🇮🇷 انقلابگرام
#اختصاصی(5) ❌ 《فریدون》 با "ملت"چه کرد⁉️ 5⃣ از ارتباط با دو بدهکار بانکی تا لابیگری برای رئیس نجوم
#اختصاصی(6)
❌ 《فریدون》با "ملت"چه کرد⁉️
6⃣این مسئله سپس به خانه ملت کشیده شد. سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین در مجلس دهم شورای اسلامی با بیان اینکه حسین فریدون در انتصاب مدیران عامل بانکها اختیاراتی داشته و با لابیگری آنها را در جایگاه مدیرعاملی منصوب میکرده، از ورود کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی به پرونده برادر رئیس جمهور خبر داد و گفت که این کمیسیون در نظر دارد تا همه ابعاد مسئله را بررسی و نتیجه را برای مردم بازگو کند. اما ارتباطات فریدون تنها به اینجا ختم نشد. پس از انتشار فیشهای حقوقی برخی مدیران دولتی، در یک فقره مدیرعامل بانک رفاه در طول نزدیک به 20 روز پایان سال 94، بالغ بر 230 میلیون تومان دریافتی تحت عناوین مختلف داشته است. ناصر سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور در تاریخ 8 تیر 95 در حاشیه همایش سراسری قوه قضائیه درباره تخلفات مدیرعامل بانک رفاه اظهار کرد: علی صدقی مدیرعامل بانک رفاه بهخاطر تخلفات بزرگی که قبلاً در بانک ملی داشته، فاقد صلاحیت برای مدیرعاملی بانک رفاه کارگران بود اما با فشار حسین فریدون (برادر رئیسجمهور) و لابیگری وی، مدیرعامل بانک رفاه کارگران شد.
🔻حجتالاسلام روحانی در تاریخ 24 مرداد 92 در جلسه رأی اعتماد به کابینه خطوط قرمز دولتش را "امانتداری در بیت المال، رعایت رهنمودهای رهبری، حراست از عزت کشور و صیانت از حقوق مسلم ایران و پایداری از اخلاق و احکام نورانی اسلام" اعلام و گفته بود هر کس از این خط قرمز عبور کند جایی در حلقه خدمتگزاران این دولت نخواهد داشت.
👈مدتهاست که چشم امید ملت به این وعده روحانی است ولی در تمام این مدت رئیس جمهور در برابر اتهامات برادر و دستیار ویژهاش سکوت کرده و خط قرمز خود را زیر پا گذاشته است، باید دید که روحانی در آینده خواستار رسیدگی به پرونده برادرش خواهد شد یا خیر!
پایان
انقلابگرام/متفاوت از خبرها👇
🆔 @Nghelab_geram
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📣هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻رهبرانقلاب در دیدار نمایندگان مجلس:
⚠️در قانونگذاری باید در پی حل #مشکلات_مردم باشید
👈قانون در درجهی اول در صدد رفع مشکل مردم ضعیف و طبقات ضعیف باشد. ۹۷/۳/۳۰
@khamenei_ir
❌ طیبنیا با امضای اکشن پلن سختگیرانه FATF چه دردسرهایی برای کشور درست کرد؟
✍ احمد جانجان: مشکل ما نه تصویب FATF بلکه اکشن پلن (برنامه عملیاتی) امضا شده توسط وزیر پیشین اقتصاد یعنی دکتر علی طیبنیا است که بدون اخذ مجوز یا کوچکترین مصوبهای از مجلس اقدام به امضای این اکشن پلن سختگیرانه و برخلاف منافع ملی ایران نموده است!
🔹مشکل اساسی ما با FATF به بخش (Customer Due Diligence) یعنی «شناخت ذینفعان» برمیگردد. براساس CDD ما موظف هستیم تمامی تراکنشهای ریالی خود را در اختیار سایر کشورها قرارداده و در صورت طرح سوال از طرف آنها باید بصورت کامل جزئیات مربوط به تراکنشها و طرفین معاملات را تشریح کنیم.
🔹 نگرانی بزرگتر اما بازگشت تحریمهای آمریکا و نیاز هرچه بیشتر ما به دور زدن تحریمها است! درصورت تصویب و اجرای FATF و ملحقات آن در مجلس نظیر CFT ،TF ، پالرمو و... ذرهبین CDD قادر خواهد بود تمامی ارتباطات مالی و شبکه پولی بانکی کشور را برای آمریکا واضح و شفاف نموده و از طریق اطلاعات دقیقی که در اختیار FATF قرار میدهیم امکان اعمال دقیقتر تحریمها را برای این کشور بصورت تضمینی فراهم میکنیم.
🔹 و اما CFT یا مبارزه با تامین مالی تروریسم! پیوستن به این کنوانسیون الحاقی یعنی تغییر تعریف ما از تروریسم براساس کنوانسیون پالرمو و پذیرش تعریف مبهم آن کنوانسیون از تروریسم! طبق تعریف این کنوانسیونها از تروریسم نهضتهای آزادی بخش و گروههای مقاومت علیه سلطه و اشغال خارجی تروریست بوده و کشورهای عضو و همکار از جمله ایران باید نسبت به تحریم همهجانبه این گروهها اقدام نموده تا به وضعیت فعلی ما در FATF دچار نشوند! و این یعنی تحریم اعضای SDN list و همچنین سپاه قدس و سپاه پاسداران الزامی بوده و در صورت سرپیچی به حالت تعلیقی فعلی بازخواهیم گشت! آیا مخالفت با FATF یعنی مخالفت با شفافیت مالی؟
ادامه دارد...
✅ @Nghelab_geram
چون به گَردَش نمیرسی برگرد!
✍حسین شریعتمداری
🔻میدانیم رئیسجمهور محترم پیشنهادی را که در این وجیزه آمده است، خوش ندارند و احیانا ابرو درهم کشیده و زبان به ملامت نگارنده میگشایند که این پیشنهاد را چرا پیش کشیده است؟! اما، اگر نیک بنگرند به یقین مصداق این آیه شریفه را در آن خواهند یافت که
«عَسی أن تکرَهوا شَیئاً وهو خیرٌ لکم وَعسی أن تُحِبّوا شیئاً وهو شَرٌّ لکم...چه بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است؛ و یا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است».
(سوره بقره/ آیه 216) و تصدیق خواهند کرد که خیر و صلاح ایشان، مردم، نظام و انقلاب در این پیشنهاد جای دارد. بخوانید!
۱- آقای دکتر روحانی در سال ۱۳۹۲ و در جریان تبلیغات انتخاباتی خویش، قسم جلاله یاد کرده و خطاب به مردم گفته بود «والله العلیالعظیم اگر مشکلات این کشور که بسیار و بسیار و بسیار پیچیده است راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم»! و تاکید کرده بود که «بدانید برادران، خواهران، عزیزان، همه آنهایی که کلید را تکان دادید، واقعا برای این قفلها کلید وجود دارد»!
اکنون از خود آقای روحانی و نه هیچکس دیگر سؤال این است که کدامیک از مشکلات کشور را حل کردهاید؟! و کدام مشکل را میتوانید آدرس بدهید که در دوران ریاست جمهوری خود، چند برابر نکردهاید؟! کافی است نگاهی گذرا به فهرست وعدههایی که داده بودید بیندازید و برای مردم -یا لااقل در پیشگاه وجدان خود- توضیح بدهید که کدام وعده است که بر زمین نمانده و دهها مشکل دیگر به آن افزوده نشده است؟! این ارزیابی به آسانی ممکن است و کار دشواری نیست، هست؟ و قضاوت نهایی نیز بر عهده خودتان!
نگارنده با یک حساب سرانگشتی و با مراجعه به اظهارات خود حضرتعالی و نه دیگران نزدیک به ۱۶۰ نمونه از وعدههایی را که طی
۵ سال گذشته به ملت دادهاید و هیچیک از آنها -تاکید میشود که هیچیک از آنها- تحقق نیافته است، فهرست کردهام که شرح یکایک آنها به درازا میکشد و از این روی در نوشته پیشروی تنها شماری از آن وعدهها را که همگان به خاطر میآورند بر میشماریم و بازهم قضاوت را بر عهده خودتان میگذاریم!
۲- «دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت این همه جوان بیکار در مقابل خانواده و فرزندان شرمنده باشند» / حالا نیستند؟!
«اطلاعات مربوط به دولت باید به صورت شفاف در اختیار مردم قرار گیرد که این مسئله بسیار مهمی است؛ مقررات و قوانین باید به صورت شفاف در اختیار همه قرار گیرد و نباید یکی زودتر از این مسائل آگاه شود و فردی دیگر دیرتر» / آیا همه اطلاعات را محرمانه نکردهاید تا آنجا که از ارائه اطلاعات به مجلس هم خودداری ورزیدهاید!
«همین کارخانههای موجود در کشور اگر به جای 20 درصد توان با
60 درصد توان کار کنند، بخش عظیمی از مشکلات اشتغالزایی در کشور برطرف میشود. موانع از سر راه تولید برداشته میشود» /خودتان بفرمائید که چه تعداد انبوهی از کارخانهها و مراکز تولید در دولت جنابعالی تعطیل شده است؟!
«شعار من «نجات اقتصاد ایران» است» / آیا اقتصاد را نجات دادهاید یا دهها مشکل به آن افزودهاید؟!
« روی آوردن به مسیر واردات بزرگترین بیعدالتی است. یعنی عدالت این است که در شرایط فشار دشمن ما بتوانیم در داخل به تولید کمک کنیم» / آیا واردات بیرویه کالایی نظیر دسته بیل و تشتک نوشابه و قرقره و کود انسانی و کیف و کفش و شن و ماسه و مداد پاککن و ژله و مربا و... که نابودکننده تولید داخلی و کسب و کار مردم بوده است بخشی از همین وعده جنابعالی است؟!
🆔 @Nghelab_geram
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥/سیاسی ترین جمله #جناب_خان
🔹تقدیم به محبوبترین دولت تاریخ جمهوری اسلامی ایران 😏🌹
🆔 @Nghelab_geram