سیاست بدون روتوش
صدا و سیما: امریکا متعهد به خاتمه قطعنامه های ضد ایران، پرداخت خسارت،خروج از منطقه و توقف جنگ در همه
این و یادتونه؟
۲۳ روز پیش اعلام پیروزی و جشن کردن، الان نتیجه چی شد؟
وقتی صدا سیما قدرت تشخیص نداشته باشه و بعضا زیر بار نفوذ باشه، چه توقعی از دیگران هست؟
🔴 مذاکره نه تنها سودی ندارد، بلکه ضرر هم دارد. بنبست محض است...
سخنان #امام_شهید ، یکم مهرماه ۱۴۰۴
متن کامل
https://khl.ink/f/61393
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 برادر عزیز حاجآقای کاشانی اخیراً درباره شهید علی لاریجانی صحبتهایی داشته، که روزگاری تحتتاثیر رسانهها شهید را باید لعنت و به ایشان بیاحترامی میکرد تا اینکه ۳ ساعت و ۴۰ دقیقه از وقت رئیس مجلس مملکت را گرفتند بابت سوالات و ابهامات و ...! (خودتان کلیپ را ببینید)
🔹متاسفانه نبودِ مبنا و اطلاعات و اشراف کامل به مسائل، جریانات و اشخاص و ضعف تحلیل و منطق، همواره یا به افراط میانجامد یا تفریط!
🔸نقد نباید اینقدر ضعیف و سست باشد که از تف و لعنت به شگفتانگیزی برسد! نقدِ درست و منطقی و با مبنا، بدون اهانت و تهمت و برچسب راهحل بهتری است جناب کاشانی عزیز!
🔹وگرنه آن مدل نقدهایی که طرف را تا مرز لعن پیش میبردید و بعد حالا از او معصوم غیرقابل نقد بسازید، فقط منجر به تهیشدنِ مفهوم نقد و نقادی است.
🔸ما در بین شهدای عزیزِ جنگ ۱۲ روزه و ۴۰ روزه، بزرگان و شخصیتهایی داریم که نظراتشان در برخی موضوعات ۱۸۰ درجه ضد هم بوده؛ مثالش نظرات امام شهید درباره مذاکره، در قیاس با نظرات شهیدان خرازی و لاریجانی!
🔹یا نظرات امام شهید و شهید فریدون عباسی که میگفتند برجام خسارت محض بود در مقایسه با دفاع محکم شهید لاریجانی از برجام!
🔸آیا نقدهای جریان انقلاب به تصویب ۲۰دقیقهای طرحی برای تسهیل اجرای برجام توسط شهید لاریجانی، غلط بود؟ خیر! آیا برچسب و اهانت در همان ایام به ایشان روا بود؟ آن هم خیر!
🔹لذا توصیه این برادر کوچکتر را بپذیرید؛ نه آن افراط، نه این تفریط! با این مدل کنشگری و تحلیلهای سطحی و احساسی، جامعه را به اشتباه نیاندازید!
✅ #داود_مدرسی_یان:
http://eitaa.com/joinchat/3604742157Cf3fa1341d3
کودتا، کودتاچی داره، چه در داخل و چه در خارج، قوه قضائیه چه برخوردی داشته تا الان؟
«راجع به این فتنه، من در یک کلمه به شما بگویم: عزیزان من! آنچه اتّفاق افتاد، یک «کودتا» بود که شکست خورد. اینجور نبود که فرض کنیم یک عدّه جوان یا غیر جوان در یک جایی عصبانی شدند، حرکتی کردند، اقدامی کردند، اعتراضی
کردند یا اغتشاشی کردند؛ نه، بیش از این حرفها بود؛ کودتا بود»
نباید از دستگاه قضا مطالبه کنیم؟
@NoRetouchPolitics
محمود نبویان:
ما در پاکستان یک #خطای_راهبردی داشتیم؛ ما نباید موضوع هستهای را به مذاکره میگذاشتیم با این کار دشمن جریتر شد.
امام خامنهای:
... از نانو و بیو تا هستهای و موشکی را سرمایهی ملی خود فرض کرده و همچون مرزهای آبی، خاکی و هوایی پاسدار آن خواهند بود.
امام موافق #مذاکره است یا مخالف؟
✍️ مذاکرات پاکستان با رضایت امام بود یا اذن؟
@NoRetouchPolitics
سیاست بدون روتوش
🎥 اعتراض شنیدنی و بسیار مهم حجت الاسلام فلاحتی نماینده ولی فقیه و امام جمعه رشت از وضعیت زننده ولنگا
تماس با دفتر حاج آقا فلاحتی برای تشکر و قدردانی:
013 3361 6301
نباید امت مبعوث افرادی رو که برای دفاع از قرآن و اسلام سینه سپر میکنن تنها بذارن 👌
@NoRetouchPolitics
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگر چه خط قرمزی مانده که دشمن از او عبور نکرده باشد؟ چرا متوقف شدهایم؟
سخنرانی استاد میرزا محمدی در زنبیل آباد
📌 @ponezs
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انتشار برای اولین بار| بخشی از اعترافات صریح جنایتکاران اجاره ای موساد در میدان عملیاتِ تروریستی و شبه کودتای ۱۸ و ۱۹
🔹این اراذل اوباش صبح امروز به حکم قانونی و مستظهر به مستندات متقن پرونده به دار مجازات آویخته شدند.
@NoRetouchPolitics