🏴هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
✍️از امام سجاد علیه السلام پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام... امان از شام ! در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
📚برگرفته از: تذکرة الشهداء ملاحبیب کاشانی
سلام عليكم
با احترام و عرض تسليت بمناسبت شهادت مظلومانه سيد وسالار شهيدان كربلا حضرت ابا عبدالله الحسين عليه السلام وياران با وفاي حضرتش؛ به استحضار مي رساند پيرو نامه شماره 998130 ، بدينوسيله زمان وشيوه برگزاري آزمون وامتحانات پاياني دوره هاي مجازي تابستانه كه با همكاري "مؤسسه تدبر در قرآن و سيره" برگزار گرديد به شرح ذيل اعلام مي گردد.
مستدعي است هرچه سريعتر نسبت به اطلاع رساني به كليه ي شركت كنندگان در اين دوره ها، اقدامات لازم را مبذول فرمائيد.
عناوين و زمان برگزاري امتحانات :
1- تدبر در قرآن كريم / قسمت اول ، شنبه 1399/06/15
2- تدبر در قرآن كريم / قسمت دوم ، دوشنبه 1399/06/17
3- سيره اهل بيت عليهم السلام ، چهارشنبه 1399/06/19
4- تربيت فرزند ، پنجشنبه 1399/06/20
5-مديريت خانواده، شنبه 1399/06/22
6-سبك زندگي اسلامي، دوشنبه 1399/06/24
شيوه نامه برگزاري آزمون ها :
در مورد نحوه برگزاري آزمون ها توجه شما عزيزان را به نكات ذيل معطوف ميدارد:
1- مسئوليت برگزاري آزمون ها به عهده مسئولين محترم فرهنگي مدارس علميه مي باشد.
2- با توجه به شرايط كرونايي آزمون ها به صورت مجازي برگزار مي گردد .
3- سؤالات مرتبط هر آزمون، بصورت روزانه در كانال افسران رهبري بارگذاري مي شود.
4- تعداد سوالات هر آزمون 40 سوال و به صورت چهارگزينه اي مي باشد .
5- زمان برگزاري آزمون ساعت 17 بعداز ظهر هر روز و مدت پاسخگويي 90 دقيقه است.
6- نمره قبولي در آزمون ها نمره 12 مي باشد.
7- در زمان آزمون استفاده از كتاب، جزوه، خلاصه هاي هر جلسه و ديدن كليپ ها و گوش دادن به صوت ها مجاز نمي باشد.
8- مسئول فرهنگي مي بايست رأس ساعت مقرر(17:00) سؤالات را در گروه يا كانال مرتبط شركت كنندگان از مدرسه خود قرار داده و رأس ساعت 18:30 پاسخنامه ها را در خصوصي خود از طلاب دريافت نمايد.
9-نحوه پاسخگويي به آزمون ها به سه شيوه مي باشد :
? فايل word بارگذاري شده در كانال را دانلود كرده و سپس در داخل فايل پاسخ ها را علامت گذاري كرده و آن را براي مسئولين فرهنگي ارسال كنند.
? فايل pdf و يا عكس پاسخنامه را از داخل كانال دانلود و سپس با ابزارهاي موجود در سيستم هاي كامپيوتر و موبايل پاسخ هاي صحيح را علامت گذاري كرده و سپس از صفحه گوشي و يا سيستم عكس گرفته و آن را براي مسئول فرهنگي ارسال كنند.
? پاسخ هاي صحيح را در درون برگه اي نوشته و سپس از آن عكس گرفته و براي مسئول فرهنگي ارسال نمايند.
10- مسئولين فرهنگي مي بايست پس از برگزاري آزمون و دريافت برگه ها از طلاب، آنها را باتوجه به پاسخنامه و كليد ارسالي از مركز تصحيح نموده و ظرف مدت 48 ساعت نمرات طلاب را در قالب فرم پيوست تكميل و به اين مركز ارسال نمايند تا مراحل اداري جهت صدور گواهي نامه پيگيري گردد. باتشكر
لطفا اطلاع رسانی کنید 🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻
✅بانویی که امام حسین علیه السلام، سه بار در قبر به دیدنش آمد!
✍️ائمه اطهار به ویژه امام زمان(علیه السلام) تاکید فراوانی بر مداومت به خواندن زیارت عاشورا داشته اند. این زیارت از ناحیه خود خداوند متعال نازل شده و از احادیث قدسی به شمار می رود. از حاج محمدعلی روایت شده که: در یزد مرد صالح و فاضلى بود که به فکر آخرت خویش بود و شبها در مقبره اى خارج شهر یزد که به آن مزار گویند، مى خوابید.
💠این مرد همسایه اى داشت که از کودکى در مکتب و غیره با هم بودند، تا اینکه بعدها باج خواهى و پول زورگرفتن را انتخاب کرد و تا آخر عمر هم چنین مى بود، تا اینکه مرد و در همان مقبره مذکور دفن کردند. هنوز یک ماه نگذشته بود که حاج محمد على او را در خواب دید، با حالت زیبا و سر حال از نعمت!! او گوید: نزدش رفتم و به او گفتم: تو از کسانى نبودى که در باطن نیکو باشی و کار تو جز عذاب نتیجه اى نداشت، چگونه به این مقام رسیدى؟! آن مرد گفت: آرى مسئله همانطور است که تو گفتى، من تا دیروز در سخت ترین عذاب بودم،
تا اینکه همسر استاد اشرف آهنگر از دنیا رفت و او را در اینجا دفن کردند و اشاره کرد به مکانى که صد ذراع فاصله داشت. و در همان شبى که او را به خاک سپردند، حضرت امام حسین(علیه السلام) سه بار به دیدن او آمدند. و در مرتبه سوم دستور فرمود: تا عذاب را از اهل این قبرستان بردارند، به این جهت حال من نیکو شد و در نعمت و وسعت قرار گرفتم. حاج محمدعلى گوید: با تعجب از خواب بیدار شدم، استاد اشرف آهنگر را نمى شناختم و جاى او را نمى دانستم، در میان بازار آهنگرها جستجو نمودم تا استاد اشرف را پیدا کردم.
از او پرسیدم،آیا شما همسر دارى؟ گفت: داشتم، ولى دیشب فوت نمود و او را در فلان جا دفن کردیم. از او پرسیدم: آیا همسر شما به زیارت امام حسین (علیه السلام) رفته بود؟ گفت: خیر. پرسیدم: آیا مصیبت حضرت را مى نمود؟ گفت: خیر. پرسیدم: آیا او براى امام حسین مجلس مصیبت برپا مى کرد؟ جواب داد: خیر، منظورت از این سوالها چیست ؟
💥آن مرد داستان خواب خود را بیان کرد و گفت مى خواهم رمز آن ارتباط میان او و امام حسین را دریابم. استاد اشرف گفت: آن زن همواره به خواندن #زیارت_عاشورا مداومت داشت...
📚شیخ عباس قمی، کتاب شریف مفاتیح الجنان
❇️مسابقه «قصههای قرآنی برای کودکان آسمانی»
➖برگزاری مسابقات قرآنی ویژه کودک و نوجوان با جوایز ارزنده در برنامه موبایلی تعامل محور و ۱۵ زبانه قصهها و بازیهای قرآنی، کد هدیه اختصاصی 10 قصه قرآنی برای کلیه طلاب محترم دارای پرونده فعال (اعم از شاغلین و غیر شاغلین) بهصورت پیامک ارسال شده است.
➖همچنین عزیزان در صورت عدم دریافت پیامک میتوانند از روش های زیر اقدام به تهیه کد اختصاصی خود نمایند:
1. تماس تلفنی با سامانه 31200 ( مرکز تلفن سجا ) و ارتباط با کارشناسان و اقدام به دریافت کد
2. مراجعه به پنل شخصی سخا > قسمت معاونت خانواده و امور فرهنگی > بخش کدهای هدیه> نرم افزار قصه های قرآنی
🌐 سامانه سخا👈http://service.csis.ir
📲دانلود نرمافزار از :
http://go2l.ir/7yqpc
📣 کانال رسمی اطلاع رسانی و پاسخگویی مرکز خدمات حوزه علمیه خراسان رضوی 🆔 ایتا: Go2l.ir/Eta_42
🆔 بله: Go2l.ir/Ble_42 🆔 ارتباط با مدیر کانال: @Public_Kh_Razavi
با سلام خواهرانی که کارت خدمات خود را تحویل نگرفته اند فردا از مدرسه اهل بیت بین ساعت 8 الی 12 واقع در خیابان بیهق روبروی خ قائم دریافت نمایند. توکلی
🔻چرا اسبها که حیوانات فهمیده و نجیبی هستند، روز #عاشورا بر پیکر مطهر امام حسین علیه السلام تاختن؟!
🔹حدود هشتاد سال پیش یکی از علمای اصفهان که از سادات خیلی اصیل هم هستند…آن زمان ايشان جوان بوده و روضه خوان دهه اول محرم بوده، به يكى از روستاهای اطراف منبر می رود. آن روز برف سنگينى مى آمده است.
وقتى روضه اش تمام مى شود بايد به يك روستای ديگر با فاصله مثلاً يك فرسخ برود.
🔹نقل می کند: عباى زمستانيم را به سر كشيدم و سوار بر الاغ شدم و رفتم. برف سنگينى مى آمد. مقدارى كه آمدم احساس کردم، گويا يك سوارِ ديگر از پشت سر من، دارد مى آيد.
حدس زدم یه نفر از روستا آخرش آمده مراقب من باشد.
▫️بعد آن آقا كه پشت سر من مى آمد گفت:« آ سيد مصطفى سلامٌ عليكم».
▪️گفتم:« سلام عليكم» .
▫️گفت: «مسئلةٌ»(یعنی سوالی داشتم؟)
▪️گفتم:« بفرماييد».
▫️گفت:« آيا در روز عاشورا دشمن بر جسد حضرت سيدالشهداء اسب تاخت؟
▪️گفتم:« بله من در تاريخ خوانده ام كه چنین کاری کرده اند.
▫️آن آقا گفتند:« و اسب ها هم بر بدن رفتند؟»
▪️گفتم: «بله در تاريخ هست كه اسب ها هم بر بدن رفتند.»
🔹مدتى گذشت و يك خورده جلوتر آمديم.
▫️ باز آن آقا گفتند:« آسيد مصطفى! آيا متوكل عباسی خواست قبر حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) را، منهدم كند؟»
▪️گفتم: بله سعى كرد كه از بين ببرد».
▫️گفت:« گاوها را فرستاد كه قبر را شخم بزنند و مساوى كنند؟»
▪️گفتم:من در تاريخ خوانده ام كه فرستادند اما گاوها نرفتند.
▫️گفت« چطور؟ اسب كه حيوان نجيب و خوش فهمى است و در عالم خودش بيش از گاو متوجه می شود، اما بر جسد و بدن مبارك حضرت سيدالشهداء (علیه السلام) رفت ولى آن گاوها حتى بر قبر مطهر هم نرفتند و قبر را از بين نبرند؟!»
🔹آقا سید می گوید:
من به فکر رفتم که عجب سوالى شد! اين از محدوده توانائى فکری اين آبادى و اين منطقه بيرون است! داشتم به جوابش هم فكر مى كردم.
گويا حس كردم از همان پشت سر نورى به دلم افتاد و جوابی برای این سوال به نظرم آمد.
▪️گفتم:« البته اين قضيه يك جوابى دارد».
▫️گفتند:« چى هست؟»
🔹گفتم:« روز عاشورا حضرت سيد الشهداء (عليه السلام) خواسته بودند كه هر چه دارند را براى خدا بدهند حتى اين يك مشت استخوان را گذاشتند وسط و خودشان اجازه دادند و خودشان خواسته بودند كه اسب بر بدن مبارکشان برود. خود حضرت خواستند هر چه داشتند را در راه خدا داده باشند.
🔹اما در جريان متوكل، اينها مى خواستند آثار حضرت را از بين ببرند.
نظر امام حسین (علیه السلام) بر از بين رفتن آثارشان نبود، از اول خود حضرت مى خواستند، آثارشان محفوظ بماند تا مردم به اين وسيله بهره ببرند و مقرّب به خدا شوند».
🔹آن آقا كه پشت سر بود، فرمود:« درست است.»
آقا سید مصطفی می گوید: بعد پشت سرم را نگاه كردم ديدم هيچ كسى نيست حتى جاى پائى غير از همين مسيرى كه من آمده ام، نيست…(فهمیدم آقا امام زمان عج بوده اند)
📚دفتر نشر بیانات حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری
◾️◾️◾️◾️◾️
🌷 ⬅️موضوع: افشای ادعاهای دروغين معاویه در جواب نامه معاویه پس از جنگ جمل
✅ فضائل بنی هاشم و رسوایی بنی اميه
♦️معاويه! دست از اين ادعاها بردار، كه تيرت به خطا رفته است، همانا ما، دست پرورده و ساخته پروردگار خويشيم، و مردم تربيت شدگان و پرورده های مايند،
🔹 اينكه با شما طرح خويشاوندی ريختیم. ما از طایفه شما همسر گرفتيم، واقعا شما از طايفه ما همسر انتخاب كرديد، و برابر با شما رفتار كرديم، عزت گذشته، و فضيلت پيشين را از ما باز نمی دارد،
🔹 شما چگونه با ما برابريد كه پيامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) از ماست، و دروغگوی رسوا از شما، حمزه شير خدا (اسدالله) از ماست، و ابوسفيان، (اسدالاحلاف) از شما، دو سيد جوانان اهل بهشت از ما، و كودكان در آتش افكنده شده از شما، و بهترين زنان جهان از ما، و زن هيزم كش دوزخيان از شما، از ما اين همه فضيلتها و از شما آن همه رسواييهاست.
📜 #نهج_البلاغه، #نامه28
#عدم_بصیرت_امت
#درتشخیص_حق
#واقعه_کربلا
#خطبه_حضرت_سجاد_شام
✅ تدوین: مرتضوی نژاد