💥دعای فرج برای سلامتی
وتعجیل درامرظهور آقاامام
زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
❇️#نمازشب وسید رضی
الدین بن طاووس
روزی به سید رضی الدین بن طاووس مهمانی آمد که عبدالمحسن نام داشت او از طرف امام زمان علیه السلام برای سید پیغامی داشت. سید از او استقبال کرد و با وی به گفتگو نشسته و سخنانش را شنید و به پیام حضرت گوش جان سپرد.
عارف بزرگ حله سپس بستر گسترده و چون میهمان آرمید خود آماده خفتن شد. ولی پیش از آن که خواب بر پیکرش سایه افکند از پروردگار خواست تا حقایقی فزون تر بر وی آشکار سازد.
رضی الدین بعدها پرده از رویای آن شب برداشته، چنین نگاشت:
در خواب مولای ما حضرت امام صادق علیه السلام را مشاهده کردم که با هدیه ای بس بزرگ به دیدارم شتافته،.. . ولی گویا من قدر هدیه اش را نمی دانم و ارزشش را درست نمی شناسم.
چون نیمه شب فرا رسید سرور پارسایان حله برای نیایش شبانه برخاست ولی حادثه ای شگفت وی را از این توفیق باز داشت. او خود داستان آن شب را چنین نگاشته است:
برای نماز شب برخاستم دست دراز کردم و دسته ظرف آب را گرفتم آب بر کف ریخته، وضو گیرم، ولی گویا کسی دهانه ظرف را، باز گرداند و مانع وضویم شد. با خود گفتم شاید آب نجس است و خداوند می خواهد مرا از به کارگیری آب نجس باز دارد پس به کسی که آب آورده بود گفتم: ظرف آب را از کجا پر کردی؟
پاسخ داد: از نهر.
گفتم: شاید این نجس باشد، آن را برگردان، پاک کرده، از آب نهر پر کن! پس رفت آبش را ریخت و در حالی که من صدای ظرف آب را می شنیدم، آن را شست، دوباره پر کرد و آورد.
من دسته ظرف را گرفتم تا وضو سازم ولی گویا کسی دهانه ظرف را گرفته، بر گرداند و مرا از وضو باز داشت. من بازگشته، به خواندن برخی از دعاها پرداختم و سپس به سمت ظرف رفتم ولی باز گویا کسی مانع وضویم می شد. پس دریافتم که این حادثه برای بازداشتنم از نماز شب است. با خود گفتم: شاید پروردگار اراده کرده فردا آزمونی و حکومتی بر من جاری کند و نخواسته برای سلامتی و رهایی از بلا دعا کنم پس نشستم و نشسته به خواب رفتم. در رؤیا مردی را دیدم که می گفت: عبدالمحسن برای رسالت آمده بود، گویا شایسته بود در پیش رویش راه بروی.
در این لحظه بیدار شدم، دریافتم که در گرامیداشت عبدالمحسن کوتاهی کرده ام. پس آمرزش طلبیدم. آن گاه سراغ ظرف آب رفته، وضو گرفتم و نماز گزاردم.
فقیه روشن بین حله روز شنبه بر میهمان نوازی افزود و سفیر امام زمان علیه السلام را چنان که در خواب آموخته بود، گرامی داشت.
📚همان، ص 118. نجم الثاقب، ص 439."
💥ثواب اعمال خیرونیک
امروزمان هدیه محضرآقا
سیدالشهدا(ع)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج_
بحق زینب_کبری
#نمازشب_را_به_نیت_ظهور
میخوانیم
#التماس_دعای_فرج_وعاقبت_
بخیری
▪️فرمود:
به شيعيان و دوستان ما بگوييد كه خدا را قسم دهند به حقّ عمّهام حضرت زينب سلام الله علیها تا فرج مرا نزديک گرداند.
#صباحا_و_مساء
🎵 روایت هفتم: سخنرانی حضرت امّکلثوم سلاماللهعلیها در بازارِ کوفه...
👇
4_5828142772380503130.mp3
12.34M
برکات نافله شب
🌹 احکام
✏️با تدریس استادزمانی
⏰سه شنبه ۱۷مرداد
ساعت ۱۰صبح
📍پیروزی بلوار ابوذر بین پل دوم و سوم مسجد حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها
ویژه بانوان