6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اعلیحضرتم صداش از این گرونیا دراومد😐🙄😄
@NoRetouchPolitics
کاسبی بود، اما کاسبی نکرد!
برای اندکی نام و خردهای نان، خیانت نکرد به کشورش و رهبرش، به خاکش و خانهاش!
خداحافظ سالار!🌹🇮🇷
@NoRetouchPolitics
2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درد جنگ، درد مرگ، درد کشتار، درد ویرانی، درد همه چیز تموم میشه ولی درد زخم زبان تا عمر داره آدم فراموش نمیشه؛ نتانیاهو امروز با این حرف ها اون درد رو به ما وارد کرد و چه سخته.
@Amaj24
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر مرحوم محمد کاسبی و انجام سوگواری در حوزه هنری
📌 #فوری_سراسری
به بزرگترین کانال ایتا بپیوندید👇
@fori_sarasari
آقای محمد کاسبی یکی از بازیگران شریف کشور، چند روز قبل از فوتش، در گفتگو با روزنامه کیهان گفته بود:
«اساسنامه و مرامنامه مورد قبول من قرآن است. کدام مرامنامه یا اساسنامه ای در دنیا پیدا می کنید که کامل تر از قرآن باشد و کدام دبیرکلی را بهتر از خدا می توانید پیدا کنید و کدام حزبی را بهتر از حزب خدا؟ حزب الله هم الغالبون!
من به این مفهوم، حزب اللهی هستم و افتخار می کنم که پیرو قرآن باشم و افتخار می کنم به دبیرکلی این حزب که پروردگار من است و تمام تلاشم را می کنم که مرامنامه این حزب را اجرا کنم»
پ.ن: رحمت و رضوان و غفران الهی بر ایشان...
✍ محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وزیر خارجه روسیه برای اولین بار خیانت جواد ظریف را فاش کرد: کری به ظریف پیشنهاد ماشه را برای جلب رضایت واشنگتن داد و او نیز پذیرفت
لاوروف:
🔹جان کری، وزیر خارجه وقت آمریکا، به وزیر ایرانی پیشنهاد داده بود برای جلب رضایت واشنگتن، بندی در توافق نوشته شود که اگر ایران از مفاد آن تخطی کند، هر کشوری بتواند بهصورت خودکار قطعنامهای برای بازگرداندن تحریمها صادر کند و هیچ کشوری هم نتواند جلوی آن را بگیرد. به گفته او، این سازوکار عملاً به نفع کسانی بود که میخواستند هر زمان بخواهند، تحریمها را دوباره علیه ایران اعمال کنند.
🔹ایران بدون قصد نقض توافق، با وجدانی آسوده آن را امضا کرد، چون تصمیم داشت کاملاً به تعهداتش پایبند بماند. با این حال، غرب از این سازوکار سوءاستفاده کرد و با خروج خود از توافق، شرایط را وارونه جلوه داد؛ درحالیکه ایران به همه تعهداتش عمل کرده بود، این کشور بود که در نهایت مجازات شد.
#محاکمه_ظریف
🚀 جهش ایران |
@jahesheiran
🔻دوتا داداش ۳۲ سال گروگان تروریستهای صهیونیست بودن و دیروز آزاد شدند
🌐 @Rahe_Dialameh
سیاست بدون روتوش
۱. مقام معظم رهبری: رژیم صهیونیستی دچار #خطای_محاسباتی شده؛ باید قدرت ملت به دشمن فهمانده شود. ۲.
329.4K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهید_رشید
#شهید_سید_حسن_نصرالله
و دیگر دلسوزان، هشدار دادند که باید خطای محاسباتی دشمن رو به هم بزنیم ولی جواب وفاقی و انقلابی نمای مدعی ولایتمداری ساکت کردن بود اونم با حربه رهبری حکیم است و باید ببینیم چه می گوید!
لعنت بر هر کسی که علی زمان رو حکیم نداند
ولی لعنت بر هرکسی که با انگ ضد ولایت ادعای فهم بیشتر، مانع مطالبه درست ما شد و کسانی رو از دست دادیم که سال ها باید براشون اشک بریزیم!
@NoRetouchPolitics
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوشیاری نسبت به هوش مصنوعی
حتما شماهم این مدل کلیپ ها رو دیدید گه یه خانمی باچادر داره به یه خانم بدپوشش گیر میده
اینها همه با هوش مصنوعی ساخته شده
دارن آماده میشن برای فتنه ای دوباره
@NoRetouchPolitics
510.9K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگم اینا خیلی باهوشن، شما میگید نه 😂
#اسقاطیلی
@NoRetouchPolitics
5.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑کلیپ کمتر دیده شده | #رهبر_انقلاب:
رواج شهوت و از بین رفتن حیا و عفت امروز اینها جز برنامه های دشمنه.. شما #مبارزه با اینهارو جزء برنامه های خودتون قرار بدید.
@NoRetouchPolitics
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می دونید احمق تر از این #گوساله_سامری کیه؟
اونی که میخواد باهاش مذاکره کنه 😊
@NoRetouchPolitics