فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 خوبی های دروغین!
🔻 رابطه طبیعی این است که بین ظاهر و باطن یک رابطه دو سویه باشد. اما گاهی این رابطه قطع میشود.
♨️ نتیجه تربیتی این اصل این است که مربی باید رصد کند که رابطه درست بین ظاهر و باطن رفتار متربی وجود داشته باشد و یک ظاهر به باطن دیگری تعلق پیدا نکند.
🔹️ مثلا دختری که چادر سر میکند، اما نه به دلیل عفت و حیا و امر خدا، بلکه به این دلیل که خانوادهاش چادری بودهاند.
🔹️ یا فردی که به هیئت میرود. ظاهر رفتن به هیئت، این است که انسان به سخنرانی و ... گوش میدهد و گریه میکند، اما باطن آن توسل و ارتباط با خدا و اهل بیت است.
🔴 اما گاهی افرادی به هیئت میروند نه به دلیل ارتباط حقیقی با اهل بیت، بلکه به دلیل ارتباط با مداح و میان دار!
بنابراین، وظیفه مربی رصد رابطه ظاهر و باطن در رفتار متربی است.
"دکتر میثم صداقت زاده"
#استاد_صداقت_زاده #کرامت #تربیت
✅ @nezakat
10.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجاب محدود کننده آزادی؟
شهید مطهری میفرمایند آزادی یعنی عدم ایجاد مانع در راه رشد
خیلی اوقات ما خودمون رو محدود میکنیم تا به رشد برسیم در واقع یک آزادی را میدهیم تا امتیازاتی بالاتر بگیریم
حجاب هرگز جلوی رشد مارا نگرفت.
#دکتر_غلامی
#حجاب
@nezakat
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 چرا بچههای امروزی اینقدر ناراضی هستند؟!
🔻 ما چه زمانی راضی هستیم؟ فرمول رضایت چیست؟
فرمول رضایت خیلی ساده است. داشتهها تقسیم بر خواستهها یا واقعیات تقسیم بر توقعات.
🔹️ بچههای نسل امروز، داشتههای بیشتری از نسل قبل دارند، اما چون توقعاتشون صد برابر شده، ناراضی تر شدهاند!
🔴 رسانهها نمیتوانند داشتههای ما را بیشتر کنند، اما دائما توقعات ما را بیشتر میکنند!
🌟 امام علی (ع) میفرمایند ثروتمند کسی نیست که پول زیادی دارد، بلکه کسی است که قانع است. این داستانی است که باید در ذهنهای ما دوباره اصلاح شود.
☑️ خدا کند ما در رسانههایمان تبلیغ «صبر» و «شکر» کنیم و قدر نعمتهایی که داریم را بدانیم.
"دکتر سید بشیر حسینی"
#استاد_حسینی #کرامت #تربیت
✅ @nezakat
فرزند عامل پایداری زندگی
🌼یکی از عوامل پایداری زندگی ، داشتن تنوع مناسب است و در برابر آن، یکنواختی سبب، ملال سرخوردگی و تضعیف مناسبات بین اعضای خانواده میشود.
👶تولد فرزندان فرصتی برای رهایی از دل تنگی و تنوع بخشیدن به زندگیست و بالندگی را در آدمی پدید می آورد.
🌼تماشای صحنه های دلپذیر رشد کودکان والدین را به وجد آورده سبب پویایی و انگیزش آنان میشود.
😌اضافه شدن فرزند به جمع خانواده، شتاب خاصی به آهنگ زندگی
می بخشد.
@nezakat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ثواب عجیب یک شب بچه داری!
🔻در خاطرات امام راحل نقل میکنند که ایشان به یکی از خانمهای خانواده شان فرموده بودند: «حاضری با من یک معاملهای بکنی؟ حاضری من ثواب تمام عبادتهای عمرم را به تو بدهم، تو ثواب یک شب بیدار بودن و بچهداری را به من بدهی؟»
✴️ خانه دار بودن چیز کم ارزشی نیست. خانه محل عبادت است. معبد است. به همین دلیل است که طلاق که فروپاشی این معبد است، مبغوض خداست.
"حجت الاسلام عالی"
#استاد_عالی #کرامت #تربیت
✅ @nezakat
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 راز تربیت دینی فرزندان
🔻 اینکه بچهها خوب درس بخوانند و در مراحل مختلف رتبه بیاورند خوب است اما مسئله است بچهای که تربیت شده چگونه فکر میکند و جهت گیری او چگونه است؟
✴️ آن چیزی که در تربیت دینی و معنوی بچهها موثر است، اخلاص و نان حلال خوردن ماست. کسی که مخلص است میتواند مخلص تربیت کند.
♨️ باید آدم تربیت کنیم! هر فرد مقدسی آدم نیست! خیلیها مقدس هستند، اما آدم نیستند. این «من» را باید کنار گذاشت، وقتی «من» کنار رفت، دعواها کنار میرود و آثارش در بچهها باقی میماند.
"آیت الله مهدوی کنی"
#کرامت #تربیت
✅ @nezakat
تکنیک های لازم برای کنترل پرخاشگری در محیط خانواده
🔹1- صمیمیت. صمیمیت در خانواده امری لازم و ضروری است زیرا سهم مهمی در کاهش خشونت در خانواده دارد. بسیاری از رفتارهای خشونت آمیز به این دلیل است که صمیمیت بین طرفین وجود ندارد. صمیمیت هنگامی افزایش می یابد که افراد خانواده در امور زندگی با یکدیگر مشارکت داشته باشند، همچنین اعتماد و اطمینان در مشارکت بین اعضای خانواده باعث صمیمیت می شود.
🔹2- تأمل و سکوت. یکی از بهترین راه های کنترل خشونت در خانواده، کنترل رفتار خویشتن در مواقعی است که یکی از اعضای خانواده به تحریک دیگری بپردازد. بهترین شگرد در این هنگام آن است که دیگران سکوت اختیار کنند تا آن فرد هم آرامش پیدا کند. سپس در یک فرصت مناسب با هم به بحث و بررسی برسند.
🔹3- تخلیه. یعنی اینکه به طور مستقیم جواب خشونت را ندهیم. تحقیقات جدید نشان داده که پرخاشگری ملاکی و حتی فیزیکی علاوه بر اینکه خشم را کاهش نمی دهد باعث افزایش آن نیز می شود.
🔹4- مدل پرخاشگری غیرپرخاشگرانه «قدم زدن و ...». تحقیقات نشان داده که افراد عادی که پرخاشگری خود را بدون رفتار پرخاشگرانه بروز داده ند بعد از این کار سطح کمتری از پرخاشگری را داشته اند ولی به طور کل این روش هم زیاد مؤثر نیست.
🔹5- تنبیه. در طول تاریخ یکی از وسایل اجتماعی برای کم کردن میزان خشونت تنبیه بوده است که توسط آن جلوی تجاوز، خشونت و دیگر رفتارهای پرخاشگرانه را می گرفتند. ولی در حال حاضر علما معتقدند که تنبیه به طور موقت جلوی خشونت را میگیرد و برعکس در طولانی دت به طور مستقیم باعث تقویت آن می شود.
🔹6- صحبت کردن در مورد مشکل. بهترین روش برای کاهش پرخاشگری صحبت کردن در مورد آن است. این تکنیک به طور عملی است، یعنی هنگامیکه پرخاشگری به حد اعلای خود می رسد، یکی از طرفین سکوت اختیار می کند و سعی می کند قایله را ختم کند. ولی بعد از اینکه طرفین آرام شدند و مدتی نیز گذشت با خونسردی مطالب را با یکدیگر در میان می گذارند و آن را حل و فصل می نمایند.
@nezakat