هدایت شده از فرهنگی مدرسه علمیه نرجس(س) سبزوار سطح ۱ و ٢
🌹 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
👌 یکی از بزرگترین شاخصهای مردمی بودن حکومتها در دنیا، عبارت است از اینکه مردم در انتخابات و گزینشهای بزرگ ملی، چقدر شرکت میکنند. در آن کشوری که بیش از هشتاد درصدِ حائزین شرایط برای رأی دادن در پای صندوقها حضور مییابند - یعنی کشور ما - طبق معیارهای جهانی با همه منطقها و زبانهایی که امروز در دنیا، در عالم سیاست و مسائل سیاسی و اجتماعی مطرح و قابل فهم است، حکومت و نظام، نظامی مردمی است؛ نظامی است که در آن، حضور مردم محسوس است.
🌺 پیام به مناسبت حلول سال نو-1377/1/1
مدرسه علمیه نرجس س سبزوار
🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷
مفاتیح القلوب
🍀🌷🍀🌷🍀🌷🍀🌷
قالَ الصّادِقُ عليه السلام:
اِنّي اِذا سـافَرْتُ فى شَـهْرِ رَمَضـانَ ما آكُلُ اِلاّ الْقُوتَ وَ ما أَشْرَبُ كُلَّ الرَّىِّ.
☆☆☆☆☆
امام صادق(ع):
هرگاه در ماه رمضان به مسافرت بروم [ اگر چه مسافرم و روزه بر من واجب نيست ولى به احترام این ماه] جز به اندازه رمق داشتن غذا نمى خورم و هرگز از آب در حدّ سيراب شدن نمى نوشم.
وسائل الشيعه 7: 147 ح 5
🍀🌷🍀
قال رسول الله صلى الله عليه و آله:
مَنِ اغتابَ مُسلِماً في شَهرِ رَمَضانَ لَم يُؤجَرْ عَلى صِيامِهِ .
☆☆☆☆☆
پیامبراکرم(ص):
هر كس در ماه رمضان از مسلمانى غيبت كند، براى روزه اش مزدی دريافت نخواهد كرد.
بحار الأنوار : 75/258/53.
🍀🌷🍀
قالَ رسولُ اللِه صَلّی اللُه عَلیه وُآله لِمَعاذِبن جَبل:
وَاِنْ شِئْتَ أَنْبَأْتُکَ بِاَبْوابِ الْخَیْرِ؟ قالَ: قُلْتُ: اَجَلْ یارَسُولَ اللّهِ قالَ: اَلصَّوْمُ جُنَّةٌ، وَالصَّدَقَةُ تُکَفِّرُ الْخَطیئَةَ، وَقِیامُ الرَّجُلِ فِى جَوْفِ اللَّیْلِ یَبْتَغى وَجْهَ اللّهِ...
☆☆☆☆☆
پیامبراکرم(ص) به معاذ بن جبل فرمودند:مى خواهى ازدرهای خیر و سعادت آگاهت کنم ؟ او گفت: آرى اى رسول خدا !
پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله فرمودند:
ـ روزه که [ دربرابر نفسانیات وعذاب الهی ] سپر و محافظ است؛
ـ صدقه که گناه را می زداید؛
ـ بیدارى انسان در دل شب که بخاطر خدا باشد...
بحارالأنوار، ج 87، ص 123
🍀🌷🍀
قال الصادق علیه السلام:
شَهرُ رَمَضانَ لایُشبِهُهَ شَیء مِنَ الشُّهورِ ؛ لَهُ حَق وَ حُرمَه؛ اَکثِرمِنَ الصَّلاهِ مَااستَطَعتَ.
☆☆☆☆☆
امام صادق(ع):
ماه رمضان ماهی است که هیچ کدام ازماهها شبیه آن نیست و حق وحرمتی [ویژه] دارد؛ تا می توانی [ دراین ماه ] نمازبگزار.
کافی،ج۲،ص۶۱۹
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
14.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح دعای روز بیست و پنجم 👆👆👆
استاد محترم:
🌸خانم پزشکی🌸
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
🔴 اصلی ترین غربت امیرالمؤمنین چه بود⁉️
📌( قسمت نهم)
💠 احتمال دیگر؛ گفته اند شاید اینکه علی خیلی خون دل خورد که در سحر نوزدهم همه اش را با یک جمله افشاء کرد: « فزت ورب الکعبه» به پروردگار کعبه دیگه راحت شدم، دلیلش این بود که مردمی که سال اول مثل شتران تشنه که به آبشخور حمله میکنند، ریختند در خانه مولا گفتند: علی تو را به خدا ، تو بیا مسئولیت حکومت را قبول کن،( این عبارت خود حضرت است در نهج البلاغه که مثل شترهایی که به آبشخور حمله می کنند)، در خانه ی من ریختید حسنین زیر دست و پا ماندند، عبایم پاره شد...
💠 همین مردم؛ نه چهل سال بعد، نه ده سال بعد، نه پنج سال بعد، دوسال بعد. حضرت بر منبر کوفه به صورت خودش از دست اینها سیلی زد فرمود: بابا یاران معاویه حمله کرده اند به سرزمینمان بلند شوید برویم جنگ! یک نفر بلند نشد، گفتند تو خودت برو! چه امت ناخلفی! چه بیعت شکنان جسوری! خیلی غصه به دل علی کردند! من فقط یک مورد را برایتان می خوانم ، تا ببینید امیرالمومنین نه در دوران خانه نشینی، در دورانی که رهبر امت اسلام است، گرفتار چه درد منشان سست عنصری شد، و چه غصه ای خورد. در خطبه ۲۷ بند آخر می فرمایند: « یا اشباه رجال ولارجال!... ای مردنمایان نامرد!...» خیلی سنگین است یک امام جامعه ای اینطور با امتش حرف بزند!
💠 کوفیان همان کسانی هستند که خود حضرت در نهج البلاغه بعد از جنگ جمل در بصره، چنان در توصیف اینها خطبه خوانده و از آنها تعریف کرده!.. کارشان در دوسه سال به کجا رسیده؟! حضرت در رویشان نگاه می کند و می گوید: «ای مرد نمایان نامرد! ای کودک صفتان بی خرد!... چقدر دوست داشتم که شما را هرگز نمی دیدم، و هرگز نمی شناختم! شناسایی با شما به خدا سوگند که جز پشیمانی حاصلی نداشت و اندوهی غم بار سرانجام آن شد!...»
💠خیلی سنگین است ؛ امام دارد این جملات را به امتش می گوید : « خدا شما را بکشد که دل من از دست شماها پرخون و سینه ام از خشم شما مالامال است! کاسه های غم و اندوه را جرعه جرعه به من نوشاندید و با نافرمانی و ذلت پذیری رای و تدبیر مرا تباه کردید...خدا شما را بکشد! »
💠 خیلی امت نانجیب شده بودند! این هم پنج احتمال، برای اینکه اساس و ریشه ی مظلومیت مولا کجاست؟!
💠 همه ی اینها نشانه غربت امیرالمؤمنین است، اما ریشه غربت جای دیگری است، و آن عبارت است از «جهل امت!» اگر مردم غصب خلافت را می بینند و دم بر نمی آورند، چون جاهل اند؛نمیفهمند خدا چه سرمایه ای به اسم امیرالمؤمنین به آنها داده و قدرش را نمی دانند! اگر بی بی فاطمه زهرا ( سلام الله علیها) جلوی چشم مردم مدینه ضربت می خورد و شهید میشود و مردم می روند می خوابند و اعتراض میکنند که یا شب گریه کن، یا روز گریه کن ما راحت باشیم! چون جاهل اند! اگر غصب فدک را تحمل می کنند، جاهل اند! اگر یاران خاص علی اینقدر مزدور شده اند که حافظه هایشان را به معاویه فروختند، جاهل اند! و اگر مردم اینقدر پست و ناخلف شده اند که پای علی دیگر نمی ایستند، ریشه در جهل آنها دارد...
↩️ ادامه دارد...
👤حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#ماه_خدا
#شهر_المواسات
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
🔴 اصلی ترین غربت امیرالمؤمنین چه بود⁉️
📌 ( قسمت دهم)
💠 حضرت ریشه مظلومیت خودش را در (حکمت ۱۴۷) نهج البلاغه در کمال غربت و تنهایی فقط به یک نفر توانست افشاء کند، یک نفر؛ « کمیل بن زیاد»!
💠 می گوید: شبانه دست مرا گرفت، آرام آرام من را از شهر کوفه بیرون برد، رسیدیم به قبرستان کوفه، حضرت انگار هی مواظب هستند کسی نباشد! تا رسیدیم به قبرستان کوفه همینجوری دست مرا کشید و برد، آه پر دردی کشید... معلوم شد غصه علی ریشه اش کجاست؟! آه پر دردی کشید و فرمود : « إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ أَوْعِيَةٌ فَخَيْرُهَا أَوْعَاهَا » کمیل این قلبها ظرف هستند . بهترین ظرف با ظرفیت ترین آنهاست! امشب هر چه می گویم خوب حفظ کن! «فَاحْفَظْ عَنِّي مَا أَقُولُ لَك»َ
💠 حضرت چه چیزی می خواهد بگوید که بقیه مردم نمی توانند تحمل کنند؟؟! یک کمیل با ذره بین پیدا کرده برده شبانه کنار قبرستان، فرمود: « کمیل مردم جامعه سه دسته اند: یا عالم ربانی هستند( علی علیه السلام) یا «مُتَعَلِّمٌ عَلَي سَبِيلِ نَجَاةٍ » آموزنده بر راه نجاتند؛ (مثل کمیل)، بقیه مردم کدام جهنمی هستند ؟! بقیه آنها مطلقا « هَمَجٌ رَعَاعٌ » پشه های سرگردان در هوا هستند با هر بادی به آن سمت می روند، با هر صدایی دنبال آن صدا می روند از نور علم من هیچ استضائه ی نمی کنند و به هیچ ستون محکمی نچسبیده اند!
💠 بعد شروع کرده نکاتی در برتری علم با ثروت میگوید، دوباره به اینجا که رسید علی ( علیه السلام) اشاره به سینه مبارکش کرد وبا آه و غصه گفت : «إِنَّ هَاهُنَا لَعِلْماً جَمّاً...» کمیل به خدا در سینه علی پر از علم است؛ ای کاش کسی را پیدا می کردم که این علم را به او بدهم! بعد می گوید: اصناف مردم هیچکدام لایق این علم نیستند بیا یک نمونه اش را ببین؛ می گویم: « من به راههای آسمان از راههای زمین آشناترم! » به من می گوید: بگو چندتا مو در صورت من هست؟!
💠 غصه علی در این است؛ که همه سرمایه سعادت مادی و معنوی بشریت الی الابد فقط دست علی علیه السلام است!!
💠 این خطبه غدیر پیغمبر است که واجب کرد به پدران به پسرانشان برسانند تا قیامت. در غدیر دست مولای مظلوم ما را گرفت فرمود:« مَعاشِرَالنّاسِ، (فَضِّلُوهُ). » آی مردم علی را بر همه برتر بدانید! چرا؟! چون: « مامِنْ عِلْمٍ إِلاَّ وَقَدْ أَحْصاهُ الله فِی » علمی در هستی نیست مگر خدا همه را در من جمع کرده است « وَما مِنْ عِلْمٍ إِلاّ وَقَدْ عَلَّمْتُهُ عَلِیّاً» من هم هرچه علم دارم، داده ام به علی.
💠 خب می آییم سراغ خودت پیامبر! این را که قبلا جواب داد: « أنَا مَدینَةُ العِلمِ وعَلِیٌّ بابُها » من منهای علی را نمی توانید بشناسید، باید از علی وارد شوید هرعلمی است دست علی است. متاسفانه در این کشور شخصیت های طراز اول فرهنگی ما می روند عمرشان را می گذارند، کانت شناس می شوند علی شناس که نمی شوند هیچ، بهشتی شناس هم نداریم در این کشور! چقدر ما سرمایه سوز هستیم!...
↩️ ادامه دارد...
👤حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#ماه_خدا
#شهر_المواسات
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
Tahdir joze25.mp3
4.01M
#جزء_بیست_و_پنجم
#تحدیر #تندخوانی
#ماه_خدا
#شهرالمواسات
🍃🌺خوشبختي یعني بہ نیابت از امام زمانمون هر روز قرآڹ بخونيم💐
مدرسه علمیه نرجس س سبزوار
👇🌟👇🌟👇🌟👇
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
🔴 اصلی ترین غربت امیرالمؤمنین چه بود⁉️
📌 ( قسمت یازدهم)
💠... دیگر پیغمبر چگونه بگوید هیچ جا خبری نیست بروید در خانه علی؟ فرمود: اولا هیچ علمی نیست مگر آنکه دست علی است؛ بازهم برای اینکه استدلالش را محکم کند، استناد به قرآن (آیه ۱۲ سوره مبارکه یاسین) کرد. در ادامه همین فراز فرمود: «وَ هُوَ الإمامُ المُبینُ» ای مردم من که می گویم علی را « فَضِّلُوهُ » به خاطر این می گویم برتر از همه بدانید که علی همان «امام مبین» است کدام امام مبین؟ «الَّذی ذکَرَهُ الله فی سُورَةِ یس » همان امام مبینی که در سوره یاسین خدا خودش فرمود: «ْ وَ كُلَّ شَيْ ءٍ أَحْصَيْناهُ في إِمامٍ مُبينٍ». همه هستی را جمع کرده ایم در علی!
💠امت؛ علی را که همه علم است رها کرده اند! در نهج البلاغه میگوید: مردم چشمه های گوارا را رها کرده به چاله های پر از کرم و پشه دل خوش کرده اند!
💠 این غصه علی؛ ریشه مظلومیت علی است که از آن غصب خلافت در می آید، غصب فدک در می آید، در و دیوار در می آید، همه چیز در می آید... و یک جمله تلخ با عرض معذرت همچنان علی ( علیه السلام) به همین دلیل در میان شیعیانش مظلوم است!!
💠 ما بلدیم دور چاه نخلستان کوفه بنشینیم برای علی گریه کنیم، سینه بزنیم؛ بلد نیستیم برویم زیر بغلهایش را بگیریم بیاوریم بیرون، بگوییم آقا جان؛مگر ما مرده ایم که تو با چاه حرف میزنی؟! خب با ما حرف بزن! آن موقع می دانید علی ( علیه السلام) چه جوابی می دهد؟ می گوید: من ۱۴۰۰ سال است با شماها حرف زدم ، چند نفر از شما یک دور نهج البلاغه ی من را خوانده است؟ چند نفر از شما حرفهای من را خوانده است؟!
💠 در همین جلسه؛ خانمها، آقایان، دانشجویان، اهل علم... ما که اینقدر علی دوست هستیم؛ کداممان رفتیم این مظلومیت را رفع کردیم؟! چند نفر از ما یک دور نهج البلاغه اش را خوانده ایم؟ که رهبر انقلاب فرمود: «من گله دارم که چرا مردم نهج البلاغه را نمی خوانند!!دوران ما دوران نهج البلاغه است!»
💠 جرج جرداق مسیحی یک تنه ۲۰۰ مرتبه نهج البلاغه را خوانده؛ ما دویست نفرمان باهم یک بار نهج البلاغه را خوانده ایم؟؟!! پس ماهم با مردم کوفه خیلی فرقی از این جهت نمیکنیم!!
💠 ریشه مظلومیت علی این است که دریای علم در سینه اش هست، کسی نمیرود سراغش! امروز هم نمی روند سراغش! تا دلت بخواهد برایت سینه میزنیم ولی حرفهایت را گوش نمی دهیم!
💠 ما یک بار رغبت نکردیم ببینیم در این نهج البلاغه چه گفته ای برای این بشر ؟! چی گفته ای که جرج جرداق مسیحی عاشقت شده؟! تو چه گفته ای ابن ابی الحدید سنی را وقف خودت کردی، که ما خبر نداریم؟!!
💠 این غصه مولا به کجا رسید سحر نوزدهم ماه رمضان امیرالمؤمنین علیه السلام به جای اینکه از ضربت شیون بکند، از آن ضربت خوشحال شد، نه از دست ابن ملجم، از اینکه دیگر راحت شد از همه این غصه ها. روضه امشب من از زبان خود امیرالمؤمنین در (خطبه ۷۰) نهج البلاغه است، داغترین و بروز ترین روضه ی امشب است!
💠 چه خونی در سینه امیرالمؤمنین بود که این روضه را دارد می خواند؟!! در سال ۴۰ هجری سحرگاه ماه رمضان که ضربت خورد فرمود: « همانگونه که نشسته بودم، خواب چشمانم را ربود، رسول خدا را دیدم گفتم ای رسول خدا، از دست امت تو چه تلخی ها دیدم، و از لجبازی ها و دشمنی آنها چه کشیدم...» یا رسول الله! با من چه لجاجت ها کردند! چقدر خون به دل من کردند! پیغمبر رحمة للعالمین که در فتح مکه ابوسفیان را عفو کرد، به علی نگفت از دست امت راضی شو، ببخش! می گوید: تا به پیامبر شکوه کردم پیامبر فرمود: « علی جان نفرینشان کن!» عجب نفرینی هم کرد، و چقدر هم زود گرفت! « عرض کردم؛ خدا بهتر از آنان را به من بدهد، و به جای من شخص بدی را بر آنان مسلط کند»
💠امیرالمومنین در سال ۴۰ هجری در کوفه به شهادت رسید، حجاج بن یوسف ثقفی در همان سال متولد شد، سالها بعد جای علی بر کوفیان حاکم شد و همانطور که علی فرموده بود: چنان خونی از این مردم خورد، هرچه مردم در خانه خدا زجه زدند، خدا گوش نکرد!!
👤حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
#نهج_البلاغه
#ماه_خدا
#شهر_المواسات
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
23.mp3
5.78M
✨افق نور✨
تفسیر قطره ای قرآن کریم
⚡️آیات برگزیده جزء بیست و پنجم
🖋استاد محسن قرائتی
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
11.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شرح_دعای_ابوحمزه_ثمالی
#قسمت_بیست_و_یک
🎤دکتر علی غلامی
#ماه_خدا
#شهرالمواسات
مدرسه علمیه نرجس س سبزوار
👇🌟👇🌟👇🌟👇
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6