هدایت شده از خواهران فعال سبزواری
ارسال اثر به کانال 👇
✨✨نرجسیون سبزوار ✨✨
آی دی کانال:
@NarjesionSabzevar
ادمین ها: @F1412r
🔴رسول خدا صلّى اللّه عليه وآله فرمودند:
♦️لَا تَزَالُ أُمَّتِي بِخَيْرٍ مَا أَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَوْا عَنِ الْمُنْكَرِ وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى فَإِذَا لَمْ يَفْعَلُوا ذَلِكَ نُزِعَتْ مِنْهُمُ الْبَرَكَاتُ وَ سُلِّطَ بَعْضُهُمْ عَلَى بَعْضٍ وَ لَمْ يَكُنْ لَهُمْ نَاصِرٌ فِي الْأَرْضِ وَ لَا فِي السَّمَاءِ؛
♦️امتم همواره به خير و نيكى به سر خواهند برد تا آنگاه كه امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك همكارى داشته باشند، هرگاه دست به چنين كارهايى نزدند، خير و بركت از آنان گرفته می شود و برخى از آنها بر بعضى ديگر تسلط می يابند و در زمين و آسمان يار و ياورى نخواهند يافت.
📚وسایل الشیعه ج۱۱ص۳۹۸
🕹کد اثر : شماره 257
(با باز کردن و مشاهده اثر، در #مسابقه_رای_مردمی شرکت کنید و ضمن رای به اثر منتخب، برنده ما باشید🎁)
▪️«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّه»▪️
🏴سوگواره و مسابقه بزرگ مجازی "من حسینی ام"
#هر_خانه_یک_حسینیه
#هر_خانه_یک_کتابخانه
#ما_ملت_امام_حسینیم
#هر_خانه_یک_مسجد
#من_حسینی_ام
#لبیک_یا_حسین
هر # ، یک مسابقه (به ۱۱۰ برنده ما بپیوندید)
╭┅┅❀🍃🖤🍃❀فتح ┅╮ https://eitaa.com/joinchat/4092067873Cd2b9de633c
🆔 @akhlaghvasolok
╰┅┅┅┅❀🍃🖤🍃❀┅┅╯
🆔┅┅┅┅❀🍃🌸🍃❀مسابقه ایتا 🏁┅┅╮
https://eitaa.com/joinchat/1588527163Cb908b8153f ┅┅❀🍃🌸🍃❀┅┅┅┅╯
🌺مردی به امام سجاد (ع) فرمود:
🔻من شما را شدیدا برای خدا دوست دارم حضرت سر بزیر انداخت و لحظاتی تأمّل کرد و سپس فرمود : پروردگارا پناه می برم به تو، از اینکه مرا به خاطر تو دوست داشته باشند در حالی که تو مرا دشمن باشی . (تحف العقول ،ص 289)
🌺 سپس حضرت به آن مرد فرمود من هم تو را دوست دارم بخاطر آنچه که مرا در باره آن دوست داری.نكته اساسى كه در اين بيان وجود دارد و درس بزرگى براى ما است، توجه فورى به خطرى است كه در برابر چنين پديدهاى (محبوب بودن نزد مردم بخاطر خدا) انسان را تهـديد مي كند. لذا وقتى آن مرد به حضـرت عـرض مى كند كـه شما را بـراى خـدا دوست دارم نمى فرمايند: از تو متشكرم، يا خدا را بر اين محبوبيت سـپاس مي گويم ،
🌺 بلـكه مى فرمايند: «پرودگارا پناه مى برم به تو از اين كه مردم مرا به خاطر تو دوست داشته باشند ولى تـو مـرا دشمن داشته باشى» و اين خطر بزرگى است براى ما، نكند كه مردم فكركنند ما مخلصانه براى خدا كارمى كنيم و در راه او قدم مى زنيم اما حقيقتاًً ما، اين طور نباشيم، و ظاهر و باطنمان يكى نباشد و مـوجبات غضب الـهى را در خـود بوجود آورده باشيم. و در اين صورت است كـه مردم به خـاطر خـدا ما را دوست دارند ولى خداوند - نعوذ باللّه - دشمن ما مى باشد.
شرح حدیث از مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای (حفظه الله)
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
📩 #حضرت_امام_سجاد_علیه_السلام
⚫️کاروان اهل بیت به سرپرستی امام زین العابدین علیه السلام پس از واقعه کربلا و اسارت، سرانجام به سوی مدینه حرکت کردند. نزدیک مدینه مردم شهر گریه کنان و ناله زنان به استقبال کاروان آمدند. فضا یکباره غرق شیون و ناله شد. امام زین العابدین علیه السلام با اشاره دست مردم را ساکت کردند. آن گاه لب به سخن گشودند و فرمود:«سپاس خدای را که پروردگار جهانیان است. مهربان، فرمانروای روز جزا و خالق همه موجودات است. خداوندی که از ادراک عقل ها دور و در عین حال نزدکی، و رازهای نهان نزد او آشکار است. ما در برابر گرفتاری روزگار، دردهای جانسوز، مصیبت های دلخراش و حوادث تلخ و دردناک خدا را سپاس می گوییم. ای مردم، خداوند، که سپاس او می گوییم، ما را به مصیبت های بزرگ و سهمگین و ضربه بزرگی که بر پیکر اسلام وارد شد، آزمایش کرد».
⚫️امام سجاد علیه السلام که در دوران امامت خویش در محدودیت شدیدی به سر می برد و حاکمان مستبد اموی سایه شوم خود را بر شهرهای اسلامی گسترده بودند و اهل ایمان از ترس مال و جان خود مخفی می شدند، با اتخاذ صحیحترین تصمیم ها و موضعگیری های مناسب و بجا و با استفاده از مؤثرترین شیوه ها توانست از فرهنگ عاشورا و دستآوردهای ارزشمند آن -که همان عزت و افتخار ابدی برای اسلام و مسلمانان و بلکه برای جهان بشریت بود- به صورت شایستهای پاسداری کرده و راه حماسه آفرینان کربلا را تداوم بخشد و یاد و نام و خاطره سالار شهیدان حضرت حسین بن علی علیهما السلام را جاودانه ساخته و بر بلندای تاریخ ابدی نماید.
⚫️از بهترین روشهای امام سجاد علیه السلام برای پاسداری از فرهنگ عاشورایی اسلام، که حکایت از بینش عمیق و زمانشناسی آن حضرت دارد، عرضه نیایشهای عرفانی و روشنگر می باشد .
⚫️دعاهای حضرت سیدالساجدین علیه السلام که در مجموعه های ارزشمندی همچون صحیفه سجادیه، مناجات خمسة عشر، دعای ابو حمزه ثمالی، نیایشهای روزانه و . . . گرد آمده است، دل هر شنونده عارف و اندیشمندی را می لرزاند و توجه به معانی بلند و با شکوه آن، تشنگان وادی کمال و معرفت را سیراب می سازد.
⚫️امام زين العابدين(ع) پس از بازگشت به مدينه، به مدت 34 سال امامت شيعيان را بر عهده داشت و در اين مدت نيز با حوادث و رويدادهاي بزرگي روبرو گرديد ولي به حول و قوه الهي از همه آن ها با سربلندي و سرافرازي عبور كرد.
اين امام همام پس از پنجاه و هفت سال زندگي، در محرم سال 95 قمري، بر اثر زهري كه به دستور وليد بن عبدالملك اموي به آن حضرت خورانيده شد، در مدينه منوره به شهادت رسيد و در قبرستان بقيع در جوار قبر مطهر عمويش امام حسن مجتبي(ع) به خاك سپرده شد.
⚫️درباره تاريخ شهادت امام زين العابدين(ع)، گرچه تمامي مورخان و سيره نگاران، اتفاق دارند كه اين واقعه عظيم در ماه محرم واقع شد، ولي در تعيين روز و سال وقوع آن، اتفاق نظر و ديدگاه واحدي وجود ندارد. برخي از آنان، روز دوازدهم محرم، برخي هيجدهم محرم و برخي ديگر بيست و پنجم محرم را روز شهادتش مي دانند. هم چنين درباره سال شهادتش با اين كه اكثر مورخان، سال 95 را ذكر كرده اند، برخي سال 94 قمري را بيان نموده اند.
2️⃣ راههای خداشناسی
♦️خدا از کسی متولّد نشد تا در عزّت و توانايی دارای شريک باشد؛ فرزندی ندارد تا وارث او باشد؛ وقت و زمان از او پيشی نگرفت، و زيادی و نقصان در او راه ندارد؛ خدا با نشانه های تدبير استوار، و خواسته های حکيمانه در خلق نظام احسن، در برابر عقل ها، آشکارا جلوه کرده است. از نشانه های آفرينش او، خلقت آسمان های پابرجا، بدون ستون و تکيه گاه است. آسمان ها را به اطاعت خويش دعوت و آنها بدون درنگ اجابت کردند، اگر اقرار آسمان ها به پروردگاری او، و اعترافشان در اطاعت و فرمانبرداری از او نبود، هرگز آسمان ها را محلِّ عرش خويش و جايگاه فرشتگان، و بالا رفتن سخنان پاک و اعمال نيک و صالح بندگانش قرار نمی داد. ستارگان را نشانه های هدايت گر بيابان ماندگانِ سرگردان قرار داد، تا به وسيله آنها راهنمايی شوند، ستارگانی که پرده های تاريکِ شب، مانع نورافشانی آنها نمی گردد، و نمی تواند از نورافشانی و تلألو ماه در دل آسمان جلوگيری کند. پس پاک است خدايی که پوشيده نيست بر او سياهی تيره و تار، بر روی ناهمواری های زمين و نه در قلّه های کوتاه و بلند کوه ها، و نه غرّش رعد در کرانه آسمان و نه درخشش برق در لابلای ابرها، و نه وزش بادهای تند و طوفان، و نه ريزش برگ ها بر اثر بارش باران، و نه محلِّ سقوط قطرات باران، و نه مسير کشيده شدن دانه ها به وسيله مورچگان، و نه غذاهای کوچکِ ناديدنی پشه ها و نه آنچه که در شکم حيوانات مادّه در حال رشد است (خدا به همه آنها آگاه است).
3️⃣خداشناسی
♦️حمد و سپاس خداوندی را سزاست که همواره وجود داشت، پيش از آن که کرسی يا عرش، آسمان يا زمين، جن يا انس، پديد آيند. خداوندی که ذات او را فکرها و عقل های ژرف انديش نمی توانند بشناسند، و با نيروی انديشه نمی توانند اندازه ای برای او تصوّر کنند. هيچ سؤال کننده ای او را به خود مشغول نسازد، و فراوانی عطا و بخشش از دارايی او نکاهد، برای ديدن به چشم مادّی نياز ندارد، و در مکانی محدود نمی شود. همسر و همتايی ندارد، و با تمرين و تجربه نمی آفريند، و با حواس درک نشود، و با مردم مقايسه نگردد. خدايی که بدون اعضاء و جوارح و زبان و کام با حضرت موسی(علیه السلام) سخن گفت و آيات بزرگش را به او شناساند. ای کسی که برای توصيف کردن پروردگارت به زحمت افتاده ای! اگر راست می گويی جبرييل و ميکاييل و لشکرهای فرشتگان مقرّب را وصف کن، که در بارگاه قدس الهی سرفرود آورده اند، و عقل هايشان در توصيف بهترين آفريننده، سرگردان و درمانده است. تو چيزی را می توانی با صفات آن درک کنی که، دارای شکل و اعضاء و جوارح و دارای عمر محدود و أجَلِ معيّن باشد. پس جز الله خدايی نيست که هر تاريکی را به نور خود روشن کرد، و هرچه را که جز به نور او روشن بود، به تاريکی کشاند.
📜 🍁نهج_البلاغه، 🍁خطبه182
▪️ الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج ▪️
✍️مردی خدمت امام کاظم علیه السلام رسید و عرض کرد: ده نفر عائله دارم تمامشان بیمارند، نمی دانم چه کنم و با چه وسیله گرفتاری اشان را بر طرف سازم؟
امام علیه السلام فرمود: آنان را به وسیله صدقه و احسان به نیازمندان مؤمن در راه خدا، معالجه کن ( به نیازمند صدقه داده و از او بخواهید، دعا کند. ) که هیچ چیزی سریع تر از صدقه حاجت را بر آورده نمی کند و هیچ چیز برای بیمار سودمندتر از صدقه نمی باشد.
📚 بحارالانوار، ج ۶۲، ص ۲۶۹
ابن سعد ( متوفای ۲۰۰ ه.ق ) می نويسد:چه بسا نيازمندانی كه به حضور امام سجاد علیه السلام می رسيدند و قبل از اظهار نياز، خواسته خود را از امام دريافت می كردند و امام می فرمود: صدقه قبل از اين كه به دست نيازمند برسد، نخست به دست خداوند می رسد.
📚 طبقات ابن سعد، ج ۵، ص ۱۶۰
▪️ الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج ▪️
☘️ آیت الله سید علی آقای قاضی و اکثر بزرگان چله زیارت عاشورا می گرفتند و تاکید داشتند که این زیارت حاجت های بزرگ را برآورده میکند
🔴روش کوتاه امام هادی در خواندن زیارت عاشورا با صدلعن و صدسلام:
👈زیارت عاشورا را بخوانید، به صدلعن و صد سلام رسیدید اینگونه عمل کنید:
يك بار لعن را -اللهم العن اول ظالم...- کامل ميخوانيد و جمله ي پاياني آن؛ "اللهم العنهم جميعا" را ۹۹ مرتبه تكرار مي كنيد
و سلام را كه يك بار عرض مي كنيد، فقط "السلام علَي الْحسين و عليٰ عليِّ بنِ الحسين و علی اولاد الحسین و عليٰ اصحاب الحسين" را ۹۹ مرتبه تكرار كنيد
📖 سند روایت : شفاء الصدور فی شرح زیارة العاشورا
مطالب کانال نرجسیون به خصوص روایات وداستان هاش واقعا عالیه👌👌.کاش بیشتر وقت داشتیم برای خوندن مطالب وتشکراز زحمات شما🌺🌺🌺 با سپاس فراوان از طلبه فعال خانم مهسا رازقندی ممنون از لطف شما