8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت ناصر وحدتی از ممنوعالکاری مرحوم احمد عاشورپور
➕روایت وحدتی از انقلاب در نحوه کسب درآمد خوانندهها بعد از انقلاب اسلامی
➕ احمد عاشورپور، خواننده فولکلور گیلانی متولد ۱۲۹۶ بندر انزلی و درگذشته ۱۳۸۶ است. مزار او در آرامستان بی بی حوریه بندر انزلی قرار دارد.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
کارگردان سریال سوجان: از استعداد بازیگران گیلانی لذت میبرم 📍 حسین تبریزی کارگردان سریال سوجان در گ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 انتقاد تند ناصر وحدتی از سریال سوجان
➕ ناصر وحدتی، خواننده فولکلور گیلانی ضمن حمله به رئیس صدا و سیما از سریال سوجان به شدت انتقاد کرد.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
📸 استوری خبرنگار گیلانی درباره شوک مدیریتی احتمالی به ارشاد گیلان
📍بهرام قربانپور، خبرنگار گیلانی در یک استوری اینستاگرامی به احتمال یک شوک مدیریتی به اداره کل ارشاد گیلان پرداخت و مدعی شد فردی که سابق بر این، در دوران مدیریت خود بر سقف فضای کار کارکنان خود دوربین با #میکروفون نصب میکرد هم اکنون گزینه مدیرکلی ارشاد گیلان شده است.
📍این خبرنگار همچنین مدعی شده است یک رسانه سیاسی در استان در حال احیای مدیر برکنار شده سابق استان برای مدیرکلی ارشاد است.
📍به نظر میرسد قربانپور به صورت ضمنی به مطالب و گزارشات پایگاه خبری تحلیلی مرور در حمایت از یک مدیرکل برکنار شده سابق برای انتصاب به عنوان مدیرکل اشاره کرده است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 خیانت به گیلان با کارهای خوب فرهنگی!
📍سید رسول منفرد، رییس حوزه هنری گیلان میگوید نتیجه برخی افزایش بودجهها در حوزه فرهنگی با انجام برخی کارهای خوب فرهنگی در گیلان خیانت بوده است
#فاندر
#سید_رسول_منفرد
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
🔖 ویشتن ۴
📎 محفل ماهانه خوانش و شرح آثار مولانا
📚 فیهمافیه و مثنویمعنوی
🗓 شنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۳ - ساعت ۱۶:۰۰
📍 رشت، حوزه هنری
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ما اکنون با یک نهضت جنگل تحریف شده روبرو هستیم
🔺 گفتگو با سجاد ستوده، فعال فرهنگی و رسانهای در گفتگو با برنامه #فاندر
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
📹 ما اکنون با یک نهضت جنگل تحریف شده روبرو هستیم 🔺 گفتگو با سجاد ستوده، فعال فرهنگی و رسانهای در گ
#معرفی_کتاب
تاریخ جنگل
اثر صادق مهرنوش
➕این اثر یکی از اولین تلاش هایی است که بعد از سقوط حکومت رضاشاه در شهریور 1320 و باز شدن فضای فکری و سیاسی کشور برای ثبت جوانبی چند از آن واقعه ی مهم تاریخی به عمل آمد. اما به رغم این فضل تقدم، کتاب حاضر در تاریخ نگاری نهضت جنگل که به تدریج به یکی از حوزه های درخور توجه مباحث مطرح در تاریخ معاصر ایران تبدیل شد، جایگاه شناخته شده ای نیافت. یادآوری جایگاه تاریخ جنگل در عرصه ی مورد بحث، یکی از انگیزه های اصلی تجدید چاپ این کتاب است.
لینک خرید کتاب
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
🌐🖼 پهلوانان گیلان از رشید غفاری رخصت میگیرند
🔻 همزمان با ۲۵ آذرماه، سالروز شهادت حضرت امالبنین (ع) و روز تکریم مادران و همسران شهدا، جمعی از پهلوانان زورخانه پوریای ولی رشت، وارد گود میشوند و آیینها و ورزشهای زورخانهای را به اجرا میگذارند.
🔹 این مراسم با هدف «همراهی پهلوانان با درختان رشید» و گرامیداشت یاد رشید غفاری جنگلبان گیلانی، ساعت ۱۷:۰۰ روز یکشنبه ۲۵ آذرماه از سوی دبیرخانه نخستین جایزه ملی درختان رشید و با همکاری هیئت ورزشهای زورخانهای و کشتی پهلوانی استان گیلان برگزار میشود.
🔹 شرکت برای عموم در این برنامه آزاد است.
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نهضت جنگل مانع فروپاشی ایران در جنگ جهانی اول
➕ در دورهای که شاهد تجزیه عثمانی، آلمان، اتریش و مجارستان و روسیه تزاری در وسط جنگ جهانی اول هستیم نهضت جنگل در ایران عامل اصلی عدم تجزیه ایران میشود.
#فاندر
#سجاد_ستوده
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
🖼چادرسوزی بزرگ رشت تصور شما از پیشینه «حجاب» در «گیلان» چیست؟ #نهضت_شهر @Nehzat_Shahr
.
روایت هوشنگ ابتهاج از کشف حجاب رضاخانی
«[سوال] استاد! آشنایان شما، خانواده شما، رضاشاه رو دوست داشتن؟
نه، خوب نبودن باهاش. می ترسیدن ازش. اگر می خواستن حرفی بزنن بچ بچ می کردن. با اینکه اون زمان میکروفون نبود اما باز ازش می ترسیدن. رضاشاه هم یک خصومت عجیبی با گیلانی ها داشت.
[سوال] قضایای کشف حجاب یادتونه؟
نه، خیلی بچه بودم
[سوال] خانواده شما حجاب داشتن؟
بله، مادرم چادر نماز، نه چادر سیاه، سرش بود …
[سوال] در رشت هم عزاداری محرم ممنوع شده بود؟
بله، دسته های سینه و زنجیرزنی ممنوع بود. بعد از شهریور ۲۰ هیئتها آزاد شدن. مردم هم حیلی ناراحت بودن از ممنوعیت عزاداری ها.
[سوال] خانواده شما چی؟
مادرم خیلی ناراحت بود. چون خیلی مذهبی بود.
[سوال] روز رفتن رضاشاه یادتونه؟
بله … چقدر مردم خوشحال بودن …
یک افسری بود به نام سرگرد […] که برادرش قاضی عسکر بود؛ مال نظامی ها. این آدم خیلی ظالمی بود، همیشه یک تعلیمی به دست میگرفت و تو خیابون راه می رفت. خودشو مالک شهر میدونست، بی بهانه مردمو میزد که تو چرا اینجا و ایستادی، بیخودی میزد … دوره رضاشاه برافتاده بود، اما روحیهها هنوز باقی مونده بود. یک زن مسنی با چادر نماز سفید داشت از خیابون رد میشد، سرگرد رفت و این تعلیمیش رو گذاشت زیر چانه این پیرزن و چادر زنو از سرش برداشت؛ کشف حجاب کرد، زن زیر چادر یک پیرهن خواب رکابی پوشیده بود. زنه نشست رو زمین و خودش رو جمع کرد از بخت بد این سرگرد، در جایی این اتفاق افتاد که نزدیک مرکز فرماندهی روسها بود، یه افسر قدبلند بود که می اومد بیلیارد بازی میکرد و خیلی عالی بیلیارد بازی میکرد، انگار که قهرمان جهان باشه. این افسر اومد پایین و خوابوند تو گوش سرگرد. سرگرد تو خیابون پخش شد و کلاش افتاد اونور پیادهرو، مردم جمع شدن و دست زدند برای افسر روس. خُب دل خونی از سرگرد داشتن، هم تو زمان رضاشاه و هم بعدش. اون افسر روس دیگه محبوبِ مردم شده بود، هرجا میرفت مردم از دکاندار، بقال و فلان بهش احترام میذاشتن…»
📎 منبع: پیر پرنیان اندیش، میلاد عظیمی و عاطفه طیّه در صحبت سایه، هوشنگ ابتهاج، سخن، تهران، دهم، ۱۳۹۴، ج۱، ۶۰-۶۲٫
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
☝️ کتاب «یادداشتهای اوفسینکو» جعلی و فیک است...! 👤 دکتر مسعود جوزی، دکتر علی امیری و مهندس روبرت وا
کتابهای جعلی افشین پرتو برای تاریخ بوشهر!
📍 متاسفانه علاوه بر کتابهای «گزارشهای مستر چیک» و «مستر چیک بعد از جنگ جهانی اول» و «یادداشتهای گوستاو نیلیستروم»، دو کتاب «یادداشتهای دادمور واتس» و «یادداشتهای استیو تی. پارکر» هم که با «ترجمه» افشین پرتو در مجموعه دانشنامه استان بوشهر منتشر شدهاند، احتمالا جعلی هستند.
✍️ دکتر مسعود جوزی
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr
نهضت شهر
کتابهای جعلی افشین پرتو برای تاریخ بوشهر! 📍 متاسفانه علاوه بر کتابهای «گزارشهای مستر چیک» و «مست
.
✅ حوزه هنری گیلان و بوشهر؛ سکویی برای انتشار جعلیات افشین پرتو
📍 حوزه هنری گیلان و بوشهر در زمان حیات افشین پرتو، ضمن تأمین هزینه چاپ جعلیات او، سکوی پرتاب او در مسائل تاریخ برای عوام شده بود. او تاریخ نگاری را بر اساس جعلیات خودساخته با پول بیتالمال انجام داده بود و برای این کار، فقط سند جعل نکرده بود؛ بلکه گاهی آدم هم جعل میکرد؛ به نحوی که مسعود جوزی از پژوهشگران تاریخ درباره کتاب یادداشتهای اوسینکو، با بررسی دو شخصیت مورد اشاره پرتو در این کتاب مینویسد: «متاسفانه تاکنون همه جستجوها برای یافتن نام و نشان تموری آرولادزه و دکتر ارژنگ مبرهن بینتیجه مانده است و این اسم دومی فقط یک بار دیگر در مقاله «بندر بوشهر در کشاکش جنگ جهانی (گزارش کنسول انگلیس در جنوب از اوضاع ایران در سال ۱۹۱۴ باز به ترجمه افشین پرتو دیده شده است!».
✍️ سید مهدی مقدم
#نهضت_شهر
@Nehzat_Shahr