خدا رحمت کند استاد مؤدب و باوقار را.مقداری بلاغت خصوصی از محضرشان استفاده کردم.ویژگی برجسته سبک استادشان مرحوم ادیب ثانی در درسشان بروز داشت و آن خواندن اشعار مناسب با بحث، از خارج بود.
می فرمود: «درس مطول استاد ما ادیب ثانی،دو ساعت و نیم طول می کشید و دست کم در هر جلسه ۱۵ بیت خارج از درس از حفظ می خواند».
بله
حالا یک ساعت نشده ،طلبه در محضر استاد ،به ساعت نگاه می کند.ضعف الطالب و المطلوب.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@NesabAlsebyan
شما باید در این حوزه ها خود را چنان بسازید و تربیت کنید که وقتی به یک شهر یا ده رفتید بتوانید اهالی آنجا را هدایت کنید و مهذب نمایید. از شما توقع است که وقتی از مرکز فقه رفتید ،خود مهذب و ساخته شده باشید تا بتوانید مردم را بسازید و طبق آداب و دستورات اخلاقی اسلام آنان را تربیت کنید.
اما اگر خدای نخواسته در مرکز علم خود را اصلاح نکردید،معنویات کسب ننمودید ،به هرجا که بروید العیاذ بالله مردم را منحرف ساخته،به اسلام و روحانیت بدبین خواهید کرد.
جهاد با نفس/۲۲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@NesabAlsebyan