🇮🇷 انقلابگرام
🔻 روایت مهدی زریباف، اقتصاددان و ئیس مرکز مطالعات و مبانی مدلهای اقتصادی از بلاهایی که مسعود نیلی د
🔻 یک اقتصاددان: مشاور اقتصادی روحانی در 5 سال اخیر ضربات بزرگی به اقتصاد ایران زد/ نیلی آمریکا را به ایران آورد.
🔹مهدی زریباف رئیس مرکز مطالعات مدلهای افتصادی در گفتگو با «نود اقتصادی »: باید از خود مسعود نیلی پرسید که چرا در این اوضاع اقتصادی کشور خواستار استعفا است. مسعود نیلی در طی این 5 سال گذشته خیلی حرف از دنیای غرب زده است و به نوعی غرب گرایی کلاسیک را در مکتب نیاوران به وجود آورده است و در واقع میتوان گفت آمریکا را به ایران آورده است. مسعود نیلی، چه ضربه ای از این بدتر میتواند به کشور بزند؟
🔹حالا به فرض اینکه آقای نیلی در تیم اقتصادی دولت میماند، میخواست چیکار کند؟ واقعا چه حرفی برای گفتن دارد؟ با وجود همه انتقاداتی که نسبت به دولت آقای احمدی نژاد داشتند الان خودشان از وضعیت آن زمان بدتر عمل کردند، در صورتی که فشار خارجی بر دولت آقای احمدی نژاد بیشتر بود و الان بسیار کمتر است.
🔹عدم توجه به نظریات اقتصادی رهبری مشکلات را به اینجا کشانده است. این دولت با کلمات اقتصاد مقاومتی بازی کرد و اقتصاد مقاومتی را جدی نگرفت و حاصل این شوخی گرفتنها نتیجهای است که داریم میبینیم.
✅ @Nghelab_geram
#اختصاصی
🔻مدیر "مدرسه معین" از ارتباط ناظم با دانشآموزان مطلع بوده است !
🔹بخش دوم پرونده مدرسه معین، از باب عدم نظارت و اعلام جرم به موقع از سوی مدیر مدرسه و شانتاژهای خبری صورت گرفته، در دست بررسی و مفتوح است.
🔹 در ماده 6 قانون حمایت از اطفال و نوجوانان آمده که تمام افرادی که موظف به نگهداری اطفال و نوجوانان هستند، موظفند به محض اطلاع از وقوع جرم، موضوع را به مراجع قضایی اعلام کنند و این در حالی است که در تاریخ 24 اردیبهشت مدیر مدرسه فیلم ارتباط ناظم با دانشآموزان را در اختیار داشته است.
🔹البته نمیشود گفت مدیر مدرسه عمداً اطلاع نداده اما در هر صورت در این قضیه اهمال کرده که در دست بررسی است.
🔹در پرونده ناظم مدرسه معین، بحث تجاوز به هیچ وجه مطرح نیست و نه موضوع شکایت اولیاست و نه بچهها/تسنیم
🆔 @Nghelab_geram
🇮🇷 انقلابگرام
🔻عبرت های دو توافق(9) عراقچی عضو تیم مذاکره کننده در اقدامی غیردیپلماتیک،درحین مذاکرات مشغول عکس گر
🔻عبرت های دو توافق(10)
📸مهر 92 جواد ظریف به روی ویلچر در مذاکرات ژنو شرکت کرد که علاوه بر تعجب رسانه ها پیام ضعف را به طرف مقابل منتقل کرد.
🆔 @Nghelab_geram
🇮🇷 انقلابگرام
🔻عبرت های دو توافق(10) 📸مهر 92 جواد ظریف به روی ویلچر در مذاکرات ژنو شرکت کرد که علاوه بر تعجب رسان
🔻عبرت های دو توافق(11)
◀️در نهایت در توافق سعدآباد بهدلیل عدم تسلط تیم مذاکره کننده ایرانی به مباحث کارشناسی و عدم رعایت اصول بدیهی دیپلماسی، دو هدفی که طرف ایرانی از مذاکرات داشت، برآورده نشد؛ هدف اول این بود که از ورود پرونده ایران به شورای امنیت جلوگیری شود که چنین اتفاقی نیفتاد. هدف دوم این بود که میخواستیم زیر بار مصداقهای شورای حکام نرویم که انجام نشد.
🔹در برجام نیز بهدلیل عدم تسلط تیم مذاکره کننده ایرانی به مباحث کارشناسی و عدم رعایت اصول بدیهی دیپلماسی، مهمترین هدف طرف ایرانی که لغو کامل تحریمها بود، عملی نشد، بهعبارت دیگر، نهتنها تحریمها لغو نشد بلکه با قوانینی همچون آیسا و کاتسا 2017 (مادر تحریمها) زیرساخت گستردهتری نیز پیدا کرد.
🆔 @Nghelab_geram
⚡️تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
مقاله مبسوط و مستندی در این باره نوشتهام که میتوانید در گزارش تیتر نخست روزنامه وطن امروز در شماره امروز مطالعه فرمایید.
www.vatanemrooz.ir/newspaper/page/2482/1/195186/0
@jebraily
🔴فوری؛
🎥جزئیات جدید از پشت پرده پخش تلویزیونی اعتراف مائده هژبری
🚨/پای پلیس فتا و معاونت ناجا هم به میان آمد
یک منبع آگاه قضایی در مصاحبه تلفنی با خبرگزاری صدا و سیما گفت: قاضی پرونده از پلیس فتا و معاونت اجتماعی ناجا خواسته بود پیش از پخش این اعترافات حتما جزئیات آن به اطلاع قاضی برسد که بدون توجه به نظر قاضی این اعترافات در این مجموعه مستند پخش شده است.
@Nghelab_geram