملت ایران هستند.
این قفل هم بزودی خواهد شکست.
#سیاسی
نامیرایی شو 👈 @Nameera
چمران صفت
وقتی شهید چمران احساس میکند انقلاب اسلامی به او نیاز دارد زندگی در آمریکا را رها میکند و به ایران میآید، بسیار خالصانه به مردم و انقلاب خدمت میکند، بدون هیاهو بدون تبلیغات فراوان برای رضای خدا در کنار مردم میایستد.
چقدر امروز به مسئولینی چمران صفت نیاز داریم
#انتخابات
#سیاسی
نامیرایی شو @Nameera
💠از منظر امیرالمومنین علی علیهالسلام بخوانیم
🔹انتخاب دانشمند پارسا
🔹انتخاب سیاستمدار
🔹انتخاب فرد متخصص
🔹انتخاب فرد باتجربه و باحیا
🔹اثر انتخاب از روی علاقه یا خودرأیی
#انتخابات
نامیرایی شو 👈 @Nameera