ادامه👇
«عطیه عوفی» شاگردش او را در این سفر همراهی می کرد. شیخ طوسی جابر را اولین زائر امام حسین علیه السلام دانسته و روز ورود او را به کربلا، بیستم صفر همان سال دانسته است.
➖عطیه عوفی می گوید: با جابر بن عبدالله به عزم زیارت قبر حسين عليه السلام بیرون آمدم و چون به کربلا رسیدیم، جابر نزدیک شط فرات رفته و غسل کرد و ردایی همانند شخص محرم بر تن کرد و همیانی را گشود که در آن بوی خوش بود و خود را معطر کرد و هر گامی که بر می داشت ذکر خدا می گفت تا نزدیک قبر مقدس رسید و به من گفت: دستم را بر روی قبر بگذار! (جابر بن انصاری نابینا بود) چون چنین کردم، بر روی قبر از هوش رفت. من آب بر روی جابر پاشیدم تا به هوش آمد، آن گاه سه مرتبه گفت: یا حسین! سپس گفت: «حبيب لا يجيب حبيبه!» وبعد اضافه کرد: چه تمنای جواب داری که حسین (ع) در خون خود آغشته و بین سر و بدنش جدایی افتاده است! و گفت: «من گواهی می دهم که تو فرزند بهترین پیامبران و فرزند بزرگ مؤمنین هستی، تو فرزند سلاله هدایت و تقوایی و پنجمین نفر از اصحاب کساء و عبایی، تو فرزند بزرگ نقیبان و فرزند فاطمه سیده بانوانی آغشته و بین سر و بدنش جدایی افتاده است! و گفت: «من گواهی می دهم که تو فرزند بهترین پیامبران و فرزند بزرگ مؤمنین هستی، تو فرزند سلاله هدایت و تقوایی و پنجمین نفر از اصحاب کساء و عبایی، تو فرزند بزرگ نقیبان و فرزند فاطمه سیده بانوانی...
➖ سید بن طاووس، داستان زیارت جابر و عطيه از کربلا را نقل کرده و زیارتنامه ای را که جابر با آن، امام وشهدا را زیارت کرده، آورده است. جابر پس از زیارت، روی قبر خم شد و صورت خود را به قبر مالید و چهار رکعت نماز خواند و آنگاه به زیارت قبر علی اکبر رفت و آن حضرت را نیز زیارت کرد و بر قبر او بوسه زد و دو رکعت نماز گزارد. سپس به زیارت بقيه شهدا رفت و با کلماتی عمیق زیارتنامه خواند. در پایان به زیارت حضرت ابوالفضل عليه السلام رفت و با جملاتی زیبا آن حضرت را زیارت کرد و دو رکعت نماز گزارد.
➖شاید از همین روست که از آن به بعد، زیارت حرم مطهر امام حسین (ع) در اربعین تاکید شده است. تا جایی که در روایت معتبر از امام حسن عسکری (ع) در میان پنج نشانه مومن خواندن زیارت اربعین ازعلائم شیعه بودن شمرده شده است.
حسن رجبی
اربعین حسینی ۱۴۰۰
🖌 #یادداشت_روز
🔹ایران تغییرات مرزی را تحمل نمیکند
#سعدالله_زارعی
◾تحولات در مرزهای شمال غربی ایران میتواند تأثیر عمدهای بر وزن سیاسی ایران و روسیه در تحولات منطقه قفقاز و حتی فراتر از آن داشته باشد. آنچه اکنون در مرزهای شمال غربی ایران مشاهده میشود، شکلگیری یک اتحاد نامرئی بین آمریکا، ترکیه، آذربایجان، ارمنستان و رژیم صهیونیستی است و هدفگذاری آن ایجاد یک تغییر ژئوپولیتیک با نتایج راهبردی علیه دو کشور ایران و روسیه است. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
1- نیروهای نظامی جمهوری آذربایجان محور گوریس قاپان در ارمنستان را مسدود کرده و اجازه عبور خودروهای سنگین ایران به ارمنستان را نمیدهند که این به منزله نقض حاکمیت دو کشور جمهوری اسلامی و جمهوری ارمنستان است و اگر استمرار پیدا کند در نهایت به کاهش نقش ایران در این منطقه منجر میشود. ضمن آنکه ایجاد تنش در مرزهای شمالی میتواند تا حوزه خزر امتداد پیدا کند. همزمان با این فعل و انفعالات، ادبیات رسانهای و محافل بهظاهر غیررسمی...
ادامه مطلب در روزنامه کیهان👇
https://kayhan.ir/fa/news/226763
🔶نسیم قزوین
@nasimqazvin
سلام
برای ثبت نام بسته اینترنت هدیه معلمان، اساتید، دانشجویان و طلاب فعال شده است. به آدرس
https://ictgifts.ir
مراجعه کنید
📂 #تیتر_اول
🔹اقدام انقلابی مجلس در حذف یک رانت مهم شغلی
🔸مجلس در جلسه دیروز خود در اقدامی قابل ستایش و در روند بررسی جزییات طرح تسهیل مجوز کسب و کارها ضمن تصویب این طرح که در حوزه مجوزها انحصارزدایی میکند حتی امکان ویژهای که پیش از این برای نمایندگان و قضات وجود داشت را نیز حذف کرد تا شرایط برای متقاضیان عادلانهتر شود.
جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف و با حضور 203 نفر از نمایندگان آغاز شد.
روز گذشته مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی نظر خود را درباره طرح تشکیل استان کرمان جنوبی اعلام و آن را مغایر قانون و سیاستهای کلی عنوان کرد. در این گزارش با بیان این نکته که طبق ماده واحده طرح حاضر، «استان کرمان جنوبی از شهرستانهای جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار، قلعه گنج، منوجان و فاریاب تشکیل میشود»، آمده: به لحاظ حقوقی و قانونی، گذشته از مغایرت طرح حاضر با اصل هفتاد و پنجم (۷۵) قانون اساسی و بند «۱۰» اصل سوم (۳) قانون اساسی، محدوده پیشنهادی برای تشکیل استان کرمان جنوبی، براساس تبصره «۱» ماده (۹) قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری (مصوب ۱۵/ ۰۴/ ۱۳۶۲)، از حداقل شرایط قانونی (یک میلیون نفر جمعیت برای هر استان) برخوردار نیست. همچنین طرح حاضر مغایر بند «الف» ماده (۲۸) قانون برنامه ششم توسعه است که طبق آن حجم، اندازه و ساختار مجموع دستگاههای اجرایی در طول اجرای قانون برنامه، باید حداقل به میزان ۱۵ درصد نسبت به وضع موجود کاهش یابد....
ادامه مطلب روزنامه کبهان👇
https://kayhan.ir/fa/news/227675
🔴 کاهش ۴/۵ درصدی نرخ تورم نقطه به نقطه در مهرماه
◾️نخستین نتایج عدم استقراض دولت رئیسی از بانک مرکزی در دوماه اخیر کاهش 4.5 درصدی تورم نقطه به نقطه در مهرماه است که مرکز آمار رسما آن را اعلام کرد.
به گزارش مرکز آمار ایران، منظور از نرخ تورم نقطهای، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه مشابه سال قبل میباشد. نرخ تورم نقطهای در مهر ماه ١٤٠٠ به عدد ٣٩,٢ درصد رسیده است. یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٣٩.٢ درصد بیشتر از مهر ١٣٩٩ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کردهاند.
نرخ تورم نقطهای مهر ماه ١٤٠٠ در مقایسه با ماه قبل
٤,٥ واحد درصد کاهش یافته است. نرخ تورم نقطهای گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» با کاهش ١,١ واحد درصدی به ٦٠.٥ درصد و گروه «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» با کاهش ٥.٩ واحد درصدی به ٢٩.٥ درصد رسیده است.
این در حالی است که نرخ تورم نقطهای برای خانوارهای شهری ٣٨,٤ درصد میباشد که نسبت به ماه قبل ٤.٥ واحد درصد کاهش داشته است. همچنین این نرخ برای خانوارهای روستایی ٤٣.٩ درصد بوده که نسبت به ماه قبل ٣.٩ واحد درصد کاهش داشته است....
ادامه مطلب در روزنامه نامه کیهان👇
https://kayhan.ir/fa/news/228290
🔶 نسیم قزوین @nasimqazvin
🖌 #یادداشت_روز
🔹وین برای #مذاکره یا #نتیجه؟
#سعدالله_زارعی
«مذاکرات وین» در دولت جدید جمهوری اسلامی چه وجهی پیدا میکند؟ آیا به نتیجهای منجر خواهد شد؟ چشمانداز مذاکرات چیست؟ مذاکرات وین حدود شش ماه پیش یعنی 17 فروردینماه گذشته با این داعیه که آمریکا میخواهد به برجام برگردد و به تعهدات خود عمل کند شروع گردید و طرفهای اروپایی بهخصوص فرانسه اصرار داشتند که ایران به مذاکرات وین بپیوندد. بر اثر پافشاری ایران مذاکرات وین بدون حضور مستقیم آمریکا شکل گرفت و حدود دو ماه پس از روی کار آمدن
«جو بایدن» شروع شد و شش دور به درازا کشید و در نهایت عمر دولتی که به این مذاکرات و قول و قرارهای طرف اروپایی دل بسته بود، به سرانجام رسید ولی مذاکرات نتیجه ملموسی دربر نداشت و حتی به عمق بیاعتمادی ملت ایران به طرف غربی هم افزود، تا جایی که نتایج دو نظرسنجی اخیر که یکی توسط «گالوپ» و دیگری توسط «پیو» (با همکاری ایران پل) در ایران صورت گرفت، نشان داد حداقل 76 درصد ایرانیان به نتیجه مذاکرات هستهای خوشبین نیستند. در خصوص این موضوع نکاتی وجود دارد:
1ـ بنای مذاکرات وین از استحکام چندانی برخوردار نبود؛ چرا که مذاکره برای بازگشت طرفی که از توافق امضا شدهاش، خارج گردیده است، معنای درستی ندارد. وقتی برای بازگشت طرف خارجشده از توافق، مذاکره صورت میگیرد، به این معناست که طرفی که در قرارداد باقی مانده آمادگی دارد تا برای جلب نظر طرف مقابل امتیازاتی بدهد و به عبارت دیگر از بخشی از حقوق پذیرفته شده...
ادامه مطلب در روزنامه کیهان 👇
https://kayhan.ir/fa/news/228349
🔸 نسیم قزوین @nasimqazvin
🔴 عقدهگشایی مدعیان اصلاحات علیه بازگشت امید به مردم
◾️با اینکه عملکرد سهماهه رئیسجمهور، جوانههای اعتماد و امید را در افکار عمومی بارور کرده است اما برخی مدعیان اصلاحات، با حاشیهسازی و شایعهپراکنی، دست به عقدهگشایی علیه دولت سیزدهم میزنند.
کمتر از سه ماه از آغاز به کار دولت سیزدهم میگذرد؛ رئیسی تقریباً در هر پایان هفته با چند نفر از اعضای کابینه به سفر استانی رفته است؛ روند واکسیناسیون عمومی بهخوبی پیش رفته، بیشتر مدیران میانی وزارتخانهها منصوب شده و دولت سیزدهم تقریباً در حال تثبیت شدن بر ریل خدمت است. از سوی دیگر امید به آیندهای روشن افزایش یافته و این آغاز خوب، جوانههای اعتماد و امید به دولت سیزدهم را در افکار عمومی بارور کرده است.
طلبکاری به جای پاسخگویی و عذرخواهی با اینحال اما مدعیان اصلاحات که از مقصران و بانیان وضعیت کنونی جامعه هستند امروز نمیخواهند مانند مردم به آیندهای خوش امیدوار باشند. نگاهی به برخی تیتر رسانههای مدعی اصلاحطلبی و اظهارات اخیر آنها نشان میدهد که بازندگان سیاسی انتخابات ریاست جمهوری از یکسو سعی میکنند تمام مشکلات کنونی را گردن دولت سیزدهم بیندازند و از یکسو تمام هموغم خود را سنگتراشی و چوب نهادن لای چرخ دولت گذاشتهاند...
ادامه مطلب در روزنامه کیهان👇
https://kayhan.ir/fa/news/228409
🔸 نسیم قزوین @nasimqazvin