هدایت شده از خبرگزاری حوزه
♨️ «زبان» کلید هر شری است
آیتالله ناصری، امروز در جلسه اخلاق:🔻
💠 از امام محمد باقرعلیه السلام است حکایت شده: «إِنَّ هَذَا اللِّسَانَ مِفْتَاحُ کُلِّ خَیْرٍ وَ شَرٍّ فَیَنْبَغِی لِلْمُؤْمِنِ أَنْ یَخْتِمَ عَلَی لِسَانِهِ کَمَا یَخْتِمُ عَلَی ذَهَبِهِ وَ فِضَّتِهِ، زبان، کلید هر خیر و شری است.
هر خیری را که می خواهید دنبال آن بروید، کلید آن، #زبان است و هر شری هم که با هر ابزار و اعضای بدن تو بخواهد واقع بشود، کلید آن، زبان است.
🔹 در ادامه روایت حضرت فرمود «سزاوار است مؤمنین زبانشان را حفظ کنند؛ همان طور که سکه های طلا و نقره را حفظ و پنهان میکنند. زبان خود را باید مانند با ارزشترین داراییات حفظ کنید، تا هم بتوانی به موقع منشأ خیر باشی، وهم مبادا خرابی به بار بیاورد و دین، دنیا و آخرت تو را به باد بدهد.
hawzahnews.com/news/868778
هدایت شده از مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه
✅ به گزارش روابط عمومی مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر در چهل و یکمین جلسه هیات امنای مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر که سه شنبه 98/7/23 به ریاست حضرت آیت الله اعرافی(دامت توفیقاته) برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین عماد(زید عزّه) به اتفاق آراء، مجددا به عنوان رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر انتخاب شد. ⬅️ «مرکز» امور نخبگان و استعدادهای برتر یک ستاد راهبری و سیاستگذار در امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه است که از طریق «دفاتر امور نخبگان و استعدادهای برتر» مستقر در مرکز مدیریت حوزههای علمیه، حوزه علمیه خواهران و جامعه الزهراء با مراکز حوزوی مرتبط میباشد.
⬅️ همچنین در این جلسه مصوبات کمیسیون هیأت امناء شامل؛ گزارش ششمین دوره برنامه شناسایی استعدادهای برتر مرکز مدیریت، دوره چهارم حوزه علمیه خواهران و نخستین دوره شناسایی جامعه الزهراء به تصویب هیأت امناء رسید.
⬅️ در این جلسه، گزارشی از آمار شناسایی استعدادهای برتر مراکز حوزوی در دورههای مختلف ارائه گردید و مقرر شد مرکز امور نخبگان، با استفاده از اطلاعات فراهم آمده از چند دوره شناسایی استعدادهای برتر، تحلیلی جامع از وضعیت آموزش، پژوهش و تبلیغ مراکز حوزوی با تاکید بر عرصه نخبگانی و استعداد برتر ارائه نماید.
🔹#تازه_های_نشر
🔹#ارسال_به_سراسر_کشور
🌺 حوزه علمیه خراسان🌺
📚کتاب «دانش تقریرنویسی» منتشر شد
✔️کتاب «دانش تقریرنویسی؛ به ضمیمه روش حل مسأله فقهی»به قلم حجت الاسلام و المسلمین ربانی بیرجندی، عضو هیئت علمی مرکز تخصصی آخوند خراسانی گردآوری و توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل چاپ و منتشر شد.
🔹این کتاب در دو بخش «دانش تقریر نویسی» و «مراحل روشمند حل مسائل فقهی» در ۱۷۶ صفحه به رشته تحریر در آمده
#برگزیده 👇👇👇👇👇👇
📚 کتاب :دانش تقریرنویسی؛ به ضمیمه روش حل مسأله فقهی
👤 مولف : ربانی بیرجندی
💳 هزینه : ۳۵۰۰۰ تومان
🔊 فوری
دعوت بسیج اساتید و نخبگان از استعداد های برتر استان
✅ جلسه بصیرت افزایی استعداد های برتر استان اصفهان
با حضور "سردار نقدی" معاون محترم هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
📅 فردا پنجشنبه 2 آبان 98
از ساعت 13/30 همراه با صرف ناهار
⬅️ برادران محترمی که علاقه مند به حضور در این نشست می باشند در اسرع وقت(همین امشب) کد خدمات را به
📱09132125805
ارسال نمایند
تشکل نخبگانی حوزه اصفهان
🔊 فوری دعوت بسیج اساتید و نخبگان از استعداد های برتر استان ✅ جلسه بصیرت افزایی استعداد های برتر ا
🔈هم اکنون جلسه نخبگان اصفهان با سردار نقدی در سپاه ناحیه اصفهان
"سیزدهمین جلسه تشکل برادران"
این جلسه امروز پنجشنبه 2 آبان 98 در محل دفتر ریاست محترم مرکز خدمات و با هدف بررسی پیشنهاد تاسیس کانون نخبگان برگزار گردید
در ابتدا گزارشی از جلسه مشترک ریاست محترم مرکز خدمات و معاونت محترم پژوهش مبنی بر "تاسیس یک کانون نخبگانی جهت حمایت همه جانبه از جامعه نخبگانی" ارائه شد
در ادامه حجه الاسلام عسگری با بیان اینکه تا بحال مرکز خدمات نسبت به تشکل نخبگان تصدی گری نداشته و بلکه صرفا از فعالیت این تشکل حمایت نموده ؛ تاکید کردند اگر کانون نخبگان در آینده تشکیل شود بگونه ای حرکت کند که بتواند از تمام ظرفیت موجود نهادهای مرتبط با نخبگان استفاده نماید
پس از آن اعضاء تشکل بر روی نحوه تشکیل کانون نخبگان به بحث پرداخته و در نهایت بر روی تاسیس این کانون به صورت هیئت امنائی با حضور مسئولین تمام نهادهای مرتبط به صورت جایگاه حقوقی و نه حقیقی( به عنوان اعضا این هیئت امناء) و تدوین اساسنامه متناسب به اجماع رسیدند
تشکل نخبگانی حوزه اصفهان
🔊 فوری دعوت بسیج اساتید و نخبگان از استعداد های برتر استان ✅ جلسه بصیرت افزایی استعداد های برتر ا
گزارش سخنان سردار نقدی در جمع نخبگان اصفهان
⤵️⤵️⤵️
http://fna.ir/dd2on5
📌چرا کار فردی ناقص و کار جمعی بهتر است؟
🔹امام موسی صدر:
🔸عمل فردی عقيم است، چون عمر انسان محدود است. يک نفر هميشه زنده نيست و اگر كسی عمل فردی بكند، به محض اینکه مُرد يا مريض شد يا موانعي برایش ایجاد شد، آن عمل باطل و تعطيل میشود. اما عمل دستهجمعي خالد است؛ چون عمل را جمعيت انجام میدهد، نه فرد. فردی میرود و ديگری میآید و اين عمل باقي میماند. عمل فردی شمول ندارد، چون یک فرد محدود است،
تشکل نخبگانی حوزه اصفهان
📌چرا کار فردی ناقص و کار جمعی بهتر است؟ 🔹امام موسی صدر: 🔸عمل فردی عقيم است، چون عمر انسان محدود اس
، در حالی كه عمل دستهجمعي شمول دارد، اتساع وجودی دارد، وسعت وجودش بيشتر از عمل فردی است.
🔸عمل فردی ناقص است، چون يک فرد به همهچیز احاطه ندارد، از همهجا خبر ندارد، نمیتواند به همهچيز برسد. اما اگر عمل دستهجمعی شد، يكی میتواند تحقيق بکند، دیگری بازرسي كند، يكي از كمّ و كيف امور سر دربياورد، يكی میتواند آموزش بدهد و فكر بكند، يكي هم اجرا بكند. بنابراين، عمل دستهجمعي هم خلود دارد و هم شمول و هم احاطه، در حالتي كه عمل فردی هم عقيم است و هم شمول و احاطۀ عمل جمعی را ندارد.
🔹سخنرانی در مؤسسه احمدیه اصفهان
✏️متن کامل در لینک زیر:
🌐 http://goo.gl/xbfIq6
💠 مِضمار ؛ تشکیلات اسلامی
🆔 eitaa.com/Mezmar_ir
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸فراخوان مقاله همایش ملی فلسفه فقه نظام منتشر شد
🔹فراخوان مقالات همایش ملی فلسفه فقه نظام به همت گروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.
حجت الاسلام #ایزدهی:
🔹همایش ملی فلسفه فقه نظام به همت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و مشارکت نهادهای علمی کشور به مناسبت روز جهانی فلسفه، ۷ آذر ماه سال جاری در قم برگزار میشود.
🔹مهلت ارسال اصل مقالات تا نیمه آبان ماه ۹۸ تعیین گردیده است. روز برگزاری همایش نیز به مناسبت روز جهانی فلسفه ۷ آذر ماه ۹۸ خواهد بود.
🌐 rasanews.ir/002caw
🆔 @rasanewsagency
🌺دیدار حوزویان با رهبر معظم انقلاب🌺
✅با توجه به اینکه این ایام مصادف هست با سفر رهبر معظم انقلاب به شهر مقدس قم در سال ۸۹، رهبر معظم انقلاب در این سفر مهم دیدارهایی را با طلاب داشتند،که بیانات بسیار مهمی را مطرح نمودند.
▫️جزئیات دیدار با طلاب و اساتید حوزه🔰
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=10357
▫️جزئیات دیدار با اساتید و طلاب #نخبه🔰
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=26418
▫️جزئیات دیدار با اعضای محترم جامعه مدرسین🔰
https://www.leader.ir/fa/content/7436
✅ مسألهی دیگر، استفاده از فکر #فضلای_جوان است. آن شب من دیدم این جوانهایی که آمدند صحبت کردند، انصافاً خیلی خوب صحبت کردند. من واقعاً حظ کردم...
چهل پنجاه سال، سنّی نیست اینها جوانند دیگر... اینها خیلی خوشفکر بودند. من خیلی خوشم آمد و واقعاً از ذهن فعّال اینها لذّت بردم. من کلمهکلمهها را دقّت میکردم، دیدم کاملا حسابشده تنظیم شده. آن آقای #خسروپناه یکجور، آن آقای #زیبائینژاد یکجور، آن آقایان دیگر یکجور.
بنابراین، حوزه، سرشار از این نیروهاست. این، خیلی خوب است. به نظر من، از اینها استفاده شود. این مسأله، منافاتی ندارد با آن مطلبی که عرض کردم: «تشکیلات، فربه نشود»؛ میشود افراد را تقسیم کرد و اعضای پیوسته و وابسته داشت. بعضی از اعضا هستند که پیوسته نیستند؛ عضو نیستند، اما مرتبطند. از ذهن اینها، از فکر اینها در مسائل گوناگون، استفاده شود. این هم به نظر من خیلی مهم است.
۱۳۸۹/۰۸/۰۴
💬 آیت الله امام خامنه ای
@HozeTwit
تشکل نخبگانی حوزه اصفهان
✅ خلاصه دار مقام معظم رهبری با شورای عالی در سفر به قم در سال 89 ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
✅ هم قبل از این سفر، هم در طول زمان، افراد مکرّر به بنده مراجعه میکردند و گلایه میکردند از اینکه طلبهها درسهاشان را خوب نمیخوانند و #کتابها_تمام_نمیشود.
میگفتند: «کتاب رسائل تمام نمیشود. کتاب مکاسب، تمام نمیشود. عمیق خوانده نمیشود.» #اینها_عیب_است... مثلا اگر چنانچه طلبه، بحث «حجیت خبر واحد» را اینجا نخواند، دیگر کی میخواهد بخواند؟ بعد میخواهد برود درس خارج، در حالی که این را نخوانده. درس خارج، اصلا طلبه را اشباع نمیکند مادامی که اینها را نخوانده باشد...مادامی که همین کتابها وجود دارد، باید آنها را بخوانند. یک وقت هست که یک دست قدرتمندِ توانایی میتواند بنشیند یک رسائل جدید، یک مکاسب جدید را با همان امتیازات و بدون آن عیوب تهیه کند (که البته هدف، این است؛ ایدهآل، این است)
اما تا مادامی که آن نشده، همین کتابهائی را که فعلا موجود است، بایستی #طلبهها_خوب_بخوانند.
۱۳۸۹/۰۸/۰۴
💬 آیت الله امام خامنه ای
@HozeTwit
تشکل نخبگانی حوزه اصفهان
✅ خلاصه دار مقام معظم رهبری با شورای عالی در سفر به قم در سال 89 ⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
✅ مسألهی دیگرمسألهی #چشمانداز و #برنامههای_راهبردی است. الان آقای #مقتدایی فرمودند که روی این چشمانداز، کار شده و دارد کار میشود. به نظر من، این خیلی مهم است. اگر چشمانداز بود، میشود برنامهریزی کرد، میشود هدفگذاری مقطعی کرد. اگر چشمانداز بود، میشود #اولویتهای_علوم_حوزوی را معیّن کرد و برای هر کدام، یک وزنی معیّن کرد. اگر چشمانداز نبود، هیچکدام از اینها نمیشود و امکان ندارد. آقایانِ بزرگ، اهتمامی به مسألهی چشمانداز ندارند. از اوّل هم نبوده، الان هم نیست. ما باید واقعاً اهتمام داشته باشیم. یعنی باید بفهمیم که در سی سال آینده چه میخواهیم از حوزه بیرون بیاید، پس حوزه چگونه باشد تا بتواند پاسخگو باشد.
۱۳۸۹/۰۸/۰۴
💬 آیت الله امام خامنه ای
@HozeTwit