#پویش_خیرات_وصدقات_شب_و_روز_جمعه
#هدفمند_سازی_خیرات
#تامین_هزینه_های_درمان
#بیماران_صعبالعلاج
✅ هدف : تلاش برای سوق دادن مسیر خیرات و صدقات شب و روز جمعه به سمت کمک به درمان بیماران صعب العلاج و پر هزینه سرطان ، دیالیز و پیوند کلیه ، MS و ...
✅ روش انجام کار :
۱) برای بیمارانی که هزینه های درمانی و بیمارستانی شان بسیار هنگفت باشد علاوه بر مشاوره در تامین بیمه درمانی پایه ، کمک به تهیه بیمه تکمیلی انفرادی یک ساله به منظور کاهش فشار مالی سنگین و جلوگیری از فروش منزل و اموال و فروپاشی اقتصادی خانوار
۲) برای سایر بیماران صعب العلاج پر هزینه که بخاطر ناتوانی در تامین هزینه ها قید درمان را زده اند و به صورت موردی نیاز به پرداخت هزینه های درمانی دارند کمک هزینه درمان طبق مدارک و مستندات بیمارستانی و درمانی و نسخ و ...پرداخت می گردد.
✅ زمان اجرای پویش : این پویش از صبح روز پنج شنبه تا شامگاه روز جمعه هر هفته که در روایات بهترین زمان ها برای خیرات و صدقات برشمرده شده است اجرا می گردد.
✅ مدت زمان : چون اولویت نیازهای انسانی حفظ سلامت است ، تا زمانی که هیچ همشهری رنج تامین هزینه های درمان بیماری های صعب العلاج را نداشته باشد تمرکز مرکز بر هزینه کرد خیرات شب و روز جمعه بر امر درمان بیماران صعب العلاج خواهد بود.
◾️مرکز نیکوکاری کهریزسنگ
@nikokarimar
◾️حمایت برادر نیکوکارمون جناب آقای سلطانی از پویش ، لطفا در روز جمعه ای فاتحه و صلواتی برای اموات ایشان نثار بفرمایید.
▪️الهم صل علی محمد و آل محمد(ص)▪️
#پویش_خیرات_وصدقات_شب_و_روز_جمعه
#تامین_هزینه_های_درمان
◾️حمایت نیکوکار گرامی از پویش ، که خواستن برای شادی روح شهید علی قربانی و مرحومه مادر آسمانی شون حاجیه خانم صدیقه شمسی و مرحوم احمد امینی فاتحه و صلواتی نثار بفرمایید.
▪️الهم صل علی محمد و آل محمد(ص)▪️
#پویش_خیرات_وصدقات_شب_و_روز_جمعه
#تامین_هزینه_های_درمان
نیکوکاران گرانقدر : از محضر شما نیک اندیشان تقاضامندیم تصویر فیش واریزی خود را برای هزینه درمان بیماران صعب العلاج در این پویش برای این آیدی ارسال فرمایید.
eitaa.com/Nikokarimar1
🖤 نیکوکاران بزرگوار ضمن شکرگزاری به درگاه حق برای توفیق خدمت به نیازمندان به ویژه بیماران صعب العلاج مبتلا به بیماری های پر هزینه ، به استحضار شما می رساند : مبلغ ۱۸.۸۳۰.۰۰۰ ریال توسط شما بزرگواران به حساب مرکز نیکوکاری از سپیده دم روز پنج شنبه هیفدهم تا غروب روز جمعه هیجدهم آذر ماه ۱۴۰۱ در هفته دوم از اجرای #پویش_خیرات_وصدقات_شب_و_روز_جمعه واریز گردید. مبلغ جمع واریز شده توسط نیکوکاران در هفته قبل (هفته اول) از اجرای طرح معادل ۷.۰۰۰.۰۰۰ ریال بوده است . ان شاءالله گزارش هزینه کرد مبالغ جمع آوری شده برای بیماران در پایان ماه تقدیم محضرتان خواهد شد.
◼️کانال مرکز نیکوکاری کهریزسنگ را به دیگر همشهریان معرفی بفرمایید.
eitaa.com/Nikokarimar