لینک نظرسنجی هفتمین دوره مطالعات فرهنگی جهان با محوریت اروپای غربی 👇👇
https://survey.porsline.ir/s/splicDw
با سلام و احترام خدمت همه بزرگواران و مشارکت کنندگان در هفتمین دوره مطالعات فرهنگی جهان با محوریت اروپای غربی، انشاالله زمان صدور گواهی دوره در کانال اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر
مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی به مناسبت رحلت حضرت امام خمینی (ره) برگزار میکند:
نشست تخصصی بررسی ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره)
لینک شرکت
https://vc.miu.ac.ir/illcs
کمیته برگزاری همایش بین المللی «جریانشناسی فرهنگی در عرصه بین الملل»، با حضور در سازمان مرکزی جامعه المصطفی(ص) العالمیه، با حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی دیدار و گفتوگو کردند.
کمیته برگزاری همایش علمی «جریانشناسی فرهنگی»، با حضور در سازمان مرکزی المصطفی، با حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی دیدار و گفتوگو کردند.
رئیس جامعةالمصطفی، ضمن تقدیر از فعالیتهای صورتگرفته در زمینه برگزاری این همایش، خاطرنشان کرد: دنیای امروز، عصر ارتباطات و تبادلات فرهنگی است. ابزارها و امکانات فراهمشده برای ارتباطات، زمان ما را از روزگاران گذشته متمایز نموده است. میزان تبادلات علمی امروز میان ملتها و نخبگان، در تاریخ بشر بیسابقه است.
وی اظهار داشت: جامعةالمصطفی یکی از مراکز علمی و آموزشی و در عین حال، صاحب گفتمانی است که معرفی این گفتمان و ارزشها را در دنیا وجهه همت خویش قرار داده است. شناخت جریانهای فکری و فرهنگی، پیشنیاز این ارتباط و تبادل علمی است.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی قرار گرفتن حوزه دانشی ادبیات و فرهنگ را در کنار یکی از اضلاع سهگانه حوزههای دانشی جامعةالمصطفی، نشاندهنده میزان اهمیت و جایگاه این علوم در جامعةالمصطفی دانست و گفت: اخلاق، معنویت و عدالتخواهی، ارزشهای جهانشمول و مشترک بشری به شمار میروند که نزد همه اندیشهها دارای مقبولیتاند. کمک به گسترش این ارزشها و نیز پیگیری دغدغههای مشترک جوامع انسانی در حوزههای مختلف اجتماعی و فرهنگی، میتواند بهترین زمینه برای ارتباطات علمی و فرهنگی برای ما در عرصه بینالملل باشد.
وی معرفی چهرهای واقعی از اسلام را یکی از مأموریتهای جامعةالمصطفی برشمرد و یادآور شد: امروز گروههایی به نام اسلام در عالم سخن میگویند که اشاعهدهنده خشونت و افراطیگری هستند. نمایان ساختن چهره واقعی اسلام، رسالتی است که بر عهده هر مرکز علمی صاحب گفتمان مانند جامعةالمصطفی است.
رئیس جامعةالمصطفی، با تأکید بر نقش مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی در انجام این رسالت مهم جهانی، اذعان داشت: خوشبختانه، تاکنون نیز فعالیتهای خوب و ارزشمندی در این زمینه صورت گرفته که لازم است مورد تقدیر قرار گیرد. نیاز داریم استادان، فضلا و کارگزاران جامعةالمصطفی به این نگاه بینالمللی مجهز بوده و با تکثر و تنوع فرهنگی در جهان آشنا باشند و برگزاری چنین همایشها و نشستهایی میتواند در این راه بسیار مفید باشد.
وی، با اشاره به نگاه کلان جامعةالمصطفی به مباحث جریانشناسی فرهنگی در جهان، یادآور شد: مناطق سهگانه کلانی که برای این همایش در نظر گرفته شده است، با توجه به ویژگیهای هر منطقه، میتواند در آینده به صورت دقیقتر مورد بررسی قرار گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر عباسی، با اشاره به ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی جامعةالمصطفی در موضوع همایش، تصریح کرد: آموزش و پژوهش دو روی یک سکه فعالیتهای المصطفی هستند و لازم است از هر دو حوزه برای رسیدن به اهداف همایش استفاده نمود.
رئیس جامعةالمصطفی، با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای جامعةالمصطفی در برگزاری همایش، خاطرنشان کرد: شاید کمتر مرکزی در جهان از تنوع فرهنگی جامعةالمصطفی برخوردار باشد. طلاب و دانشپژوهان جامعةالمصطفی، سفرای فرهنگهای مختلف در عالم هستند و حتماً باید از این ظرفیت به شایستگی استفاده نمود. جای خرسندی است که در این همایش، طلاب جامعةالمصطفی حضوری چشمگیر داشتهاند.
شایان ذکر است، در ابتدای این جلسه، حجتالاسلام والمسلمین ساجد، رئیس مجتمع آموزش عالی زبان، ادبیات و فرهنگشناسی و آقای قربانپور، دبیر کمیته علمی همایش، گزارشی از اقدامات صورتگرفته در زمینه برگزاری همایش «جریانشناسی فرهنگی» ارائه نمودند.