شما باید در این حوزه ها خود را چنان بسازید و تربیت کنید که وقتی به یک شهر یا ده رفتید بتوانید اهالی آنجا را هدایت کنید و مهذب نمایید. از شما توقع است که وقتی از مرکز فقه رفتید ،خود مهذب و ساخته شده باشید تا بتوانید مردم را بسازید و طبق آداب و دستورات اخلاقی اسلام آنان را تربیت کنید.
اما اگر خدای نخواسته در مرکز علم خود را اصلاح نکردید،معنویات کسب ننمودید ،به هرجا که بروید العیاذ بالله مردم را منحرف ساخته،به اسلام و روحانیت بدبین خواهید کرد.
جهاد با نفس/۲۲
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@NesabAlsebyan
بسیاری از طلاب نوجوان هوای یافتن استاد دارند،یا استاد علمی یا معنوی یا هردو.این فکر و اشتغال ذهنی اگر به طور صحیح هدایت نشود، چه بسا باعث اذیت روحی و حتی جسمی فرد شود.
نکته ای که در این باب لازم است بیان شود این است که نوجوانان عزیز بدانند: در هر مرتبه و کلاسی که هستند ،اگر به آنچه که می دانند عمل کنند و از آنچه که بالفعل دارند استفاده نمایند،یقینا به مرتبه وکلاس بالاتر و استاد برتر دست پیدا خواهند کرد.این قانون نظام هستی است و ردخور ندارد.
بنابراین،از آنچه که فعلا داریم بهره کافی ببریم و کفران نعمت نکنیم إن شاء الله.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@NesabAlsebyan
آقازاده آیة الله بهجت میگفتند: من به پدرم گفتم:
شما چقدر دعا و نماز میخوانید و ذکر میگویید؟! شما روزی پنج شش ساعت درس دارید، چرا اینقدر خودتان را با این عبادات خسته میکنید؟!
آقا فرموده بودند:
بابا! اثر این دعاها، نمازها و توسلات این است که گاهی درسی که فهم آن به سه ساعت مطالعه نیاز دارد، من با ده دقیقه مطالعه میفهمم!
اگر کار با اخلاص، توجه به خدا و توسلات همراه باشد، برکت پیدا میکند.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
کانال مناهج
هم حجره شهید جندقی می گوید: ایشان را در خواب دیدم،فرمود:ای کاش بیشتر درس می خواندم!!!
گفتم:چطور؟!شما که شهید هستی.
فرمود:اینجا به میزان درس خواندن،ترفیع درجه می دهند.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@NesabAlsebyan