یه رفیق داشتم، میرفت تو آگهی های ترحیم میگشت؛ هرکدوم نوشته بود «تنها دختر داغدارش» همون مراسم رو میرفت که اگه پولدار باشن توجه دختره رو جلب کنه.
الانم با یکی از همون تک دخترای داغدار #ازدواج کرده و شده مدیر شرکت اونا
حالا تو بیو اکانتش نوشته:
هرچیز که در جستن آنی، آنی 😉
#من_ماسك_ميزنم
@moteeh 🌿
21.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم پسرا دلشون ازدواج میخواد، هم دخترا
پسرا میگن دخترا پول میخوان
دخترا میگن پول ملاک نیس
پس مشکل دقیقا کجاست که این ازدواجا شکل نمیگیره؟!
#فضاي_مجازي
@moteeh 🌿
حقیقت از زبان یک کاربر توییتر: اگه ما دخترا با پسرا دوست نشیم
#من_ماسك_ميزنم
@moteeh 🌿
#نکات_آموزنده 💠
#عرفه
❤️امام علي عليه السلام به اصحاب خويش فرمودند:
إذا رَأی أحَدُکُمْ إمْرَئَةً تُعْجِبُهُ فَلْیَأتِ أهْلَهُ فَاِنَّ عِنْدَ أهْلِهِ مِثْلَ ما رَأی وَ لا یَجْعَلَنَّ لِلشَّیْطانِ عَلی قَلْبِهِ سَبِیلاً لِیَصرفَ بَصَرَهُ عَنها ... .
«هرگاه زنی نظر شما را جلب کرد، فوراً به همسر خود رجوع کنید، زیرا آنچه که نظر شما را جلب نمود در او نیز است و آن مرد نباید به شیطان مهلت نزدیک شدن به قلب خود دهد و باید دیدگان خویش را ازتوجه به آن زن «أجنبی» فرو بندد و اگر دارای همسر نیست دو رکعت نماز گزارد و به حمد و ثنای الهی بپردازد و صلوات بر پیامبر و آل وی فرستد و سپس از خدا درخواست کند تا با رحمت و لطف خود او را از راه دستیابی به حلال، از روی آوردن به حرام بی نیاز کند.»
📚نور الثقلين، ج 3، ص 583
«اللَّهُمَ أَغْنِنِی بِحَلَالِکَ عَنْ حَرَامِکَ وَ بِفَضْلِکَ عَمَّنْ سِوَاکَ»
#روز_عرفه بر شما مبارک 🌹
@moteeh 🌿
25.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عرفه
🔹مگه جوون هفده هجده ساله نیاز به اطفای غریزه جنسی نداره؟!
➕برا چی ازدواج نمی کنی؟
➖ با این وضع اقتصادی مگه میشه ازدواج کرد؟؟
🔻پاسخ مقام معظم رهبری: وعده الهی
🔹مردم کوچه و خیابان را بی خیال! ما مدعیان ولایتمداری چققققدر با رهبرمان فاصله داریم...
#ارسالی
#شهید_علی_خلیلی
@moteeh 🌿
🔹حتما باید عاشق شویم تا ازدواج کنیم
#غدير
[به بهانه صحبتهای «جواد کاظمیان» در گفت و گو با مهران مدیری که گفته چون معنای عاشق شدن را نفهمیدم، ازدواج نکردم]
🔻«برای متاهل شدن، منتظرم تا نیمه گم شدهام از راه برسد»، «هنوز عاشق نشدم»، «دلم نلرزیده» و ....، به احتمال زیاد شما هم شبیه این عبارتها را از بعضی جوانان مجرد امروزی شنیدهاید.
🔻در یکی از جدیدترین قسمتهای پخش شده از برنامه دورهمی، مهران مدیری از جواد کاظمیان بازیکن سابق فوتبال کشورمان درباره دلیل ازدواج نکردنش پرسید. پاسخ کاظمیان به این سوال قابل تامل بود: «خیلی دوست داشتم ازدواج کنم، بیشتر به خاطر پدر و مادرم. بدم نمیآید از ازدواج، اما واقعا این را میگویم که من معنی عاشق شدن را تا حالا نفهمیدم. جناب مدیری، به نظر شما عشق فقط تو کتابها و فیلمها نیست؟ ... هرچند من دیگه ۳۹ سالهام، دارم به چهل میرسم...».
🔻البته در این انتظار، جناب کاظمیان تنها نیست و این روزها خیلی از جوانها دوست دارند اول دلشان بلرزد و بعد از تجربه احساسی که به آن عشق میگویند، با فرد مد نظر ازدواج کنند، اما چقدر این تصور درست است؟ آیا واقعا برای ازدواجی شیرین، لازم است ازدواج ما ثمره عشق باشد یا این که میتوان بعد از انتخاب همسر هم عشق را تجربه کرد؟
#تحريف #كرونا
ادامه در👇
https://yun.ir/yy5ij8
@moteeh 🌿
❣ماجرای جالب خواستگاری اینترنتی مرحومه #ماهچهره خلیلی
http://eitaa.com/joinchat/1292304398Cec8732e106