انا لله و انا الیه راجعون
متاسفانه باخبر شدیم حجة الاسلام عطاء الله طیبی از اساتید سطح عالی اصفهان و عضو جامعه نخبگانی استان دار فانی را وداع گفتند این مصیبت بزرگ را به خانواده محترم این استاد عزیز تسلیت عرض میکنیم و از خداوند مغفرت الهی برای آن مرحوم و صبر جزیل برای بازماندگان ایشان را مسئلت می کنیم
باسمه تعالی
به استحضار میرساند پیکر استاد برجسته حوزه علمیه اصفهان مرحوم شیخ عطاءالله طیبی سه شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ ساعت ۷:۳۰ صبح از مسجد نو بازار تشییع و پس از تشییع در مدرسه علمیه صدر بازار، نماز بر پیکرشان به امامت آیت الله هادی نجفی اقامه میگردد.
و سپس تشییع و تدفین ساعت ۱۱صبح از محل حسینیه حسن آباد به سمت آرامستان برگزار میگردد.
گزارش تصویری مراسم جشن میلاد امیر المومنین علیه السلام با حضور استعدادهای برتر استان به همراه تجلیل از خدمات اعضاء تشکل نخبگانی -چهارشنبه 6 اسفند 99- سالن جلسات مرکز خدمات اصفهان👇👇
👇👇مراسم تشییع پیکر مطهر استاد حجت الاسلام والمسلمین طیبی در جرقویه اصفهان ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ . شادی تمام ارواح گذشتگان الفاتحة مع الصلوات
🌀 گزارش سخنان و مطالبات طلاب نخبه در دیدار با آیت الله اعرافی
📝 بخش دوم
💬 حجت الاسلام محمدی:
نشستهای این چنینی در حوزه باید ارتقا یابد. نشستهای صمیمی هم نیازمند صمیمیت بیشتری است. باید فضای طلبگی در بستر حوزه توسعه یابد.
🔻 مدیران حوزه باید در حجرههای طلاب حضور یابند و از حال و احوال آنها مطلع باشند.
سوال ما این است که حوزه ما، برای حفظ نخبگان حوزه چه کرده است و آیا نخبگان حوزه از حوزه خارج نمیشوند؟
آیا خروج یک حوزه نخبه از حوزه، مثل برجام یک #خسارت_محض نیست؟
🔻 #گزارش_دهی مشکلات ما را حل نمیکند. باید بنشینیم و مشکلات را حل کنیم. چرا همیشه میگویید که پول و بودجه نداریم ولی همه مشکلات ما بودجه نیست؟
متاسفانه در حوزه همه جزیرهای عمل میکنند...
هویتبخشی به نخبگان در مجامع علمی هم از امور بسیار مهم است. می گویند به طلاب نگویید دکتر! شما باید وجههای به حوزویان بدهید که دکترا هم نداشته باشید. بسیاری از دروس سطح پایینتر حوزه جزو بالاترین دروس دکتری هستند.
🔻 باید #مدارک_حوزوی قوی بدهید تا دانشگاه در مقابل دروس حوزوی زانو بزند. اگر گروههای علمی و هیئتهای علمی درحوزه شکل نگیرد نخبگان فعلی حوزه هم از حوزه خواهند رفت.
💬 محمد شوندی:
برنامه های منسجمتر و بهتری برای پذیرش طلاب باید ایجاد شود. آیا نباید حوزه برنامه بهتری برای جذب اساتید سطح داشته باشد؟ آیا نباید شرایط به شکلی باشد که رابطه طلاب و اساتید، رابطه پدر و فرزندی باشد؟
بارها شنیده ایم که محیط علمی قم به اقیانوس تشبیه شده است. مدیریت حوزه چه برنامه ای برای پیمودن طلاب از این اقیانوس متلاطم دارد؟ بهترین کار این است که از نظرات اساتید و طلاب در کرسی های آزاد اندیشی استفاده کنیم.
چرا مسائل مهمی چون مباحث ولایت فقهی، قانون حجاب، جایگاه عقل در استنباط و... در حوزه بحث نمی شود...
💬 حجت الاسلام منصور غفاری:
اساتید و طلاب دو رکن مهم حوزه های علمیه هستند. رشد و بالندگی طلاب وابسته به اساتید مهذب و متخلق و دانشمند است.به نظر می رسد که باید در دو محور اساسی از جمله ارزشیابی میدانی و مبتنی بر عملکرد نسبت به اساتید و مدیران موجود و تلاش برای تکمیل مهارت ها و جلوگیری از ادامه یافتن روندهای موجود به خصوص در حوزه مقدماتی و همچنین تلاش برای جذب نخبگان حوزه و به کارگیری آنها کار کرد. امروزه با گسترده شدن زمینه های نقش آفرینی حوزویان، ضرورت شکل گرفتن یک سامانه جامع بیش از گذشته حس می شود. در این رابطه باید سامانه جامع نظارت و ارزیابی طلاب به شکل قوی تر شکل گیرد و لحظه به لحظه روند آموزش و رشد طلاب را رصد کنیم.
🔻 امروزه گویا طلاب رادر کف حوزه رها کرده ایم و هیچگاه کسی از ما سوال نکرده که چه می کنید و برای آینده خود چه برنامه ای دارید؟
💬 حجت الاسلام علیزاده:
چگونه می توانیم با نگاه سطحی و گذرا از حذف کرسی های آزاد اندیشی بگذریم در حالی که رهبر انقلاب بارها روی این مساله تاکید دارند. ایشان گفتند: چرا این کرسی ها در قم برگزار نمی شود.
اسلامی سازی علوم انسانی از جمله مهمترین کارهایی است که باید در حوزه انجام شود.طلاب نظریه پردازان این انقلاب هستند که باید این نقش مهم را از طلاب درخواست کرد.
🔻 آیا حوزه توانسته است چنین طلابی را تربیت کند؟ یعنی آیا کسانی را تربیت کرده ایم که اقتصاد لیبرالی را شکست داده و اقتصاد اسلامی را حاکم کند؟
حوزه انقلاب حوزه انفعالی نیست و باید قوی تر از این مساله عمل کند. رهبری انقلاب در این سالها ۳۱ مرتبه به این مساله پرداخته اند. ایشان روی مساله تحول علوم انسانی توجه داشتند. رهبری معظم می فرمایند که این علوم انسانی غربی باعث می شود که نگاه دانشجویان و طلاب ما به این مسایل را غیر اسلامی کند. ایشان روی این مساله تاکید خاص دارند که مدیران حوزوی باید با وحدت حوزه و دانشگاه و پیگیری مباحث فقه مضاف و دغدغه مند بار آوردن طلاب به این سمت حرکت کنند، در سالهای اخیر شاهد بی انگیزه شدن حوزویان به سمت امور تهذیبی هستیم که باید در این زمینه ریشه یابی قوی تری انجام داد. معیشت طلاب در وضعیت بغرنجی قرار دارد و یک طلبه حوزوی پس از ۱۵ سال تحصیل در حد اقل معاش دارد. احیای موقوفات حوزه و کسب درآمد از این طریق، فعالیت اقتصادی در موارد مجاز از جمله اموری است که می تواند به افزایش قدرت مالی حوزه کمک کند.
📌 بیشتر بخوانید:
hawzahnews.com/news/945449
@Manahejj
استعداد برتر گرامی
با سلام و احترام
✨ تشکل نخبگانی در راستای ارائه خدمات علمی به جامعه نخبگانی با همکاری معاونت اموزش ، مرکز اقدام به برگزاری دوره روش تدریس ادبیات عرب نموده است.
از جنابعالی دعوت می شود از فرصت ایجاد شده برای اخذ مجوز تدریس و تقویت بنیه علمی خود استفاده نموده و نسبت به ثبت نام در این دوره اقدام نمایید.
👌جلسه افتتاحیه و توجیهی دوره :
🔹 روز چهارشنبه ۲۰ اسفند همزمان با مبعث پیامبر مکرم اسلام ص
🕰 ساعت ۱۴
🔸مرکز آموزش های کاربردی مرکز مدیریت
(خیابان فلسطین )
✍️ ضمنا در این جلسه برای تعیین سطح برگزاری دوره ، آزمون تستی بدون نیاز به ذکر نام برگزار می گردد
✅ لطفا جهت حضور در مراسم افتتاحیه حداکثر تا روز یکشنبه اعلام حضور بفرمایید
با سلام و احترام
به اطلاع کلیه اعضاء محترم جامعه نخبگانی می رسانیم با توجه به نزدیک شدن ایام عید نوروز ، مرکز خدمات استان اقدام به فروش چادر و مانتو و کفش زنانه با قیمت بسیار مناسب نموده است
عزیزانی که تمایل به بازدید و خرید این محصولات را دارند فقط طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (در ساعات اداری ) به مرکز خدمات واقع در خیابان حکیم مراجعه نمایند